Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehitysvammaliitolle laadukas ja turvallinen verkko

ReferenssiKehitysvammaliitto päätyi kilpailutuksen jälkeen hankkimaan uusiin toimitiloihinsa Espoon Leppävaaraan verkkoratkaisut S1 Networksin suunnittelemana, toteuttamana ja ylläpitämänä palveluna. 

HPE Aruban verkkoratkaisuilla rakennettu verkko toimitettiin yhteistyössä ALSO Finlandin kanssa. Aruban kytkimet ja tukiasemat ovat ylläpidon ja valvonnan piirissä. Kehitysvammaliiton noin 70 työntekijän kannettavat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet muodostavat verkkoyhteyden liiton tiloissa nyt automaattisesti.

Kehitysvammaliitto edistää kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tarvitsevien ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta yhteiskunnassa. Liiton toiminnan perustana on YK:n vammaisten ihmisten oikeuksia koskeva sopimus.

”Kehitys- ja puhevammaiset ihmiset haluavat olla aidosti mukana siellä missä muutkin, eli koulussa ja työelämässä, osana naapurustoja, harrastamassa, osallistumassa ja vaikuttamassa. Tämä edellyttää esteettömiä ja saavutettavia palveluja sekä tukea kaikissa elämänkaaren vaiheissa lapsiperheistä ikäihmisiin. Teemme tutkimusta, koulutamme, kehitämme, viestimme, vaikutamme ja tuotamme materiaaleja, jotta vammaiset ihmiset pääsisivät osallistumaan täysivaltaisesti yhteiskunnan ja omien yhteisöjensä toimintaan”, kertoo Kehitysvammaliiton tietohallintopäällikkö Marko Peltomäki.

”Uusiin tiloihimme halusimme hyvin toimivan langattoman verkon sekä nopeat internet-yhteydet työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Meillä on monipuolista koulutustarjontaa, joita järjestämme Teamsin kautta tai paikan päällä. Verkon suorituskyvyn pitää riittää myös koulutuksiimme”, sanoo Peltomäki. ”Edistämme myös kaikkien mahdollisuutta elinikäiseen oppimiseen.”

Lue lisää

Suosittelija:

”Kustannustehokkaasti suunnitellussa verkossamme ei ole ollut ainuttakaan häiriötilannetta, ja sen kantavuus on riittänyt hyvin. S1 Networksin toimittama kuituyhteys ja langaton verkko ovat toimineet erittäin hyvin. Aruban verkkolaitteissa on ollut erityisen hyvää niiden suorituskyky ja luotettavuus”, sanoo Peltomäki. ”S1 Networksin ammattilaisten osaaminen on hyvällä tasolla, ja heidän palveluasenteelleen annan erityistä kiitosta. Olen ikään kuin voinut unohtaa verkon olemassaolon.”

Marko Peltomäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kehitysvammaliitto
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia