Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä jos Alppilan Autohuollon nettiyhteys katkeaisi?

ReferenssiMielikuva autohuollosta tai -korjaamosta voi viedä ajatukset vielä rasvamonttuihin ja öljyisiin haalareihin. Digitaalisuus on kuitenkin lisääntynyt viime vuosina merkittävästi autojen huolto- ja korjauspalveluissa. Moderni autojen huoltaminen tapahtuu huipputeknologian avulla. Teknologian hyödyntäminen sekä laadukkaiden ja asiakasystävällisten autopalveluiden tuottaminen vaatii ammattimaisesti mitoitettua tietoliikennettä, verkkoja ja ICT-ratkaisuja. Alppilan Autohuolto on ulkoistanut verkkoratkaisunsa ja ICT:n tuottamisen kattavasti S1 Networksille.

Moderni autohuolto on tarkasti aikataulutettua toimintaa

Moderni autohuolto on kiireistä, tarkkaan aikataulutettua ja prosessoitua liiketoimintaa. Asiakaskokemus on liiketoiminnan keskiössä.  

  

”Asiakkaat tuovat autonsa meille huoltoon aamuisin ja silloin pihalla on vilskettä. Suurin osa asiakkaista on varannut aikansa sähköisten kanavien kautta ja koko asiakasprosessia johdetaan sähköisesti. Asiakkaan saapuessa varmistamme työnjohdossa mitä autoon on tarkoitus tehdä ja jaamme työt mekaanikoille. Huolloissa ja korjauksissa tarvittavat osat ja tuotteet tilaamme hyvissä ajoin, jotta kaikki on valmiina auton ja asiakkaan saapuessa”, kertoo Alppilan Autohuollon jälkimarkkinointipäällikkö Erkki Toivio.

Räätälöity verkkoratkaisu muuttuviin tarpeisiin

Alppilan Autohuollon arjessa ammattimaisesti suunniteltua langatonta lähiverkkoa sekä valokuituyhteyksiä tarvitaan autojen huoltamiseen ja korjaamiseen.  

Autojen sähköistyminen on entisestään lisännyt suorituskykyisen tietoliikenteen tarvetta. Vikojen paikantamiseen hyödynnetään nykyaikaista tekniikkaa ja autoihin tehdään huoltojen yhteydessä yhä enemmän päivityksiä. Päivityspakettien datamäärä on kasvanut merkittävästi. Tietoliikenteen määrä yrityksessä onkin kymmenkertaistunut muutamassa vuodessa.  

Tietoturvallisia yhteyksiä tarvitaan sekä toimipisteiden välille, autojen maahantuojiin että tehtaisiin. Myös merkkikohtaiset koulutukset ja materiaalit hoidetaan verkon yli.  

Autoihin päivityspaketteja lataavien mekaanikkojen työ tapahtuu usein kannettava tietokone kädessä korjaamontiloissa, hallin perällä tai jopa ulkotiloissa. Langattoman lähiverkon tuleekin toimia joka nurkassa.  

”Tarvitsemme jatkuvasti tietoturvallisia tehdasyhteyksiä maahantuojien ja autovalmistajien tietojärjestelmiin, jotta voimme tehdä autoihin huoltoja tehokkaasti. 2-3 mekaanikkoa tekee jatkuvasti päivityksiä, joilla parannetaan mm. navigointijärjestelmiä ja sähköautojen akkutehokkuutta. Mitä tehokkaammin päivityspaketit saadaan ajettua niin sitä useampia asiakkaita pystymme palvelemaan. Tehdasyhteydet vaativat yhä suorituskykyisempiä tietoliikenneyhteyksiä”, sanoo Toivio.

https://s1networks.fi/alppilan-autohuolto/

Suosittelija:

Meille on iso asia, että saamme apua nopeasti, mikäli sitä tarvitsemme. Onneksi verkkoyhteyksien toimivuudesta ei ole tarvinnut murehtia. S1 Networksilla on toimivat ja kustannustehokkaat liiketoiminnan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut, jotka ovat toimintavarmoja ja huolettomia. Asiakkaan ei tarvitse murehtia ICT-asioista yhtään.

Erkki Toivio

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Alppilan Autohuolto
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Christian Kaila

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

valokuituyhteys
yritysverkko
Tietoturvalliset ratkaisut
Langaton verkko
palomuuripalvelut

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia