Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

S1 Networks Oy

S1 Networks on IT-palveluyritys, joka tarjoaa nopeita, luotettavia ja edullisia internet-yhteyksiä, pilvipalveluita ja tietoturvaa. Autamme asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa digitaalisesti ja turvallisesti.

S1 Networks Oy - Yritysesittely

Olemme aina halunneet tehdä asiat eri tavalla. Työntekijöidemme omistama, vuonna 2011 perustettu, S1 Networks on Suomen voimakkaimmin kasvava verkkoratkaisuja toimittava internetpalveluntarjoaja. Keskitymme palvelemaan yrityksiä. Supernopea kuituverkkomme tarkoittaa kohtuuhintaisia jopa sadan gigabitin internetyhteyksiä. 

Tarjoamme alan parhaan hinta-laatusuhteen. Pienille ja isoille yrityksille. 
Työntekijöitä 15 Www www.s1networks.fi
Y-tunnus 2443235-0 Puh 020 7345 755
Perustettu 2011 E-mail myynti@s1networks.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(15)
Tietohallinto
(11)
Myynti
(9)
Viestintä
(3)

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
(7)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(3)
Konesalipalvelut
(1)

Toimialakokemus

IT
(14)
Asiantuntijapalvelut
(9)
Kauppa
(5)
Telekommunikaatio
(5)
Julkishallinto
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)

Teknologia

Linux
(4)
Microsoft
(3)
Google
(2)
Open source
(2)

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
(14)
Tuki- ja ylläpitotyö
(12)
Konsultointi
(10)
Valmisohjelmisto
(1)

Omat tagit

konesalipalvelut
valokuitu
Etävarmistus
Työasemavarmistus
verkkoratkaisut
reitittimet ja palomuurit
palomuuriratkaisut
VoIP
SIP
aloittava yrittäjä
Kasvuyritys
yrittäjä
tietoliikenne
tietoliikenneratkaisut
mpls
SD -VAN
Langaton verkko

S1 Networks - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

S1 Networks:lla on 19 suosittelijaa.

ReferenssiYli satavuotias talo elää valokuituaikaa

"S1 Networks rakensi valokuidun Henkilöstöpartneri Verticon Turun toimipisteeseen. Vielä kuukautta aiemmin yrityksen toimitusjohtaja Esa Kuismanen epäili, josko yli satavuotiaaseen rakennukseen Käsityöläiskadulla voisi saada valokuitua. ”Olin ollut yhteydessä useampaankin operaattoriin, ja ne olivat luvanneet selvittää asiaa. Vastausta sai kuitenkin odottaa miltei vuoden – ja.."

-- Esa Kuismanen

Näytä referenssi

Referenssi"Tyytyväinen arkkitehtitoimisto suosittelee: S1 Networks - luotettava ja nopea verkkoyhteys toimialan erityistarpeisiin"

"Olemme vaikuttuneita S1 Networksin tuki- ja asiakaspalvelun laadusta. He ovat vastanneet kysymyksiimme nopeasti ja tehokkaasti, mikä on ollut erittäin arvokasta. Vaikka tarvetta avulle ei ole juurikaan ollut, tiedämme, että he ovat valmiita auttamaan meitä nopeasti, jos tarvitsemme apua. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä S1 Networksin palveluihin ja suosittelemme heitä.."

-- Santeri Lipasti

Näytä referenssi

ReferenssiAsunto-osakeyhtiö Sinuhe: S1 Networksin taloyhtiönetti erottautuu symmetrisyydellään ja edullisuudellaan

"Voin vilpittömästi suositella S1 Networksin taloyhtiönettiä muillekin! Yhdessä tekemisen henki oli tässäkin läsnä. Kivaa oli! Varma ja nopea nettiyhteys on asumisviihtyisyyteen merkittävästi vaikuttava tekijä. Mikäli etsit taloyhtiöllesi nettiliittymää hyvällä hintalaatusuhteella, ole yhteydessä S1 Networksiin!"

-- Tuomas Hintikka

Näytä referenssi

ReferenssiLifestyle-kauppa Cilla’s arvostaa palvelevaa operaattoria

"S1 Networksin asiakkaana ei Stenbäckin ole tarvinnut pelätä verkon kadottamista ja maksupäätteen toimimattomuutta. ”Jos jotain yllättävää ongelmaa ilmaantuisi, tiedän saavani avun nopeasti S1 Networksiltä. Annan heille ison plussan puhelinnumeroista! Saamme heiltä henkilökohtaista, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua – eli ihan kumppanitasoista palvelua. Voin.."

-- Cilla Stenbäck

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

S1 Networks - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

 Saat meiltä helppokäyttöisen ja edullisen vaihdepalvelun. Koko henkilöstösi on aina tavoitettavissa ajasta ja paikasta riippumatta.  Palvelu toimii kaikissa matkapuhelimissa, joissa on internetyhteys. Voit liittää vaihdepalveluumme Android-, iOS- tai..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Täyden palvelun paketti yrityksesi tarpeisiin Saat meiltä Suomen nopeimman yritysinternet liittymän yrityksellesi. Lisäksi yhdistämme yrityksesi toimipisteet ympäri maailmaa yhdeksi sisäverkoksi. Lue lisää

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Seuraavan sukupolven palomuuri Kovan kapasiteetin verkkopalomuuri pilvessäToteutamme verkkopalomuurin konesalistamme keskitettynä palveluna ja rajoittamattomalla kapasiteetilla. Toteutamme ratkaisun hallinnoimastamme yksityisestä pilvestä. Käytämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

S1 Networks - Referenssit

S1 Networks - Bloggaukset

S1 Networks - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku