Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiantunteva Odoo-kumppani toi mielenrauhan Iikan Pyörävarikolle

ReferenssiIikan Pyörävarikossa huhkitaan töitä hiki hatussa aina kevät-kesäkaudella. Vaikka koronakeväänä 2020 pyöräilyn suosion kasvu moninkertaisti työmäärän, pyöräliike selvisi kunnialla. Iikan Pyörävarikossa hoidetaan myynnin-, varaston- ja huoltotöiden seuranta Odoolla ammattimaisesti ja järjestelmällisesti kiireestä huolimatta.

Yrityksen järjestelmistä, verkkokaupasta ja markkinoinnista vastaavaa Antti Jääskeläistä innostaa järjestelmän kehittäminen. Niinpä yrityksessä otettiin ensin itsenäisesti käyttöön Odoon maksuton Community-versio, johon Antti teetti tarvittavat kehitystyöt suoraan intialaisella Odoo-kumppanilla.

Liiketoiminnan kasvun myötä kasvoi paine edistää asioita monella rintamalla ja aiempaa tehokkaammin. Silloin Antti alkoi etsiä kotimaista Odoo-kumppania, jolla olisi kokonaisvaltainen näkemys Odoon hyödyntämismahdollisuuksista, ja valitsi kumppanikseen SprintIT:n.

Verkkokauppa kuntoon

Toiminnallisuuksista tärkein yksittäinen kehityskohde oli verkkokauppa, joka on erittäin tärkeässä roolissa Iikan Pyörävarikon myynnin edistämisessä. 

Uudessa verkkokaupassa on tarjolla lähes tuhat tuotetta ja se näyttää myös neljän eri kivijalkaliikkeen myymäläsaldot. Parasta verkkokaupassa on, että se toimii samassa Odoossa, missä hoidetaan myynnit, varastonhallinta ja kirjanpito. Integraatioita muihin järjestelmiin ei tarvita. Tiedot ovat aina ajan tasalla yhdessä paikassa. Tämä on ollut kasvun tukena ja lisännyt järjestelmällisyyttä Iikan Pyörävarikon toimintoihin.

Laaja kansainvälinen osaajaverkosto tuo joustoa

Odoon avoin toimintaympäristö mahdollistaa sen, että asiakas ei halutessaan ole sidottu vain yhteen toimittajaan. Jos valmisratkaisuja ei ole ollut saatavilla, SprintIT:n kehittäjät rakentavat tarvittavat ominaisuudet nopeasti. 

Lue lisää Iikan Pyörävarikon Odoo projektista SprintiIT:n sivuilta.

Suosittelija:

Yhteistyö SprintIT:n kanssa on antanut minulle mielenrauhan. Tiedän että tukea on aina saatavilla Suomesta, jos omat resurssit ei tunnu riittävän. Minulle suurin etu on se, että SprintIT:llä on laaja kokemus erilaisista Odoo projekteista. Kun meille tulee jokin tarve, SprintIT hyödyntää kansainvälistä Odoo-verkostoa löytääkseen siihen parhaimman valmisratkaisun. Minulla ei ole koskaan tullut tunnetta, että yritettäisiin myydä jotain sellaista, jota en tarvitse. SprintIT:n raudan kovat ammattilaiset ovat toteuttaneet meidän erityistarpeita vastaavat ominaisuudet ketterästi, ja olen voinut olla yhteydessä myös suoraan koodareihin.

Antti Jääskeläinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy

Tiedot

Tilaaja: Iikan Pyörävarikko
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joni Kahila

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
Odoo verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia