Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin.Systems

Avoin.Systemsin ydinosaamista on tulevaisuusyhteensopivien ERP‑järjestelmien suunnittelu, käyttöönotto sekä tuki- ja ylläpitopalvelut. Ratkaisumme perustuvat Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään.

Avoin.Systems - Yritysesittely

Avoin.Systems on ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä. Tarjoamme yrityskohtaisia kehityspalveluita ja toimialakohtaisia tuotepaketteja pk-yritysten toiminnanohjaukseen. Jatkuvan palvelun mallilla, saamme optimoitua yrityksen toimintamalleja kokonaisvaltaisesti yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Odoo on kansainvälinen toiminnanohjausjärjestelmä, jota Avoin.Systems jatkokehittää suomalaisten yritysten tarpeisiin. Olemme suomalainen Odoo-kumppani ja yrityksemme on Odoo-sertifioitu.
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 2349368-8
Perustettu 2010
Www avoin.systems
Puh +358 44 078 2683
E-mail myynti@avoin.systems
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Projektinhallinta
(3)
Asiakaspalvelu
(0)
Hankinta
(0)
Taloushallinto
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(1)
Ketterät menetelmät
(0)
Verkkokaupparatkaisut
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Teknologia

Open source
(4)
Python
(1)
WordPress
(1)
Magento
(0)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(5)
Koulutus
(3)
Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
varastonhallinta
liiketoiminnan digitalisointi
digitalisointi
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
ERP
helppokäyttöinen ERP
Pilvi-ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
ERP-järjestelmä

Avoin.Systems - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKaikki tieto yhdestä järjestelmästä – Odoo ERP-järjestelmän avulla tehokkuutta kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

"Päivittäisessä työssä Odoo auttanut meitä paljon, koska saamme nyt helpommin tarkkaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on sujunut erittäin hyvin, he ovat olleet erittäin kiinnostuneita juuri meidän liiketoiminnasta ja tarjonneet ratkaisuja, kuinka voisimme kehittää sitä Odoon avulla."

-- Marko Lahnala, ERP- & Billing manager Setera Communications Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

"Odoon avulla yhä useampi yrityksemme toiminto liittyy hyvällä tavalla ERP-järjestelmään. Parhaita puolia Odoossa on myös se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa. Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti."

-- Milla Jokinen, Pure Waste Textiles Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Avoin.Systems - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Odoo CRM:n avulla hallitset myyntiputkeasi helposti ja vaivattomasti – saat visuaalista informaatiota muun muassa jatkotoimenpiteistä, lupaavimmista liiketoimintamahdollisuuksista ja odotettavissa olevasta liikevaihdosta. CRM Odoossa tarkoittaa ensisijaisesti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Odoon avulla myynnin seuranta ja hallinta on helppoa. Odoon selkeillä ja toisiinsa linkittyvillä työkaluilla voit ohjata yrityksesi myyntitoimintoja tarjouksista laskutukseen saakka. Käytössäsi on kaikki tarvitsemasi tieto helposti saatavilla. Seuraa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Haluatko, että yrityksesi tiedot ovat levällään useassa tietojärjestel­mässä? Emme mekään. Siksi tarjoamme markkinoiden parasta avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmää. Odoo on monipuolinen ERP, joka on räätälöitävissä yrityksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Odoossa samasta järjestelmästä löydät valmistuksen, laadunhallinan, PLM:än, MPS:n ja huollon. Kaikki täydellisesti integroituna ja helposti käytettävänä. Hallitse helposti valmistustilauksia, työpisteitä ja osalistoja – ilman järjestelmästä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Pelkän toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta saadaan tiettyjä hyötyjä, mutta järjestelmän hyödyt nousevat merkittävästi, kun prosesseja automatisoidaan. Laajaan ERP-toteutukseen liittyy myös usein integraatioita muihin järjestelmiin. Odoossa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Avoin. Systems on ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä. Tarjoamme yrityskohtaisia kehityspalveluita ja toimialakohtaisia tuotepaketteja pk-yritysten toiminnanohjaukseen. Jatkuvan palvelun mallilla, saamme optimoitua yrityksen toimintamalleja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Web-veistämö Oy on avoimen lähdekoodin verkkopalveluiden yhteissuunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon erikoistunut yritys, joka jakautuu kahdelle toimiallalle: verkkopalveluihin ja ERP-järjestelmiin, joita toteutamme Avoin...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Helpota päivittäistä toimintaa tukkukaupoille suunnitellun ERP-järjestelmän avulla Tukkukaupan toimialalle ominaista ovat tehottomat prosessit yrityksen sisällä, jolloin eri toiminnallisuudet ovat hajallaan useissa eri järjestelmissä ja excel-taulukoissa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Avoin.Systems - Referenssit

Avoin.Systems - Bloggaukset

Avoin.Systems - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku