Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjausjärjestelmä, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi

post_image

TarjontaToiminnanohjausjärjestelmiä käytetään yrityksen ydintoimintojen ohjaamiseen ja ne pitävät nykyään sisällään hyvin erilaisia ohjelmistoja ja toiminnallisuuksia. Perinteisesti ERP-ohjelmisto on koostunut ainakin myynti, osto-, varastonhallinta-, tuotannonohjauksen- ja taloushallinnan moduuleista. Modernissa ERP-järjestelmässä on näiden lisäksi usein henkilöstöhallinnon, dokumentinhallinnan ja viestinnän ominaisuuksia. 

Jokaisella yrityksellä on omat kriittiset tarpeet. Yhdelle se voi olla myyntiprosessin ja laskutuksen kuntoon laittaminen, toisella on tarve laittaa varastonhallinta ensimmäisenä ruotuun. Aloitamme aina siitä, mikä on kullekin asiakkaallemme kriittisintä.

Me toimimme nimemme mukaan sprinteissä. Se tarkoittaa sitä, että kukin liiketoimintaprosessi hoidetaan kerralla kuntoon ja tuotantoon. Näin saadaan nopeasti aikaan näkyvää jälkeä. Sprinteissä eteneminen antaa myös mahdollisuuden tehdä korjausliikkeitä, silloin kun se on vielä mahdollista.

Ohjelmistotoimittajan toimialaosaaminen tärkeää

Usein ERP-järjestelmissä on myös paljon toimialakohtaisia ominaisuuksia. Vaikka raha- ja materiaalivirrat ovat periaatteessa ohjattavissa kaikilla järjestelmillä, niin esimerkiksi kaupan toimialan järjestelmissä tarvittavat piirteet poikkeavat huomattavasti esimerkiksi valmistavan teollisuuden järjestelmistä.

SprintIT:llä on vahva kokemus ERP-järjestelmien toimittamisesta seuraaville toimialoille:

Tukkukauppa

Vähittäiskauppa

Valmistava teollisuus

Asiantuntijaorganisaatiot

Järjestöt ja ammattiliitot

Autamme asiakkaitamme Odoo ERP-järjestelmän käyttöönotossa ja tarjoamme tuki- sekä ylläpito- ja kehityspalvelut. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys.

Ketterän toimintatapamme ansiosta asiakkaamme ottavat tärkeimmät toiminnallisuudet käyttöön jopa ensimmäisten viikkojen aikana. Varmistamme, että henkilöstösi osaa järjestelmän käytön ja ohjelmisto toimii moitteetta. Lopulta pidämme yhdessä huolen, että järjestelmää kehitetään jatkuvasti tukemaan juuri sinun liiketoimintasi tehokkuutta.

Olemme auttaneet useita suomalaisia yrityksiä ottamaan ketterästi käyttöön modulaarisen ja joustavan toiminnanohjausjärjestelmän. 

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia