logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Odoo ERP-järjestelmän käyttöönotto-, tuki- sekä ylläpito- ja kehityspalveluita. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys. Olemme Suomen ainoa Odoo Gold Partner.

SprintIT Oy

Yritysesittely

SprintIT kehittää asiakkaidensa kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. SprintIT on yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Me olemme tunnettuja taitavista kehittäjistä sekä halusta rakentaa juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjauksen ratkaisu. SprintIT haluaa muuttaa koko ohjelmistomarkkinaa ketterien avoimen lähdekoodin sovellusten avulla. Tällä hetkellä sovellusvalikoimaamme kuuluu avoimenlähdekoodin Odoo- ja Pupesoft-ohjelmistot. SprintIT:llä työskentelee 40 kokenutta asiantuntijaa, ja liikevaihto on yli kaksi miljoonaan euroa.
Työntekijöitä 35
Y-tunnus 2625244-1
Perustettu 2014
Www Kotisivut
Puh +358 50 537 8602
E-mail info@sprintit.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Integraatiot, Master Data MDM, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut

Teknologia: Open source, SAP, Python, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: SprintIT, ERP, Toiminnanohjaus, ecommerce, digitaalinen liiketoiminta, Odoo, Ketteryys, ketterä, Ketterä kehitys, ketterä ohjelmointi, digitaalisen liiketoiminnan kehitys, Digitaalinen taloushallinto, Sähköinen laskutus, Sähköinen taloushallinto, B2B verkkokauppa

Jäsenyydet

coss-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

SprintIT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOdoo on parantanut Spinversen kilpailukykyä

"Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan. Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta.."

-- Mikko J Salminen

Näytä referenssi

ReferenssiGoodio: ”Ilman SprintIT:tä ja Odoota meillä olisi kaaos”

"Odoo on täysin räätälöitävissä ja sinne pystyy koodaamaan ihan kaiken, mitä voimme liiketoiminnassamme tarvita. Se on todella kattava. Se oli suurin syy, miksi me valitsimme Odoon. Jos jotain ongelmia tulee, saamme SprintIt:ltä aina apua nopeasti. Puhelimella heidät saa heti kiinni. Ilman Odoota meillä olisi kaikki paperilla tai Exceleissä. Se olisi kaaos! Anni Kallio, Goodio"

-- Anni Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo-toiminnanohjausjärjestelmällä hallinnoidaan TFiF:in jäsenrekisteriä

" Olemme saaneet Odoon avulla onnistuneesti modernisoitua liittomme it-järjestelmät. Sprintit on ollut projektissa todella sitoutunut, ammattitaitoinen ja hyvä kumppani. Asiat etenivät hyvällä tahdilla, erittäin hyvässä hengessä ja olen tuntenut, että meitä on arvostettu ja kuultu vaikka olemmekin suhteellisen pieni asiakas."

-- Annika Nylander

Näytä referenssi

ReferenssiCase Makia

"Yhteistyö Makian ja SprintIT:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta. SprintIT auttaa arjessa. SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin, joihin pitkäaikaisetkaan käyttäjät eivät aina itse löydä vastauksia. Joskus tiukempia kysymyksiä pohditaan laajemmin asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on sujuvaa, koska kaikki tuntevat toisensa.."

-- Mika Martikainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SprintIT - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään yrityksen ydintoimintojen ohjaamiseen ja ne pitävät nykyään sisällään hyvin erilaisia ohjelmistoja ja toiminnallisuuksia. Perinteisesti ERP-ohjelmisto on koostunut ainakin..

SprintIT - Referenssit

SprintIT - Bloggaukset

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SprintIT - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

SprintIT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »