Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT Oy

Odoo ERP-järjestelmän käyttöönotto-, tuki- sekä ylläpito- ja kehityspalveluita. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys. Olemme Suomen ensimmäinen Odoo Gold Partner.

SprintIT Oy - Yritysesittely

SprintIT kehittää asiakkaidensa kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. SprintIT on yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Me olemme tunnettuja taitavista kehittäjistä sekä halusta rakentaa juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjauksen ratkaisu. SprintIT haluaa muuttaa koko ohjelmistomarkkinaa ketterien avoimen lähdekoodin sovellusten avulla. Tällä hetkellä sovellusvalikoimaamme kuuluu avoimenlähdekoodin Odoo- ja Pupesoft-ohjelmistot. SprintIT:llä työskentelee 40 kokenutta asiantuntijaa, ja liikevaihto on yli kolme miljoonaa euroa.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2625244-1
Perustettu 2014
Www www.sprintit.fi
Puh +358 44 977 3541
E-mail info@sprintit.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
coss-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(3)
Markkinointi
(3)
Tuotanto
(3)
BI ja raportointi
(1)

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
(10)
Arkkitehtuuri
(6)
Integraatiot
(6)
Pilvipalvelut / SaaS
(2)
Master Data MDM
(1)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(7)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Prosessiteollisuus
(3)
IT
(1)

Teknologia

Open source
(21)
Python
(1)
Julkaisujärjestelmä CMS
(0)
Linux
(0)
SAP
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(28)
Konsultointi
(21)
Toteutustyö
(18)
Tuki- ja ylläpitotyö
(8)
Koulutus
(1)
Johtamistyö
(0)

Omat tagit

ERP
Toiminnanohjaus
ecommerce
digitaalinen liiketoiminta
Odoo
Ketteryys
ketterä
Ketterä kehitys
ketterä ohjelmointi
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen laskutus
Sähköinen taloushallinto
B2B verkkokauppa

SprintIT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOdoo helpotti GPP:n pohjoismaista yhteistyötä ja tehosti arkea

"Huoltotoimintojen siirtäminen Odooseen on parantanut huollon työn suunnittelua ja töiden ennakoimista. Meillä usein samat henkilöt hoitavat sekä projektiasennuksia että huoltoa. Yhden järjestelmän ansiosta emme vahingossa buukkaa sähköasentajaa samaan aikaan projektitoimitukseen ja huoltotyöhön. Enää ei tehdä vahingossa tuplabuukkauksia eikä istuta tyhjänpantteina odottamassa.."

-- Janne Mikkola, Area Manager, GPP

Näytä referenssi

ReferenssiOdoosta räätälöitiin Quupan erityistarpeisiin vastaava ERP

"Nyt kun olemme saaneet taloushallinto-osionkin toimimaan, olen todella tyytyväinen Odooseen. Ero edelliseen järjestelmään on huomattava. Suurin etu Odoossa tulee siitä, että kaikki taloushallinnon tiedot linkittyvät suoraan muihin osioihin, kuten CRM:ään ja tarjousten laskentaan. Lisäksi Odoon mobiiliversio nostaa järjestelmän käytön aivan omaan luokkaansa."

-- Kasper Söderholm

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo tukemassa Tamturbon kasvua

"SprintIT:llä asiakas otetaan tosissaan. Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja yhteistyö on toiminut. Tiedämme saavamme SprintIT:ltä palvelua haastavissakin kehityskohteissa. Heillä on laajasti osaajia eri toimialoille ja hyviä koodareita. Odoossa on ominaisuuksia, mitä tavanomaisissa ERP-järjestelmissä ei välttämättä ole, esimerkiksi raportoinnissa. Odoossa peruskäyttäjäkin pystyy.."

-- Henrietta Hako-Rita

Näytä referenssi

ReferenssiERP-projekti 3 kuukaudessa ja alle budjetoidun

"SprintIT ohjeisti tarvittaessa ja piti huolen, että aikataulusta pidettiin kiinni. Odoo oli käytössä silloin kun pitikin ja budjetti jopa alitettiin. Nyt kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, on kokonaisuuden hallitseminen paljon helpompaa. Myös yksittäisten tuotteiden hallinta on jatkossa helpompaa. Näemme, mitä olemme kenellekin toimittaneet ja minkälaisella variaatiolla. Minä ja.."

-- Tuomas Turkki

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SprintIT - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hallinnoi liidejä, hoida tilaus-toimitusketju sekä laskutus tehokkaasti Odoo CRM eli asiakkuudenhallintajärjestelmä on kytketty koko yrityksen liiketoimintaa ohjaavaan ERP-järjestelmään. Kaikki asiakastieto kulkee automaattisesti mukana..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hankinta

Tehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Projektityökalu on yksi asiantuntijatehtävissä työskentelevän tärkeimmistä työkaluista. Hyvä näkyvyys projektin tehtäviin ja edistymiseen auttaa resursoinnin onnistumisessa ja projektien aikataulun hallinnassa. Kun projektiyökalu on kytketty..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Sillä, miten tehokkaasti ja joustavasti hallitset varastojasi, voi olla yllättävän suuri merkitys liiketoimintasi kannattavuuteen. Jos asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on tärkeää, että varastossa on aina riittävä määrä oikeita tuotteita...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Liiketoiminnan kannattavuuden kehittäminen on entisestään nostanut yritysten tarvetta digitaaliseen taloushallintoon sekä taloushallinnon prosessien ja raporttien automatisointiin. Taloushallinnon automatisoinnilla ja digitalisoinnilla luodaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään yrityksen ydintoimintojen ohjaamiseen ja ne pitävät nykyään sisällään hyvin erilaisia ohjelmistoja ja toiminnallisuuksia. Perinteisesti ERP-ohjelmisto on koostunut ainakin myynti, osto-, varastonhallinta-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Odoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, kokonaiskuvan hallinta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Odoo taipuu melkein mihin tahansa, mutta joissakin tapauksissa on järkevää pitää kiinni jo pitkään käytössä olleista ja hyviksi havaituista toimivista ohjelmistoista. Vaikka Odoossa on erittäin edistyksellinen web-editori, verkkokauppa-alusta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppasi tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat verkkokaupan valikoiman laajuus sekä asiakkaan käyttökokemus tuotteita vertaillessa, koriin kerätessä ja laskun maksamisessa. Odoolla pystytät helposti visuaalisesti kauniin, toimivan ja modernin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Liiketoiminnan johtaminen ja bisnes-ennustaminen perustuu usein mutu-kokemukseen ja valistuneisiin arvauksiin. Toiminnanohjausjärjestelmä tulee avuksi, jos haluat resurssoida projektit paremmin ja ennustaa liiketoimintaasi tietoon perustuen. Odoo..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Järjestöjen ja yhdistysten tärkein tavoite on kasvattaa jäsenmäärää ja tuottaa jäsenistölleen jäsenmaksun arvoisia palveluita kustannustehokkaasti. Jäseneksi liittymisen tulee olla vaivatonta ja jäsentietojen ylläpito ja päivittäminen on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Mahdollistaako käytössäsi oleva toiminnanohjausjärjestelmä tai kokoelma eri ohjelmistoja ja exceleitä tukkukauppasi liiketoiminnan johtamisen tiedolla? Tukevatko ohjelmistosi kilpailukykyisen asiakaspalvelun kehittämistä? Jos järjestelmistä saatava data..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Prosessiteollisuus

Teollisessa valmistuksessa toiminnanohjausjärjestelmää käyttää niin kokoonpanolinjaston työntekijät, kuljetusjärjesteliijät kuin talousjohtajakin. Uutta järjestelmää hankittaessa on hyvä varmistaa, että käyttöönotto on sujuvaa ja käyttö..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Valmistava teollisuus kustannustehokkaaksi Odoo ERPin avulla. Valmistavassa teollisuudessa ERP-järjestelmän on taivuttava moneen. Raaka-aineiden hankinnan, tuotannonohjauksen , markkinoinnin ja myynnin sekä asiakastoimitusten on sujuttava jouhevasti...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SprintIT - Referenssit

SprintIT - Bloggaukset

 

SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku