Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SprintIT Oy

Odoo ERP-järjestelmän käyttöönotto-, tuki- sekä ylläpito- ja kehityspalveluita. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys. Olemme Suomen ensimmäinen Odoo Gold Partner.

SprintIT Oy - Yritysesittely

SprintIT kehittää asiakkaidensa kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. SprintIT on yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Me olemme tunnettuja taitavista kehittäjistä sekä halusta rakentaa juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjauksen ratkaisu. SprintIT haluaa muuttaa koko ohjelmistomarkkinaa ketterien avoimen lähdekoodin sovellusten avulla. Tällä hetkellä sovellusvalikoimaamme kuuluu avoimenlähdekoodin Odoo- ja Pupesoft-ohjelmistot. SprintIT:llä työskentelee 40 kokenutta asiantuntijaa, ja liikevaihto on yli kolme miljoonaa euroa.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2625244-1
Perustettu 2014
Www www.sprintit.fi
Puh +358 50 537 8602
E-mail info@sprintit.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
coss-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(3)
Markkinointi
(3)
Tuotanto
(3)
BI ja raportointi
(1)

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
(7)
Master Data MDM
(4)
Pilvipalvelut / SaaS
(2)

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(6)
Asiantuntijapalvelut
(5)
Prosessiteollisuus
(4)
IT
(1)

Teknologia

Open source
(20)
Python
(2)
Julkaisujärjestelmä CMS
(0)
Linux
(0)
SAP
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(28)
Konsultointi
(19)
Toteutustyö
(18)
Tuki- ja ylläpitotyö
(10)
Koulutus
(1)
Johtamistyö
(0)

Omat tagit

ERP
Toiminnanohjaus
ecommerce
digitaalinen liiketoiminta
Odoo
Ketteryys
ketterä
Ketterä kehitys
ketterä ohjelmointi
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen laskutus
Sähköinen taloushallinto
B2B verkkokauppa

SprintIT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAsiantunteva Odoo-kumppani toi mielenrauhan Iikan Pyörävarikolle

"Yhteistyö SprintIT:n kanssa on antanut minulle mielenrauhan. Tiedän että tukea on aina saatavilla Suomesta, jos omat resurssit ei tunnu riittävän. Minulle suurin etu on se, että SprintIT:llä on laaja kokemus erilaisista Odoo projekteista. Kun meille tulee jokin tarve, SprintIT hyödyntää kansainvälistä Odoo-verkostoa löytääkseen siihen parhaimman valmisratkaisun. Minulla ei ole.."

-- Antti Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiGranite Devices luottaa SprintIT:n asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

"Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti.” Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy."

-- Hannu Harju

Näytä referenssi

ReferenssiCobello toteuttaa digiloikkaansa Odoon avulla

"SprintIT osoitti ketteryytensä heti projektin alkutaipaleella, kun korona muutti alkuperäisiä suunnitelmiamme. Saimme ystävällistä palvelua ja tukea aina, kun sitä tarvitsimme. Olen todella innoissani Cobellon liiketoimintojen digitalisoimisesta. Koska Odoo on niin monipuolinen ja mukautuva, minulla on vahva tunne, että suuntamme on oikea ja digiloikkamme etenee jatkossakin hyvin..."

-- Eevi Kytöniemi-Jokinen, projektivastaava

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo käyttöön koko ICG konsernissa. SprintIT toimitti suomalaisen taloushallinnon

"SprintIT:n kanssa projektin hoitaminen ja ongelmien ratkaisu oli mutkatonta ja nopeaa. Määrittelyt tehtiin nopeasti ja taloushallinnon toiminnallisuuksissa huomioitiin koko ICG:n käyttäjäkokemus”, kertoo Mikko Lehtonen, Innotiimi-ICG Finlandin Managing Partner."

-- Mikko Lehtonen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SprintIT - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hallinnoi liidejä, hoida tilaus-toimitusketju sekä laskutus tehokkaasti Odoo CRM eli asiakkuudenhallintajärjestelmä on kytketty koko yrityksen liiketoimintaa ohjaavaan ERP-järjestelmään. Kaikki asiakastieto kulkee automaattisesti mukana..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hankinta

Tehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Projektityökalu on yksi asiantuntijatehtävissä työskentelevän tärkeimmistä työkaluista. Hyvä näkyvyys projektin tehtäviin ja edistymiseen auttaa resursoinnin onnistumisessa ja projektien aikataulun hallinnassa. Kun projektiyökalu on kytketty..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Sillä, miten tehokkaasti ja joustavasti hallitset varastojasi, voi olla yllättävän suuri merkitys liiketoimintasi kannattavuuteen. Jos asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on tärkeää, että varastossa on aina riittävä määrä oikeita tuotteita...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Liiketoiminnan kannattavuuden kehittäminen on entisestään nostanut yritysten tarvetta digitaaliseen taloushallintoon sekä taloushallinnon prosessien ja raporttien automatisointiin. Taloushallinnon automatisoinnilla ja digitalisoinnilla luodaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään yrityksen ydintoimintojen ohjaamiseen ja ne pitävät nykyään sisällään hyvin erilaisia ohjelmistoja ja toiminnallisuuksia. Perinteisesti ERP-ohjelmisto on koostunut ainakin myynti, osto-, varastonhallinta-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Odoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, kokonaiskuvan hallinta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Odoo taipuu melkein mihin tahansa, mutta joissakin tapauksissa on järkevää pitää kiinni jo pitkään käytössä olleista ja hyviksi havaituista toimivista ohjelmistoista. Tuotekonfiguraattori, verkkokauppa-alusta tai kirjanpitojärjestelmä ovat esimerkkejä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppasi tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat verkkokaupan valikoiman laajuus sekä asiakkaan käyttökokemus tuotteita vertaillessa, koriin kerätessä ja laskun maksamisessa. Odoolla pystytät helposti visuaalisesti kauniin, toimivan ja modernin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Liiketoiminnan johtaminen ja bisnes-ennustaminen perustuu usein mutu-kokemukseen ja valistuneisiin arvauksiin. Toiminnanohjausjärjestelmä tulee avuksi, jos haluat resurssoida projektit paremmin ja ennustaa liiketoimintaasi tietoon perustuen. Odoo..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Järjestöjen ja yhdistysten tärkein tavoite on kasvattaa jäsenmäärää ja tuottaa jäsenistölleen jäsenmaksun arvoisia palveluita kustannustehokkaasti. Jäseneksi liittymisen tulee olla vaivatonta ja jäsentietojen ylläpito ja päivittäminen on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Mahdollistaako käytössäsi oleva toiminnanohjausjärjestelmä tai kokoelma eri ohjelmistoja ja exceleitä tukkukauppasi liiketoiminnan johtamisen tiedolla? Tukevatko ohjelmistosi kilpailukykyisen asiakaspalvelun kehittämistä? Jos järjestelmistä saatava data..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Prosessiteollisuus

Teollisessa valmistuksessa toiminnanohjausjärjestelmää käyttää niin kokoonpanolinjaston työntekijät, kuljetusjärjesteliijät kuin talousjohtajakin. Uutta järjestelmää hankittaessa on hyvä varmistaa, että käyttöönotto on sujuvaa ja käyttö..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Valmistava teollisuus kustannustehokkaaksi Odoo ERPin avulla. Valmistavassa teollisuudessa ERP-järjestelmän on taivuttava moneen. Raaka-aineiden hankinnan, tuotannonohjauksen , markkinoinnin ja myynnin sekä asiakastoimitusten on sujuttava jouhevasti...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SprintIT - Referenssit

SprintIT - Bloggaukset

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku