Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lue miksi Riku ja Tunna valitsi S1 Networksin verkkokumppanikseen

Referenssi”Kukaan ei onnistu yksin”, muistuttaa Docventuresin ja monien muiden suosittujen tv-ohjelmien tuottaja Riku Rantala Gimmeyawallet Productions Oy:stä. Tv- ja media-alan yritys tarvitsee luotettavan ja supernopean nettiyhteyden – ja valitsi siksi yhteistyökumppanikseen S1 Networksin. 

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin tuotantoyhtiö Gimmeyawallet Productions Oy tuottaa laadukasta ja käsintehtyä mediasisältöä: tv- ja radio-ohjelmia, tietokirjoja, sosiaalista mediaa ja live-esiintymisiä. Toimittaja, tietokirjailija ja tv-tuottaja Riku Rantala toimii yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Yhtiön tunnetuimpia tuotantoja ovat MadventuresDocventuresSami Yaffa: Sound Tracker sekä Ina <3 porno. Madventures levisi miltei kaikkialle maailmaan, kun National Geographic Society osti sen oikeudet 2009 ja jakoi ohjelmaa kanavillaan. Madventures-ohjelman uusin tuotantokausi keskittyy Suomen-matkailuun. Se käynnistyy Nelosella 31.3.2020.

Gimmeyawallet Productions on ollut S1 Networksin asiakas vuodesta 2017 lähtien. Sillä on käytössään rajoittamaton nettinopeus sekä palomuuri- ja tietoturvapalvelut.

”Nettiyhteytemme pitää olla tehokas ja ennen kaikkea katkeamaton, kun multigigojen kokonaisuudet siirtyvät valokuitua pitkin mediatalojen servereille”, tuottaja Riku Rantala painottaa. 

”Gimmeyawalletilla on käytössä yleensä 250 megan yhteydet. Välillä käytössä on jopa gigan nopeus, kun yritys siirtää tuotantoja asiakkailleen. Ymmärrämme tarpeen hyvin ja tarjoamme siksi rajoittamattoman yhteyden, jotta heidän työnsä on mahdollisimman sujuvaa”, kertoo S1 Networksin myyntijohtaja Mika Baggström.

Riku Rantala arvostaa yhteistyötä paljon.

”Hyvän yhteistyön tunnistaa siitä, että sitä ei turhan usein tule edes ajatelleeksi, koska homma sujuu kuin rasvattu. Ja sitten kun yhteistyökumppani tulee mieleen, ajatukset ovat positiivisia!”

Lue koko artikkeli

Suosittelija:

”Hyvän yhteistyön tunnistaa siitä, että sitä ei turhan usein tule edes ajatelleeksi, koska homma sujuu kuin rasvattu. Ja sitten kun yhteistyökumppani tulee mieleen, ajatukset ovat positiivisia!”

Riku Rantala

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gimmeyawallet Productions
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Media

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia