Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vainu ostaa verkkonsa avaimet käteen -palveluna

ReferenssiNoin 100 ammattilaista Suomessa työllistävä Vainu on luottanut jo useamman vuoden ajan S1 Networksin palveluihin sekä HPE Aruban verkkoratkaisuihin. Vainun verkko on kasvanut henkilöstömäärän kasvaessa ja liiketoiminnan kehittyessä. Yrityksellä on Suomessa noin 1500 asiakasta, ja globaalisti lähes 2.500. S1 Networks toimittaa asiakkaalleen muuttuviin tarpeisiin skaalautuvat verkot avaimet käteen -palveluna. Aruban kytkimet ja tukiasemat ovat ylläpidon ja valvonnan piirissä. 

S1 Networksin asiantuntijat suunnittelivat ja rakensivat Vainulle ensimmäiset verkkoratkaisut vuonna 2016 Arkadiankadun tiloihin Helsinkiin, kun yritys työllisti noin 40 henkilöä. Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä ALSO Finlandin kanssa. ”Verkkoympäristömme ei palvellut meitä optimaalisella tavalla, ja käyttäjät saattoivat pudota verkosta toimistolla liikkuessaan kesken asiakaspalavereiden. Halusimme suorituskykyisen langattoman ja langallisen verkon”, sanoo Vainun talousjohtaja Sami Kekäläinen.

Lue lisää

Suosittelija:

”Aruban verkkoteknologia on toiminut luotettavasti, ja verkkojemme suorituskyky sekä käytettävyys ovat vastanneet siitä lähtien odotuksiimme, kun aloitimme yhteistyön S1 Networksin kanssa. Käyttäjiltämme tuli valtavasti hyvää palautetta silloin kun siirryimme ensimmäisen kerran käyttämään S1 Networksin rakentamaa verkkoa. Myyntiorganisaatiomme käy joka päivä asiakkaidemme kanssa lukuisia videopuheluita ja neuvotteluja erilaisten viestintäratkaisujen välityksellä. Kielteinen palaute olisi välitön, jos verkko ei syystä tai toisesta toimisi laadukkaasti”, sanoo Kekäläinen. ”Verkkomme tietoturva vastaa myös tuotekehityksemme vaatimuksia.”

Sami Kekäläinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vainu
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia