Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Graafinen suunnittelu osana kokonaissuunnittelua

TarjontaDesign system, UI Kit tai brändin visuaalinen ohjeisto - me toteutamme asiakkaillemme kaikki nämä varmistaen, että ne suunnitellaan loppukäyttäjää ajatellen.

Design system tuottaa asiakkaallemme erityistä lisäarvoa silloin, kun se aidosti nopeuttaa tuotekehitystä ja poistaa nk. kehitysvelkaa suunnittelijoilta ja kehittäjilta. Design systemin hienous piilee siinä, että se mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden skaalaamisen ilman pelkoa laadullisesta heikentymisestä.

Design system vie pois taakan toistuvien elementtien uudelleenluomisesta, sillä ne kaikki löytyvät design systemistä. Näin ollen suunnittelijoiden ja kehittäjien aika vapautuu siihen tärkeimpään - kehitystyöhön ja ensiluokkaiseen toteutukseen.

Me Sangrella luomme design systemin, UI Kitin tai brändin visuaalisen ohjeiston joko sellaisenaan tai osana projektikokonaisuutta.

Pinterest
Sangre Oy logo

Sangre Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia