logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Työntekijöidemme omistama, vuonna 2011 perustettu, S1 Networks on Suomen voimakkaimmin kasvava verkkoratkaisuja toimittava internetpalveluntarjoaja. Keskitymme palvelemaan yrityksiä.

S1 Networks Oy

Yritysesittely

Asiakkainamme on sekä pieniä pk-yrityksiä että isoja kansainvälisiä yhtiöitä, sillä tarjoamamme ratkaisut on suunniteltu mukautumaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Toimitettuja liittymiä meillä on jo yli 400, joiden joukossa on pitkälle toista tuhatta yritystä ja kymmeniä tuhansia loppukäyttäjiä.Asiakkaitamme yhdistää tarve ruuhkattomille ja korkean käyttöasteen yhteyksille sekä nykyaikaisille pilvipalveluille. Kevyt organisaatiorakenne, vuosikymmenten kokemus sekä läheinen yhteistyö eri operaattorien kanssa mahdollistavat kustannustehokkaat ratkaisut meille sekä loppuasiakkaille.Sinua palvelee aina oma, nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee liiketoimintasi. Nopea ja henkilökohtainen palvelu sekä asiantuntemuksemme takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 2443235-0
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh 020 7345 755
E-mail myynti@s1networks.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Big Data, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia: Google, Microsoft, Open source, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: S1 Networks, konesalipalvelut, Cloud, valokuitu, Etävarmistus, Työasemavarmistus, verkkoratkaisut, mpls, reitittimet ja palomuurit, palomuuriratkaisut, VoIP, SIP, aloittava yrittäjä, Kasvuyritys, yrittäjä, tietoliikenne, tietoliikenneratkaisut

Sosiaalisessa mediassa

S1 Networks - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVermon uusi langaton verkko mahdollistaa uusien palvelujen rakentamisen

"Timo Koljonen, it-asiantuntija, Vermo kertoo: ”S1 Networksin ammattilaiset toteuttivat meille tehokkaasti HPE Aruban laitteilla huippunopean langattoman verkon, joka kattaa 10.000 neliön suuruisen katsomoalueen sekä ulko- että sisätilat. Verkon toimivuus on vastannut odotuksiamme. Tukiaseman vaihtumista ei huomaa edes videota katsoessa. Raveissa on useita videonäyttöjä. Voimme.."

-- Timo Koljonen

Näytä referenssi

ReferenssiToimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

"Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi.."

-- Ville Lamminmäki

Näytä referenssi

ReferenssiMcare varmistaa ylivuotopalvelulla hyvän asiakaspalvelun – ei enää vastaamattomia asiakaspuheluja

"Halusimme varmistaa jokaiseen yhteydenottoon vastaamisen, myös ruuhka-aikoina. Soitamme asiakkaalle takaisin parin tunnin sisällä ”, kertoo Mcaren toimitusjohtaja Joel Mansnerus. Mansnerus jatkaa: ”Palvelu toimii todella hyvin ja on hinnaltaan edullinen. Lisäksi saamme hyvät raportit puheluliikenteestä."

-- Joel Mansernus

Näytä referenssi

Referenssi”Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”

"Asiakaspalvelu toimii Valokuituyhteyden käyttöönotto kävi näppärästi ja palvelu oli joustavaa: Evolvitin toivomukset otettiin huomioon pakettia suunniteltaessa. Kokemuksensa pohjalta Mattila suosittelee valokuituyhteyttä, jos yhteys on kriittinen asia liiketoiminnalle. – Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa eikä tapella kuparien kanssa. Hintakaan ei ole.."

-- Antti Mattila

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

S1 Networks - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

S1 Networks - Referenssit

S1 Networks - Bloggaukset

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

S1 Networks - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

S1 Networks - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

S1 Networks Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku