Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lifestyle-kauppa Cilla’s arvostaa palvelevaa operaattoria

ReferenssiAsiakkaittensa arkeen iloa ja kauneutta tuova lifestyle-kauppa Cilla’s on ollut S1 Networksin asiakkaana vuodesta 2018 lähtien. Cilla’s myy Helsingin Lönnrotinkadulla sijaitsevassa kivijalkamyymälässään sekä verkkokaupassaan korkealaatuisia kodin sisustustuotteita ja vaatteita, ja moni voi todeta silmän lepäävän tuota tyylikästä valikoimaa katsellessa. Verkossa toimivan kassaohjelman ja maksupäätteen vuoksi on toimiva nettiyhteys Cilla’sille elinehto, ja tässä on S1 Networks voinut olla apuna tarjoamiensa varmojen yhteyksien keinoin.

Cilla’sin omistaja Cilla Stenbäck muistelee aikaa, jolloin hän ei vielä ollut S1 Networksin asiakas: ”Silloinen toiselta operaattorilta hankittu nettiyhteys oli mitoitettu väärin liiketoimintamme tarpeisiin nähden ja meillä oli paljon ongelmia yhteyden toimivuuden suhteen. Olisin toivonut tuolloiselta operaattoriltamme myös nopeampaa reagointia yhteyteemme liittyvissä ongelmatilanteissa.” Stenbäck oli ehtinyt jo jonkin aikaa kokea turhautumista nettiyhteyden epävarmuudesta ja pätkimisestä johtuen, kun hän sai kuulla samassa kiinteistössä sijaitsevalta yritykseltä suositteluja S1 Networksin toiminnasta. ”Eräänä päivänä huomasin modeemin olevan taas jumissa ja kassatulostimen kadottaneen langattoman verkkonsa. Päätin soittaa S1 Networksille ja kysyä, voisivatko he auttaa minua”, muistelee Stenbäck.

S1 Networks kohtaa asiakkaansa henkilökohtaisesti

S1 Networksin Mika Baggström muistaa hyvin Stenbäckin ensimmäisen yhteydenoton: ”Korttimaksamisen sujuvuus on sekä kauppiaan liiketoimintaan että asiakaskokemukseen olennaisesti vaikuttava asia. Ymmärsin Stenbäckin hädän ja lähdin siltä istumalta ajamaan kohti hänen Lönnrotinkadulla sijaitsevaa liikettään. Arvioisin, että korjasin Cilla’sin nettiyhteyden paikan päällä 40 minuutin sisällä tuosta ensimmäisestä yhteydenotosta ja parantelin samalla liikkeen olemassa olevaa verkkoa. Näin yhteinen taipaleemme sai alkunsa.”

Stenbäck oli niin tyytyväinen S1 Networksiltä saamaansa apuun, että päätti tilata nettiyhteyden heidän kauttaan. ”S1 Networksin tarjoaman nettiyhteyden käyttöönotto tapahtui nopeasti ja saimme heiltä hyvin tukea aloitukseen. Voin todeta nykyisen nettiyhteytemme olevan edeltäjäänsä varmempi ja nopeampi. Kassaohjelma ja maksupääte ovat toimineet lähes moitteetta”, kertoo Stenbäck.

S1 Networksin asiakkaana ei Stenbäckin ole tarvinnut pelätä verkon kadottamista ja maksupäätteen toimimattomuutta. ”Jos jotain yllättävää ongelmaa ilmaantuisi, tiedän saavani avun nopeasti S1 Networksiltä. Annan heille ison plussan puhelinnumeroista! Saamme heiltä henkilökohtaista, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua – eli ihan kumppanitasoista palvelua. Voin suositella S1 Networksin tarjoamaa nettiyhteyttä muillekin!” toteaa Stenbäck.

Suosittelija:

S1 Networksin asiakkaana ei Stenbäckin ole tarvinnut pelätä verkon kadottamista ja maksupäätteen toimimattomuutta. ”Jos jotain yllättävää ongelmaa ilmaantuisi, tiedän saavani avun nopeasti S1 Networksiltä. Annan heille ison plussan puhelinnumeroista! Saamme heiltä henkilökohtaista, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua – eli ihan kumppanitasoista palvelua. Voin suositella S1 Networksin tarjoamaa nettiyhteyttä muillekin!

Cilla Stenbäck

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lifestyle-kauppa Cilla’s
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

valokuituyhteys
valokuitu
WLAN

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia