Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

S1 Networks kokemuksia

S1 Networks kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka S1 Networks Oy on liittänyt referensseihinsä.

Referenssi"Tyytyväinen arkkitehtitoimisto suosittelee: S1 Networks - luotettava ja nopea verkkoyhteys toimialan erityistarpeisiin"

"Olemme vaikuttuneita S1 Networksin tuki- ja asiakaspalvelun laadusta. He ovat vastanneet kysymyksiimme nopeasti ja tehokkaasti, mikä on ollut erittäin arvokasta. Vaikka tarvetta avulle ei ole juurikaan ollut, tiedämme, että he ovat valmiita auttamaan meitä nopeasti, jos tarvitsemme apua. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä S1 Networksin palveluihin ja suosittelemme heitä.."

-- Santeri Lipasti

Näytä referenssi

ReferenssiAsunto-osakeyhtiö Sinuhe: S1 Networksin taloyhtiönetti erottautuu symmetrisyydellään ja edullisuudellaan

"Voin vilpittömästi suositella S1 Networksin taloyhtiönettiä muillekin! Yhdessä tekemisen henki oli tässäkin läsnä. Kivaa oli! Varma ja nopea nettiyhteys on asumisviihtyisyyteen merkittävästi vaikuttava tekijä. Mikäli etsit taloyhtiöllesi nettiliittymää hyvällä hintalaatusuhteella, ole yhteydessä S1 Networksiin!"

-- Tuomas Hintikka

Näytä referenssi

ReferenssiLifestyle-kauppa Cilla’s arvostaa palvelevaa operaattoria

"S1 Networksin asiakkaana ei Stenbäckin ole tarvinnut pelätä verkon kadottamista ja maksupäätteen toimimattomuutta. ”Jos jotain yllättävää ongelmaa ilmaantuisi, tiedän saavani avun nopeasti S1 Networksiltä. Annan heille ison plussan puhelinnumeroista! Saamme heiltä henkilökohtaista, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua – eli ihan kumppanitasoista palvelua. Voin.."

-- Cilla Stenbäck

Näytä referenssi

ReferenssiRuohonjuuren uusi yritysnetti toi lisää nopeutta ja pienemmät kustannukset

"Vaihdoksen motivaationa toimi se, että S1 lupasi lisää nopeutta pienemmällä hinnalla. Sen myös saimme, ja olen erittäin tyytyväinen ratkaisuun! On ollut myös mukava huomata, että asiakaspalvelu toimii nopeasti. Lähetän kysymykset yleensä sähköpostilla ja saan erittäin nopeasti vastauksen ja ratkaisun kysymyksiini. Monien it-yritysten kompastuskivenähän on usein se, että jo.."

-- Arttu Piipponen

Näytä referenssi

ReferenssiKehitysvammaliitolle laadukas ja turvallinen verkko

"Kustannustehokkaasti suunnitellussa verkossamme ei ole ollut ainuttakaan häiriötilannetta, ja sen kantavuus on riittänyt hyvin. S1 Networksin toimittama kuituyhteys ja langaton verkko ovat toimineet erittäin hyvin. Aruban verkkolaitteissa on ollut erityisen hyvää niiden suorituskyky ja luotettavuus”, sanoo Peltomäki. ”S1 Networksin ammattilaisten osaaminen on hyvällä tasolla,.."

-- Marko Peltomäki

Näytä referenssi

ReferenssiVainu ostaa verkkonsa avaimet käteen -palveluna

"Aruban verkkoteknologia on toiminut luotettavasti, ja verkkojemme suorituskyky sekä käytettävyys ovat vastanneet siitä lähtien odotuksiimme, kun aloitimme yhteistyön S1 Networksin kanssa. Käyttäjiltämme tuli valtavasti hyvää palautetta silloin kun siirryimme ensimmäisen kerran käyttämään S1 Networksin rakentamaa verkkoa. Myyntiorganisaatiomme käy joka päivä asiakkaidemme.."

-- Sami Kekäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiLue miksi Riku ja Tunna valitsi S1 Networksin verkkokumppanikseen

"Hyvän yhteistyön tunnistaa siitä, että sitä ei turhan usein tule edes ajatelleeksi, koska homma sujuu kuin rasvattu. Ja sitten kun yhteistyökumppani tulee mieleen, ajatukset ovat positiivisia!"

-- Riku Rantala

Näytä referenssi

ReferenssiTekniikan museoon nopea nettiyhteys avaimet käteen -periaatteella

"Meille on tärkeää saada luotettavaa, museon tilanteita ja tarpeita ymmärtävää palvelua joustavasti ja nopeasti. Museoiden toiminta kehittyy jatkuvasti, ja siksi mekin tarvitsemme sujuvan ja nopean verkkoyhteyden", kertoo Tekniikan museon johtaja Marjo Mikkola."

-- Marjo Mikkola, Tekniikan Museon johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNopeampi valokuituyhteys halvemmalla – kyllä kiitos!

"Saimme S1:ltä nopean valokuituyhteyden aiempaa yhteyttä huomattavasti edullisemmin. Tässä on todellakin hyvä hinta-laatusuhde!"

-- Esa Lahdenpää, maajohtaja, NRJ Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVillage Works tarjoaa huippunopean valokuituyhteyden asiakkailleen

"Olen erittäin tyytyväinen S1 Networksin tarjoamaan valokuituyhteyteen ja palveluun. Viestintä välillämme sujuu mukavasti, sillä meillä on oma yhteyshenkilö S1:llä. Voimme keskustella aina heti, jos on jotain kehitettävää. Sujuva ja nopea valokuituyhteys on asiakkaidemme töiden sujumisen kannalta erittäin tärkeää"

-- Essi Hänninen, operatiivinen päällikkö, Village Works

Näytä referenssi

ReferenssiNettiyhteyden pitää pelittää pätkimättä

"En edes muista, että meillä olisi ollut katkoksia yhteyksissä" Yhteistyössä ei ole muutenkaan ollut minkäänlaisia haasteita. Olemme siis tyytyväisiä ja haluamme jatkaa S1 Networksin asiakkaana"

-- Paulus Mallat

Näytä referenssi

ReferenssiVermon uusi langaton verkko mahdollistaa uusien palvelujen rakentamisen

"Timo Koljonen, it-asiantuntija, Vermo kertoo: ”S1 Networksin ammattilaiset toteuttivat meille tehokkaasti HPE Aruban laitteilla huippunopean langattoman verkon, joka kattaa 10.000 neliön suuruisen katsomoalueen sekä ulko- että sisätilat. Verkon toimivuus on vastannut odotuksiamme. Tukiaseman vaihtumista ei huomaa edes videota katsoessa. Raveissa on useita videonäyttöjä. Voimme.."

-- Timo Koljonen

Näytä referenssi

ReferenssiToimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

"Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi.."

-- Ville Lamminmäki

Näytä referenssi

ReferenssiMcare varmistaa ylivuotopalvelulla hyvän asiakaspalvelun – ei enää vastaamattomia asiakaspuheluja

"Halusimme varmistaa jokaiseen yhteydenottoon vastaamisen, myös ruuhka-aikoina. Soitamme asiakkaalle takaisin parin tunnin sisällä ”, kertoo Mcaren toimitusjohtaja Joel Mansnerus. Mansnerus jatkaa: ”Palvelu toimii todella hyvin ja on hinnaltaan edullinen. Lisäksi saamme hyvät raportit puheluliikenteestä."

-- Joel Mansernus

Näytä referenssi

ReferenssiToimitimme Fokus Media Finlandille nykyaikaisen yritysratkaisun

" ”Suosittelen S1 Networksin palveluita.Työasemien ja palvelimien etävarmistus, verkon ylläpitopalvelu sekä joustava, nopea asiakaspalvelu takaavat järjestelmän toimintavarmuuden. Meille tärkeät prosessikuvaukset on saatu kuntoon ja aiomme jatkaa yhteistyötä, aitoa kumppanuutta, tulevaisuudessakin. Olen niin tyytyväinen yhteistyöhön, että olen suositellut S1 Networksin palveluita.."

-- Tapani Pitzen

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaspalvelun taso erottuu edukseen

"Asiakaspalvelun taso erottuu edukseen Teknisen ratkaisun lisäksi Vaccaro korostaa S1 Networksin asiakaspalveluotteen olevan poikkeuksellisen hyvä. Yhteydenpito on aktiivista molempiin suuntiin. – S1 Networks on vastannut ripeästi puhelimeen. He myös oma-aloitteisesti soittavat ja kysyvät, miten voivat auttaa. Vaccaro kokee tällaisten asioiden olevan tärkeitä, kun ajatellaan.."

-- Gianni Vaccaro

Näytä referenssi

ReferenssiZenRobotics Ltd-Verkkoyhteys liiketoiminnan keskiössä

"kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua”, ylistää Seppänen."

-- Jouni Seppänen- Principal Developer

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks Oy:n referenssit

S1 Networks Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia