logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

S1 Networks kokemuksia

S1 Networks kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka S1 Networks Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVermon uusi langaton verkko mahdollistaa uusien palvelujen rakentamisen

"Timo Koljonen, it-asiantuntija, Vermo kertoo: ”S1 Networksin ammattilaiset toteuttivat meille tehokkaasti HPE Aruban laitteilla huippunopean langattoman verkon, joka kattaa 10.000 neliön suuruisen katsomoalueen sekä ulko- että sisätilat. Verkon toimivuus on vastannut odotuksiamme. Tukiaseman vaihtumista ei huomaa edes videota katsoessa. Raveissa on useita videonäyttöjä. Voimme.."

-- Timo Koljonen

Näytä referenssi

ReferenssiToimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

"Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi.."

-- Ville Lamminmäki

Näytä referenssi

ReferenssiMcare varmistaa ylivuotopalvelulla hyvän asiakaspalvelun – ei enää vastaamattomia asiakaspuheluja

"Halusimme varmistaa jokaiseen yhteydenottoon vastaamisen, myös ruuhka-aikoina. Soitamme asiakkaalle takaisin parin tunnin sisällä ”, kertoo Mcaren toimitusjohtaja Joel Mansnerus. Mansnerus jatkaa: ”Palvelu toimii todella hyvin ja on hinnaltaan edullinen. Lisäksi saamme hyvät raportit puheluliikenteestä."

-- Joel Mansernus

Näytä referenssi

Referenssi”Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”

"Asiakaspalvelu toimii Valokuituyhteyden käyttöönotto kävi näppärästi ja palvelu oli joustavaa: Evolvitin toivomukset otettiin huomioon pakettia suunniteltaessa. Kokemuksensa pohjalta Mattila suosittelee valokuituyhteyttä, jos yhteys on kriittinen asia liiketoiminnalle. – Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa eikä tapella kuparien kanssa. Hintakaan ei ole.."

-- Antti Mattila

Näytä referenssi

ReferenssiToimitimme Fokus Media Finlandille nykyaikaisen yritysratkaisun

" ”Suosittelen S1 Networksin palveluita.Työasemien ja palvelimien etävarmistus, verkon ylläpitopalvelu sekä joustava, nopea asiakaspalvelu takaavat järjestelmän toimintavarmuuden. Meille tärkeät prosessikuvaukset on saatu kuntoon ja aiomme jatkaa yhteistyötä, aitoa kumppanuutta, tulevaisuudessakin. Olen niin tyytyväinen yhteistyöhön, että olen suositellut S1 Networksin palveluita.."

-- Tapani Pitzen

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaspalvelun taso erottuu edukseen

"Asiakaspalvelun taso erottuu edukseen Teknisen ratkaisun lisäksi Vaccaro korostaa S1 Networksin asiakaspalveluotteen olevan poikkeuksellisen hyvä. Yhteydenpito on aktiivista molempiin suuntiin. – S1 Networks on vastannut ripeästi puhelimeen. He myös oma-aloitteisesti soittavat ja kysyvät, miten voivat auttaa. Vaccaro kokee tällaisten asioiden olevan tärkeitä, kun ajatellaan.."

-- Gianni Vaccaro

Näytä referenssi

ReferenssiZenRobotics Ltd-Verkkoyhteys liiketoiminnan keskiössä

"kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua”, ylistää Seppänen."

-- Jouni Seppänen- Principal Developer

Näytä referenssi

Siirry S1 Networks Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks Oy:n referenssit

S1 Networks Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia