Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo-järjestelmä tukku- ja vähittäiskauppaan

post_image

TarjontaMahdollistaako käytössäsi oleva toiminnanohjausjärjestelmä tai kokoelma eri ohjelmistoja ja exceleitä tukkukauppasi liiketoiminnan johtamisen tiedolla? Tukevatko ohjelmistosi kilpailukykyisen asiakaspalvelun kehittämistä? Jos järjestelmistä saatava data ei ole oikeiden ihmisten käytettävissä tai data on vanhentunutta on hyvän asiakaskokemuksen luominen haastavaa.

Monipuolinen ja kattavat tuotetiedot sisältävä verkkokauppa parantaa tukkukauppiaan kilpailukykyä. Hyvän tukkuverkkokaupan tunnistaa alansa laajimmasta valikoimasta ja tarkoista saatavuustiedoista. Jotta kauppasi tuotetiedot pysyvät ajan tasalla, tuotetietojen hallinnan oltava yksinkertaista ja suoraan yhteydessä verkkokauppasi. Odoo toiminnanohjausjärjestelmässä ylläpidät tuotetietoja ja varastosaldoja toiminnanohjausjärjestelmässä, josta julkaiset tiedot suoraan verkkokauppaan. Kätevästi, automaattisesti ja virheettä.

Hyvän asiakaskokemuksen luominen kivijalkaliikkeessä tai verkkokaupassa on vähittäiskauppiaalle vähintään yhtä tärkeää kuin kassapäätejärjestelmien kytkeminen varastonhallintaan tai myymälämateriaalien helppo tulostaminen. Nykyaikaisella toiminnanohjausjärjestelmällä johdat kaikkia vähittäiskauppasi toimintoja yhdellä järjestelmällä reaaliaikaisesti.

Lue lisää tukkukaupasta

Lue lisää vähittäiskaupasta

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Kauppa

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Kauppa -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia