Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä taipuu monen eri toimialan tarpeisiin

post_image

TarjontaHaluatko, että yrityksesi tiedot ovat levällään useassa tietojärjestel­mässä? Emme mekään. Siksi tarjoamme markkinoiden parasta avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmää.

Odoo on monipuolinen ERP, joka on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin


Odoo on PK-yrityksille tarkoitettu avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka on erittäin joustava ja kustannustehokas. Odoo mahdollistaa yksittäisten sovellusten (kuten CRM tai myynti) tai laajan toiminnanohjauksen koko tilaus-valmistus-toimitusprosessin käyttöönoton. Liiketoimintasovellukset mahdollistavat vaiheittaisen käyttöönoton, jossa sovellusten käyttöönottoa porrastetaan, jolloin se vähentää riskiä sekä kustannuksia. Voit valita juuri sinun yrityksellesi sopivimmat liiketoimintasovellukset Odoo-järjestelmän tarjoomasta. 

Moderni ERP, joka kasvaa ja kehittyy liiketoiminnan mukana

Odoo?toiminnanohjausjärjestelmä tuottaa yritykselle liiketoiminnallista etua sekä tehokkuutta sisäisiin prosesseihin. Moderni ERP?järjestelmä koostuu liiketoimintasovelluksista, jotka muodostavat ERP:n koko ytimen. Liiketoimintasovellukset ovat yksittäisille osa-alueille kehitettyjä moduuleita kuten asiakkuudenhallinta (CRM), projektinhallinta, varastonhallinta, tuotannonohjaus tai laskutus, jotka voidaan ottaa ketterästi ja nopeasti käyttöön. Moderni ERP?järjestelmä mahdollistaa vaiheittaisen käyttöönoton, jossa sovellusten käyttöönottoa porrastetaan, jolloin se vähentää riskiä sekä kustannuksia. Koska nämä liiketoimintasovellukset integroituvat saumattomasti keskenään – kuten Odoossa – muodostavat ne tuttavallisemmin toiminnanohjausjärjestelmän.

Miksi Odoo-toiminnan­ohjaus­järjestelmä?

Kustannustehokkuus

Odoo on kustannustehokas järjestelmä, joka on otettavissa käyttöön matalin kustannuksin ja joka tuo yritykselle merkittäviä liiketoiminnallisia ja taloudellisia hyötyjä.

Joustavuus ja räätälöitävyys

Odoo on laajennettavissa ja räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Myös integraatiot muihin järjestelmiin ovat otettavissa käyttöön kustannustehokkaasti. Odoo kasvaa yrityksesi tarpeiden mukana!

Käyttäjäystävällisyys

Odoo on käyttäjäystävällinen järjestelmä, jossa on tehokkaat haku- ja raportointitoiminnot. Käyttäjä pystyy nopeasti siirtymään tietojen välillä.

Avoin lähdekoodi

Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa tukea, toimittajariippumattomuutta, laajennettavuutta sadoilla lisämoduuleilla sekä laajaa kehittäjäyhteisöä.

Pinterest
Avoin.Systems logo

Avoin.Systems:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Avoin.Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiOdoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

Pure Waste  on vuonna 2013 perustettu suomalainen tekstiilialan yritys, joka myy 100 % kierrätetyistä langoista valmistettuja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Myynti, +16 muutaProjektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Open source, Python, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Odoo, Odoo ERP, odoo-toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmä, ERP

Premium

BloggausMiksi asiakaskohtaiset räätälöinnit kannattaa minimoida ERP-projekteissa?

Tässä blogissa käsittelemme merkittävimpiä syitä miksi räätälöintien minimointi on ERP-projektien onnistumisen kannalta Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Konsultointi, Toteutustyö, +3 muutaTuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Odoo ERP

Premium

VideoMitkä tekijät määrittelevät onko ERP-järjestelmä laadukas?

Laatu ei ole yksiselitteinen asia, pelkkä koodin laatu ei riitä, vaan siihen vaikuttavat monet eri tekijät. Yksinkertaisesti Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, +19 muutaOhjelmistokehitys, Open source, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Odoo, Odoo ERP, Toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmä, Pilvi-ERP, odoo-toiminnanohjausjärjestelmä, Enterprise Resource Planning, ERP, ERP-käyttöönottoprojektit, software quality assurance, Laadun varmistus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia