S1 Networks kokemuksia

S1 Networks kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka S1 Networks Oy on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiZenRobotics Ltd-Verkkoyhteys liiketoiminnan keskiössä

"kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua”, ylistää Seppänen."

-- Jouni Seppänen- Principal Developer

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaspalvelun taso erottuu edukseen

"Asiakaspalvelun taso erottuu edukseen Teknisen ratkaisun lisäksi Vaccaro korostaa S1 Networksin asiakaspalveluotteen olevan poikkeuksellisen hyvä. Yhteydenpito on aktiivista molempiin suuntiin. – S1 Networks on vastannut ripeästi puhelimeen. He myös oma-aloitteisesti soittavat ja kysyvät, miten voivat auttaa. Vaccaro kokee tällaisten asioiden olevan tärkeitä, kun ajatellaan ratkaisun toimivuutta jokapäiväisessä käytössä ja arjen tilanteissa. Tasainen yhteydenpito on rakentanut luottamusta, johon tukeutua pienissä ja suurissa asioissa"

-- Gianni Vaccaro

Näytä referenssi

ReferenssiToimitimme Fokus Media Finlandille nykyaikaisen yritysratkaisun

" ”Suosittelen S1 Networksin palveluita.Työasemien ja palvelimien etävarmistus, verkon ylläpitopalvelu sekä joustava, nopea asiakaspalvelu takaavat järjestelmän toimintavarmuuden. Meille tärkeät prosessikuvaukset on saatu kuntoon ja aiomme jatkaa yhteistyötä, aitoa kumppanuutta, tulevaisuudessakin. Olen niin tyytyväinen yhteistyöhön, että olen suositellut S1 Networksin palveluita naapuriyrityksellemme”, kehuu toimitusjohtaja Pitzen."

-- Tapani Pitzen

Näytä referenssi

Referenssi”Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”

"Asiakaspalvelu toimii Valokuituyhteyden käyttöönotto kävi näppärästi ja palvelu oli joustavaa: Evolvitin toivomukset otettiin huomioon pakettia suunniteltaessa. Kokemuksensa pohjalta Mattila suosittelee valokuituyhteyttä, jos yhteys on kriittinen asia liiketoiminnalle. – Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa eikä tapella kuparien kanssa. Hintakaan ei ole enää niin kallis. Siirtoprosessiin pitää toki varata hetki aikaa, mutta aika yksinkertaistahan tämä siirtokin oli, Mattila sanoo. S1 Networksin ennakoivaan palveluasenteeseen Evolvitillä ollaan oltu tyytyväisiä. Palvelu on kriittinen asia tietoliikenneyhteyksissäkin. – Valokuitu on toiminut ongelmitta, joten aika harvoin on tarvinnut olla yhteydessä S1 Networksiin. Tarvittaessa henkilöt on saanut kuitenkin hyvin kiinni, Mattila kertoo."

-- Antti Mattila

Näytä referenssi

ReferenssiMcare varmistaa ylivuotopalvelulla hyvän asiakaspalvelun – ei enää vastaamattomia asiakaspuheluja

"Halusimme varmistaa jokaiseen yhteydenottoon vastaamisen, myös ruuhka-aikoina. Soitamme asiakkaalle takaisin parin tunnin sisällä ”, kertoo Mcaren toimitusjohtaja Joel Mansnerus. Mansnerus jatkaa: ”Palvelu toimii todella hyvin ja on hinnaltaan edullinen. Lisäksi saamme hyvät raportit puheluliikenteestä."

-- Joel Mansernus

Näytä referenssi

ReferenssiToimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

"Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaan ja toimintavarman verkkoyhteyden erinomaisella palveluasenteella.” Ville Lamminmäki, PR and Office Coordinator, FOX International Channels"

-- Ville Lamminmäki

Näytä referenssi

ReferenssiVermon uusi langaton verkko mahdollistaa uusien palvelujen rakentamisen

"Timo Koljonen, it-asiantuntija, Vermo kertoo: ”S1 Networksin ammattilaiset toteuttivat meille tehokkaasti HPE Aruban laitteilla huippunopean langattoman verkon, joka kattaa 10.000 neliön suuruisen katsomoalueen sekä ulko- että sisätilat. Verkon toimivuus on vastannut odotuksiamme. Tukiaseman vaihtumista ei huomaa edes videota katsoessa. Raveissa on useita videonäyttöjä. Voimme myös ladata videoita sosiaaliseen mediaan nyt kymmenissä sekunneissa, kun se aikaisemmin vei noin 8 minuuttia. "

-- Timo Koljonen

Näytä referenssi

Siirry S1 Networks Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks Oy:n referenssit

S1 Networks Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut
Uusien ideoiden syntyminen vaatii koneiden keskelläkin vuorovaikutusta ihmisten välillä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia