Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finn-ID puolittaa turhan työn Odoon avulla

Referenssi

Odoolla selvää säästöä

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö arvioi, että luopumalla vanhasta ERPistä ja useista erillisohjelmistoista ja korvaamalla ne Odoolla, Finn-ID saavutti varovasti arvioiden noin 100 000 euron kertasäästöt. Lisäksi pienentyneissä lisenssikuluissa Finn-ID säästää jatkuvasti noin 5000 euroa kuukaudessa. 

“Toimintamme on monimutkainen himmeli tuotteita ja palveluita, joita kaikkia hallinnointiin eri järjestelmillä. Käytössä oli monia eri järjestelmiä ja kymmeniä exceleitä, joilla hoidettiin työ- ja projektisuunnittelua. Suuri osa näistä exceleistä korvattiin Odoolla. Kaikki toiminnot saatiin käyttöön yhdellä lisenssimaksulla. Tämä takaa sen, että kustannukset eivät jatkossakaan karkaa käsistä, kun laajennamme toimintaa”, kertoo Pyrrö.

Odoo on tehostanut ja helpottanut työtä niin paljon, että Pyrrö arvioi sen tuoneen jopa kahden henkilötyövuoden verran säästöjä. Koska käyttöliittymä on reaaliaikainen, helppokäyttöinen ja kaikille näkyvissä, on henkilöstön toimenkuvia voitu laajentaa ja moniosaaminen on lisääntynyt. Myös uudet henkilöt oppivat Odoo käytön helposti ilman mittavaa työkaluihin perehdyttämistä.

Lue koko asiakastarina täältä

Suosittelija:

“Toimintamme on monimutkainen himmeli tuotteita ja palveluita, joita kaikkia hallinnointiin eri järjestelmillä. Käytössä oli monia eri järjestelmiä ja kymmeniä exceleitä, joilla hoidettiin työ- ja projektisuunnittelua. Suuri osa näistä exceleistä korvattiin Odoolla. Kaikki toiminnot saatiin käyttöön yhdellä lisenssimaksulla. Tämä takaa sen, että kustannukset eivät jatkossakaan karkaa käsistä, kun laajennamme toimintaa".

Janne Pyrrö, toimitusjohtaja, Finn-ID

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finn-ID Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Leo Kylmä

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia