Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT Oy

Odoo ERP-järjestelmän käyttöönotto-, tuki- sekä ylläpito- ja kehityspalveluita. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys. Olemme Suomen ensimmäinen Odoo Gold Partner.

SprintIT Oy - Yritysesittely

Kehitämme asiakkaidemme kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla.
SprintIT on yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Me olemme tunnettuja taitavista kehittäjistä sekä halusta rakentaa juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjauksen ratkaisu. SprintIT:llä työskentelee 50 kokenutta Odoo asiantuntijaa, jotka auttavat asiakkaitamme kasvamaan ja parantamaan kannattavuuttaan modernin ja ketteräsi kehitettävän toiminnanohjauksen avulla. Liikevaihtomme on yli neljä miljoonaa euroa.
Työntekijöitä 40 Www www.sprintit.fi
Y-tunnus 2625244-1 Puh +358 44 977 3541
Perustettu 2014 E-mail info@sprintit.fi
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
coss-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(32)
Taloushallinto
(19)
Myynti
(18)
Asiakkuudenhallinta CRM
(17)
Logistiikka
(8)
Projektinhallinta
(7)
Hankinta
(5)
Tuotanto
(4)
BI ja raportointi
(1)

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
(5)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Master Data MDM
(0)

Toimialakokemus

Teknologia

Open source
(25)
Python
(1)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(31)
Konsultointi
(25)
Toteutustyö
(22)
Tuki- ja ylläpitotyö
(8)
Koulutus
(1)

Omat tagit

ERP
Toiminnanohjaus
ecommerce
digitaalinen liiketoiminta
Odoo
Ketterä kehitys
ketterä ohjelmointi
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen laskutus
Sähköinen taloushallinto
B2B verkkokauppa

SprintIT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

SprintIT:lla on 22 suosittelijaa.

ReferenssiNanten-lattiapinnoitteet siirtyi paperittomaan tuotantoon Odoon avulla

"Uusimman Odoo-version myötä pystyimme luopumaan muutamista lisämoduuleista, koska samat toiminnallisuudet löytyvät nyt jo Odoon vakiotuotteesta. Lisäksi saimme käyttöön paljon uusia toiminnallisuuksia. Kokonaisuudessaan tämä uusi Odoon versio on entistäkin nopeampia ja visuaalisempi."

-- Sami Rastas, liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiFinn-ID puolittaa turhan työn Odoon avulla

"Toimintamme on monimutkainen himmeli tuotteita ja palveluita, joita kaikkia hallinnointiin eri järjestelmillä. Käytössä oli monia eri järjestelmiä ja kymmeniä exceleitä, joilla hoidettiin työ- ja projektisuunnittelua. Suuri osa näistä exceleistä korvattiin Odoolla. Kaikki toiminnot saatiin käyttöön yhdellä lisenssimaksulla. Tämä takaa sen, että kustannukset eivät.."

-- Janne Pyrrö, toimitusjohtaja, Finn-ID

Näytä referenssi

ReferenssiPlugit sai SprintIT:stä vahvan sparrauskumppanin

"Koska projekti toteutettiin vaiheittain, myös käyttäjät perehdytettiin vähitellen. Kun osa henkilökunnasta oli jo ehtinyt käyttää Odoota, he alkoivatkin perehdyttää toinen toistaan. Se oli meille tietysti ilo nähdä. Odoo on kevyt ottaa käyttöön, se skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan ja yrityksen kasvun mukaan, mikä on luonnollisesti hyvin tärkeää."

-- Eero Tukiainen, Odoo-projektipäällikkö ja Laura Ruotsalainen, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMaailmalla huippumainetta niittävä Neural DSP ohjaa toimintaansa Odoolla

"Kun perustoiminnot sujuivat Odoossa hyvin ja tuote oli tullut tutuksi käyttäjille, oltiin valmiita laajentamaan käyttöä ja luopumaan exceleistä."

-- Mikko Heinonen, tuotantojohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SprintIT - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hallinnoi liidejä, hoida tilaus-toimitusketju sekä laskutus tehokkaasti Odoo CRM eli asiakkuudenhallintajärjestelmä on kytketty koko yrityksen liiketoimintaa ohjaavaan ERP-järjestelmään. Kaikki asiakastieto kulkee automaattisesti mukana..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hankinta

Tehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Projektityökalu on yksi asiantuntijatehtävissä työskentelevän tärkeimmistä työkaluista. Hyvä näkyvyys projektin tehtäviin ja edistymiseen auttaa resursoinnin onnistumisessa ja projektien aikataulun hallinnassa. Kun projektiyökalu on kytketty..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Liiketoiminnan kannattavuuden kehittäminen on entisestään nostanut yritysten tarvetta digitaaliseen taloushallintoon sekä taloushallinnon prosessien ja raporttien automatisointiin. Taloushallinnon automatisoinnilla ja digitalisoinnilla luodaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään yrityksen ydintoimintojen ohjaamiseen ja ne pitävät nykyään sisällään hyvin erilaisia ohjelmistoja ja toiminnallisuuksia. Perinteisesti ERP-ohjelmisto on koostunut ainakin myynti, osto-, varastonhallinta-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Odoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, kokonaiskuvan hallinta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Odoo taipuu melkein mihin tahansa, mutta joissakin tapauksissa on järkevää pitää kiinni jo pitkään käytössä olleista ja hyviksi havaituista toimivista ohjelmistoista. Vaikka Odoossa on erittäin edistyksellinen web-editori, verkkokauppa-alusta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppasi tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat verkkokaupan valikoiman laajuus sekä asiakkaan käyttökokemus tuotteita vertaillessa, koriin kerätessä ja laskun maksamisessa. Odoolla pystytät helposti visuaalisesti kauniin, toimivan ja modernin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Liiketoiminnan johtaminen ja bisnes-ennustaminen perustuu usein mutu-kokemukseen ja valistuneisiin arvauksiin. Toiminnanohjausjärjestelmä tulee avuksi, jos haluat resurssoida projektit paremmin ja ennustaa liiketoimintaasi tietoon perustuen. Odoo..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Järjestöjen ja yhdistysten tärkein tavoite on kasvattaa jäsenmäärää ja tuottaa jäsenistölleen jäsenmaksun arvoisia palveluita kustannustehokkaasti. Jäseneksi liittymisen tulee olla vaivatonta ja jäsentietojen ylläpito ja päivittäminen on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Mahdollistaako käytössäsi oleva toiminnanohjausjärjestelmä tai kokoelma eri ohjelmistoja ja exceleitä tukkukauppasi liiketoiminnan johtamisen tiedolla? Tukevatko ohjelmistosi kilpailukykyisen asiakaspalvelun kehittämistä? Jos järjestelmistä saatava data..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Prosessiteollisuus

Teollisessa valmistuksessa toiminnanohjausjärjestelmää käyttää niin kokoonpanolinjaston työntekijät, kuljetusjärjesteliijät kuin talousjohtajakin. Uutta järjestelmää hankittaessa on hyvä varmistaa, että käyttöönotto on sujuvaa ja käyttö..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Valmistava teollisuus kustannustehokkaaksi Odoo ERPin avulla. Valmistavassa teollisuudessa ERP-järjestelmän on taivuttava moneen. Raaka-aineiden hankinnan, tuotannonohjauksen , markkinoinnin ja myynnin sekä asiakastoimitusten on sujuttava jouhevasti...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SprintIT - Referenssit

SprintIT - Bloggaukset

SprintIT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku