Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekniikan museoon nopea nettiyhteys avaimet käteen -periaatteella

ReferenssiMuseot elävät parhaillaan kulta-aikaansa: kiinnostus ja kävijämäärät ovat huipussaan. Mukana buumissa oleva Tekniikan museo hankki toimintansa perustaksi sujuvan nettiyhteyden S1 Networksiltä.

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on ollut S1 Networksin tyytyväinen asiakas noin viisi vuotta. Museo hankkii miltei kaikki it-tukipalvelunsa S1 Networksin kautta. 

”Meille on tärkeää saada luotettavaa, museon tilanteita ja tarpeita ymmärtävää palvelua joustavasti ja nopeasti”, kertoo Tekniikan museon johtaja Marjo Mikkola.

”Museoiden toiminta kehittyy jatkuvasti, ja siksi mekin tarvitsemme sujuvan ja nopean verkkoyhteyden. Kun aloitin museonjohtajana 13 vuotta sitten, digitaaliset palvelut olivat museoissa vielä uusia ja jänniä. Nykyään museokävijät osaavat odottaa vau-elementtejä ja omakohtaisia kokemuksia. Meidän on helppo toteuttaa niitä verkon kautta. Toteutamme esimerkiksi monien näyttelykohteiden tekstit digitaalisessa muodossa, jotta niitä on helppo myös päivittää”, Mikkola kertoo.

Lue lisää

Suosittelija:

”Meille on tärkeää saada luotettavaa, museon tilanteita ja tarpeita ymmärtävää palvelua joustavasti ja nopeasti. Museoiden toiminta kehittyy jatkuvasti, ja siksi mekin tarvitsemme sujuvan ja nopean verkkoyhteyden", kertoo Tekniikan museon johtaja Marjo Mikkola.

Marjo Mikkola, Tekniikan Museon johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
S1 Networks Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tekniikan Museo
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Baggström

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

valokuituyhteys
Langaton verkko

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia