Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ruohonjuuren uusi yritysnetti toi lisää nopeutta ja pienemmät kustannukset

ReferenssiLuomumyymäläketju Ruohonjuuri Oy hankki S1 Networksin valokuituyhteyden kaikkiin myymälöihinsä ja toimipisteisiinsä. Talouspäällikkö Arttu Piipponen myhäilee tyytyväisenä: ”Ei voi kyllä valittaa: saimme lisää nopeutta pienemmällä hinnalla!”

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut suomalainen vähittäiskauppaketju, jolla on 16 myymälää eri puolella Suomea sekä verkkokauppa Suomessa ja Ruotsissa. Ruohonjuuri on toiminut kohta jo 40 vuotta ja laajentanut jatkuvasti toimintaansa. Syksyllä 2019 yhtiö hankki S1 Networksin valokuituyhteyden eri toimipisteisiinsä: hallintoon, varastoon ja kaikkiin myymälöihinsä.

Talouspäällikkö Arttu Piipponen on tyytyväinen uuden yritysnetin hinnan ja nopeuden lisäksi myös S1 Networksin palveluun.

”Tällä kokemuksella voin suositella hyvin S1 Networksin yritysnettiratkaisua muillekin yrityksille!”

Asennus onnistui sujuvasti

Ruohonjuuri päätti hankkia S1 Networksin valokuidun kaikkiin myymälöihinsä Suomessa sekä varastoon ja hallintoon Helsingissä. S1 Networksin ammattilaiset hoitivat kaikkien 18 eri pisteen asennukset loka–joulukuun aikana 2019. Monitoimipaikkaratkaisu toteutettiin S1:n valokuituliittymillä.

”Meillä oli aikoinaan ajatus, että myymälät eivät edes ehkä tarvitsisi verkkoyhteyttä, koska kassajärjestelmämme toimivat ilmankin. Mutta maksupäätteet kuitenkin tarvitsevat, ja siksi jokaisessa myymälässä täytyy olla sujuva ja vakaa verkkoyhteys”, Piipponen sanoo.

Ruohonjuuren myymälöistä seitsemän sijaitsee Helsingissä ja kolme Espoossa. Ketjulla on myymälät myös Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vantaalla. Kaikki asennukset saatiin tehtyä nopeasti ja sujuvasti ennalta sovitun aikataulun mukaan.

Iso osa myymälöistä sijaitsee kauppakeskuksissa, joissa asennus piti tehdä aukioloaikojen ulkopuolella, mutta nekin saatiin sovitettua usein aamuksi ennen myymälän aukeamista.

Muutokset tehtiin niin nopeasti ja sujuvasti, että myymälöiden työntekijät tuskin edes huomasivat muutosta. Vanha yhteys oli toiminnassa rinnan uuden kanssa, kunnes muutos oli valmis.

Uusia nettiyhteyksiä on asennettu myös tämän vuoden puolella. Ruohonjuuren uusin myymälä avattiin Kauppakeskus Kaareen huhtikuussa 2020, ja osa myymälöistä on vaihtanut paikkaansa. Kaikkiin on saatu S1:n yritysnetti sujuvasti.

Palvelut yhden luukun kautta

Arttu Piipponen kuvaa Ruohonjuuren saavan nettiyhteyksiin liittyvät palvelut nyt yhden luukun kautta, ja tämä helpottaa keskittymistä yrityksen omaan liiketoimintaan.

S1 Networks toimitti Ruohonjuurelle yhteensä 18 liittymää, myymälöiden lisäksi varastoon ja pääkonttoriin. Nyt yhtiön pääkonttorissa on gigan yhteys, varastossa 50 megan yhteys ja kussakin myymälässä vähintään 50 megan yhteys.

”Ruohonjuuren kaikkien toimipisteiden kokonaisratkaisu ja yhden luukun periaate selkeyttää monella tavalla palvelua. Kun kaikkien pisteiden sopimuskaudet ovat samat, ei tarvitse muistella, milloin mikäkin sopimus päättyy. Tällaisissa monitoimipaikkaratkaisuissa isoin juttu on rahallinen säästö sekä säästöt ajassa; kokonaisratkaisu nopeuttaa hallinnointia esimerkiksi vikatilanteissa”, S1 Networksin myyntijohtaja Mika Baggström sanoo.

Baggström kiittää myös Arttu Piipposta asiantuntevasta ja aktiivisesta asiakkuudesta.

”Hänellä oli hyvät lähtötiedot, ja hän oli aktiivisesti mukana keskustelussa ja halusi tietää toimitusten statuksen reaaliaikaisesti. Se nopeutti meidänkin toimintaamme!”

Ruohonjuuri on kauppa, joka on vahvasti kiinni ajassa. Vuonna 1982 perustetun Ruohonjuuri Oy:n alkutaipaleella kauppaa tehtiin pienessä mökissä VR:n makasiinien tuntumassa. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa 2019, ja se työllisti noin 130 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön palkkalistoilla on erilaisilla sopimuksilla yli 200 henkilöä.

Suosittelija:

”Vaihdoksen motivaationa toimi se, että S1 lupasi lisää nopeutta pienemmällä hinnalla. Sen myös saimme, ja olen erittäin tyytyväinen ratkaisuun! On ollut myös mukava huomata, että asiakaspalvelu toimii nopeasti. Lähetän kysymykset yleensä sähköpostilla ja saan erittäin nopeasti vastauksen ja ratkaisun kysymyksiini. Monien it-yritysten kompastuskivenähän on usein se, että jo hankitut asiakkaat unohdetaan oman onnensa nojaan. S1 huolehtii hyvin meidän tarpeistamme ja on antanut myös vinkkejä, kuinka meidän kannattaa kehittää esimerkiksi varajärjestelmiämme”

Arttu Piipponen

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ruohonjuuri Oy
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

nettiliittymä
kuituverkko
valokuituyhteys

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia