Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin.Systems

Avoin.Systemsin erikoisalaa on pk-yritysten ERP-käyttöönotot, ratkaisumme perustuvat Odoo ERP-järjestelmään. Olemme korkeimman tason Odoo Gold Partner.

Avoin.Systems - Yritysesittely

Olemme ihmisläheinen ERP-kumppani yrityksesi kehittämisessä. Erikoisalaamme on pk-yritysten ERP-käyttöönotot, ratkaisumme perustuvat Odoo ERP-järjestelmään.Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja tavoitteemme on yhdistää yrityksen digitaaliset palvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka tukee aidosti liiketoimintaa ja mahdollistaa yrityksen kasvun. Autamme yritystäsi pääsemään liiketoimintatavoitteisiinne modernin Odoo ERP-järjestelmän avulla.

Odoo on kansainvälinen toiminnanohjausjärjestelmä, jota Avoin.Systems jatkokehittää suomalaisten yritysten tarpeisiin. Tarjoamme Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelu, käyttöönotto sekä tuki- ja ylläpitopalveluita. Olemme suomen vanhin Odoo-kumppani ja korkeimman tason Odoo Gold Partner.
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 2349368-8
Perustettu 2010
Www avoin.systems
Puh +358 45 639 6369
E-mail myynti@avoin.systems
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Projektinhallinta
(3)
Asiakaspalvelu
(0)
Hankinta
(0)
Taloushallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(1)
Ketterät menetelmät
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Verkkokaupparatkaisut
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Open source
(4)
Python
(1)
WordPress
(1)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(5)
Koulutus
(3)
Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
varastonhallinta
liiketoiminnan digitalisointi
digitalisointi
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
ERP
helppokäyttöinen ERP
Pilvi-ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
ERP-järjestelmä

Avoin.Systems - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiUhana valitsi monipuolisen ja ketterän Odoo ERP:n liiketoimintansa taustalle

"Odoo ERP-järjestelmässä me ollaan erityisen tyytyväisiä sen joustavuuteen ja siihen, että siellä on pystytty tekemään sellaisia ratkaisuja, jotka on nopeuttanut ja helpottanut meidän työtä monin eri tavoin. Avoin.Systemsin kanssa alusta asti näytti siltä, että päästään tekemään hedelmällistä yhteistyötä ja yhteistyö onkin ollut sujuvaa koko projektin ajan. "

-- Anna Rintamäki, myyntijohtaja Uhana Design Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki tieto yhdestä järjestelmästä – Odoo ERP-järjestelmän avulla tehokkuutta kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

"Päivittäisessä työssä Odoo auttanut meitä paljon, koska saamme nyt helpommin tarkkaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on sujunut erittäin hyvin, he ovat olleet erittäin kiinnostuneita juuri meidän liiketoiminnasta ja tarjonneet ratkaisuja, kuinka voisimme kehittää sitä Odoon avulla."

-- Marko Lahnala, ERP- & Billing manager Setera Communications Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

"Odoon avulla yhä useampi yrityksemme toiminto liittyy hyvällä tavalla ERP-järjestelmään. Parhaita puolia Odoossa on myös se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa. Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti."

-- Milla Jokinen, Pure Waste Textiles Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Avoin.Systems - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Kaikki tärkeät tiedot samassa järjestelmässä Odoon taustalla toimii yksi tietokanta, joka kokoaa kaikki asiakkuudenhallinnassa tarvittavat tiedot yhteen. Kun kaikki tiedot kirjataan määrämuotoisesti samaan järjestelmään voit aina luottaa tietojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Odoon avulla myynnin seuranta ja hallinta on helppoa. Odoon selkeillä ja toisiinsa linkittyvillä työkaluilla voit ohjata yrityksesi myyntitoimintoja tarjouksista laskutukseen saakka. Käytössäsi on kaikki tarvitsemasi tieto helposti saatavilla. Seuraa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Haluatko, että yrityksesi tiedot ovat levällään useassa tietojärjestel­mässä? Emme mekään. Siksi tarjoamme markkinoiden parasta avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmää. Odoo on monipuolinen ERP, joka on räätälöitävissä yrityksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Pelkän toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta saadaan tiettyjä hyötyjä, mutta järjestelmän hyödyt nousevat merkittävästi, kun prosesseja automatisoidaan. Laajaan ERP-toteutukseen liittyy myös usein integraatioita muihin järjestelmiin. Odoossa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Avoin. Systems on ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä. Tarjoamme yrityskohtaisia kehityspalveluita ja toimialakohtaisia tuotepaketteja pk-yritysten toiminnanohjaukseen. Jatkuvan palvelun mallilla, saamme optimoitua yrityksen toimintamalleja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Web-veistämö Oy on avoimen lähdekoodin verkkopalveluiden yhteissuunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon erikoistunut yritys, joka jakautuu kahdelle toimiallalle: verkkopalveluihin ja ERP-järjestelmiin, joita toteutamme Avoin...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Helpota päivittäistä toimintaa tukkukaupoille suunnitellun ERP-järjestelmän avulla Tukkukaupan toimialalle ominaista ovat tehottomat prosessit yrityksen sisällä, jolloin eri toiminnallisuudet ovat hajallaan useissa eri järjestelmissä ja excel-taulukoissa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Avoin.Systems - Referenssit

Avoin.Systems - Bloggaukset

Avoin.Systems - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku