Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkaalla varastonhallinnalla kilpailuetua ja tyytyväisiä asiakkaita

Bloggaus

Etevällä varastonhallinnalla vaikutat yrityksesi tehokkuuteen ja menestykseen. Jos käsittelet fyysisiä tuotteita, materiaaleja tai raaka-aineita, tehokas varastonhallintajärjestelmä voi parantaa ratkaisevasti kilpailuetuasi.

Kun pohdit millaisella järjestelmällä hallinnoit erilaisia varastojasi, kiinnitä huomiota miten järjestelmä on yhteydessä yrityksesi myyntiprosessiin, tuotantoon, ostotoimintaan ja muihin asiakastyytyväisyyden kannalta tärkeiden prosesseihin. Jos yrityksen useita eri toimintoja hoidetaan kutakin omassa järjestelmissään, on riski että et työskentele ajantasaisella tiedolla. . 

Useiden eri ohjelmistojen vaihtoehtona on käyttää järjestelmää, jolla hoidat kaikki yrityksen tehtävät saumattomasti eri toimintojen välillä. Näin varmistat, että kaikilla on käytettävissä reaaliaikaiset tiedot. 

Odoolla hoidat kaikkia prosesseja yhdessä paikassa ja siinä tieto on aina kaikkien tarvittavien osapuolien käytettävissä reaaliajassa. Tarvittaessa myös ulkoisten sidosryhmien tai asiakkaiden nähtävillä. Esimerkiksi verkkokauppiaalle on tärkeää, että asiakas näkee varastotilanteen suoraan verkkokaupan tuotekortilla. Tukkukauppiaalle on tärkeää, että jälleenmyyjät näkevät asiakasportaalin kautta varastosi saldot ja tilauksensa statuksen. 

Jos hallinnoit useita varastoja, olivatpa ne sitten tullivarastoja, virtuaalivarastoja tai alihankkijan varastoja, haluat ymmärtää ja nähdä kokonaiskuvan. Odoossa hallinnoit yhdessä näkymässä monia erityyppisiä varastoja.

Odoolla hoidat koko myynti-tilaus-toimitus-ketjun saumattomasti

Odoo on niin kutsuttu all-in-one ohjelmisto, jossa on kaikki liiketoimintasi tarvitsemat prosessit yhdessä järjestelmässä. Odoo varastonhallintamoduulilla varmistat nopean varastonkierron ja materiaalivirtojen oikea-aikaisuuden (just in time) . Tilaussääntöjen avulla automatisoit ostot ja eräseurannalla vamistat, että toimitat “parasta ennen” päiväyksen omaavat tuotteet ulos oikeassa järjestyksessä. Monipuolisen ja reaaliaikaisenjärjestelmän avulla varmistat, että asiakkaasi saavat aina haluamansa tuotteet nopeasti ja virheettömästi.

Jotta asiakkaasi saa aina virheetöntä tavaraa, suosittelemme laadunvarmistuspisteiden käyttöönottoa myös varastoprosesseihin. Odoo tukee tätäkin prosessia. Toimialasta riippuen tuotteisiin merkataan eräkoodit ja sarjanumerot, takuukäytännöt, eräpäivät tai lakisääteiset vaatimukset. Tämän jälkeen kaikki on myöhemmin jäljitettävissä. Auditoinnista näet miten tuote on jalostunut tuotannossa, kuka sitä on käsitellyt ja milloin. Yksityiskohtiin on helppo palata, jos asiakas kysyy lisätietoja. Kaikki tieto löytyy Odoosta.

Webinaari: Näin parannat kilpailuetuasi nykyaikaisella varastonhallinnalla

Webinaarissa kerromme, millaista on nykyaikainen ja tehokas varastonhallinta. 

Webinaarin demo-osuudessa näet miten varastojen hallinta ja inventaariot sujuvat käytännössä Odoolla. Kerromme myös miten tehostat toimintaasi ja parannat kilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä modernin joustavan varastonhallintaohjelmiston avulla. 

Lataa webinaari tästä!

Webinaari on kaksiosainen:

I) Varastonhallinnan perusasiat

 • Varastonhallintaan liittyvät liiketoimintaprosessit
 • Tehokkaan varastonhallinnan tärkeimmät toiminnallisuudet
 • Erilaisia varastojen keräilytapoja
 • Ostotoiminnot varastonhallinnan näkökulmasta
 • Hyödyllisiä integraatioita varastonhallintaan

II) Miltä tämä kaikki näyttää Odoossa? Käytännön demossa käsitellään kädestä pitäen: 

 • Varastojen luonti ja määrittelyt
 • Automaattiset varastoreitit
 • Erilaiset varastopaikat, uusien luominen ja seuranta
 • Yksittäisen varaston datan tarkastelu
 • Lähetys ja vastaanotto Odoo-varastossa
 • Palautushävikin käsittely
 • Dropshipping lyhyesti
 • Varastotäydennykset ja inventaario
 • Varaston reaaliaikainen raportointityökalu
Pinterest
SprintIT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

varastonhallinta
Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia