Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efima kokemuksia

Efima kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Efima Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Tokmanni: Aukioloajat hallintaan Microsoft Power Appsilla

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä projektin lopputulokseen ja saaneet myös henkilökunnaltamme positiivista palautetta: aukiolojen hallintaprosessi on viimein sujuva ja sovellusta on helppo käyttää. Yhteistyö Efiman kanssa on ollut sujuvaa, ja yhteinen projekti meni todella mallikkaasti läpi – kokonaisuudessaan ja kaikkien ihmisten kanssa."

-- Timo Koskelin, ketjunohjauspäällikkö, ja Toni Eriksson, tietohallintopäällikkö, Tokmanni

Näytä referenssi

ReferenssiCase Mehiläinen: Ostoreskontran ulkoistus oli askel mittavaan kehitystyöhön

"Tällaisessa kehitystyössä pysyvät ajan tasalla niin suuremmat linjat kuin arkisetkin kehityskohteet, ja parhaimmillaan kehitys on hyvinkin ketterää."

-- Roope Rauhalinna

Näytä referenssi

ReferenssiCase Fleet Innovation: Automaation avulla kohti kovaa kasvua ja fiksumpia työtapoja

"Tässä ei makseta vain palvelusta, vaan siinä on jotain syvempää. Efiman henkilöt tuntevat meidän liiketoimintamme, ehdottavat kehitysideoita ja uskaltavat sanoa avoimesti, jos jokin asia kannattaisi tehdä toisin. Töihin tartutaan heti, ja voimme luottaa siihen, että työ tulee tehdyksi. Efiman puolelta myös ohjataan projekteja ja pidetään huoli, että me teemme osamme. Löysimme.."

-- Jenna Rahunen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Caruna: Kehittävä kumppani on kuin osa omaa tiimiä

"Efima ei ole kasvoton kumppani, vaan palvelun takana ovat asiantuntevat ihmiset, jotka tuntevat meidän erityispiirteemme. Tuntuu, että Efiman tekijät ovat todella sitoutuneita kumppanuuteen. Yhteistyö ei tunnu ulkoistetulta palvelulta, vaan osalta meidän omaa porukkaamme. Tärkeintä on ymmärtää asiakkaan tarve, liiketoiminta ja prosessit, ja tämä on Efimalta onnistunut erittäin hyvin."

-- Päivi Uusitalo, Head of Financial Control, ja Jussi Koskinen, Head of Business Control, Caruna Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lumon: Euroopan mittavin Dynamics 365 -toteutus tukee kansainvälistä kasvua

"Päädyimme Efimaan, sillä heissä näkyi tietynlainen yrittäjähenki ja nälkä onnistua. Kyseessä oli molemmin puolin tärkeä projekti ja mahdollinen riski, sillä vastaavia toteutuksia ei D365:llä ollut juurikaan tehty. Nyt on olemassa yksi, yhteinen Lumonin toimintatapa, ja asiakkaan näkökulmasta olemme pystyneet jopa entistä parempaan työhön. Yhteinen ’pelikirja’ auttaa.."

-- Jussi Kinnunen, toimitusjohtaja, Lumon Group

Näytä referenssi

ReferenssiCase Versowood: Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

"Yhteistyö Efiman kanssa sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä projektin kulkuun. Efiman asiantuntijat ja yhteyshenkilöt, joiden kanssa toimimme, olivat kaikki ammattitaitoisia ja asiantuntevia. Ongelmiin tartuttiin aina nopeasti ja niitä ratkottiin yhdessä ja erikseen."

-- Esa Yli-Maunula, talousjohtaja, Versowood Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Sarastia: Moderni, pilvipohjainen Dynamics 365 kuntien digitalisaation mahdollistajana

"Efima koettiin luotettavaksi kumppaniksi, jolta löytyy niin halua kuin osaamista laittaa paukut projektiin. Matkan varrelle eteen tulee varmasti myös haasteita, mutta uskomme vankasti siihen, että Efima toimittajana pyrkii ratkaisemaan ne parhaalla mahdollisella tavalla."

-- Janne Santanen, liiketoimintapäällikkö, Sarastia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Senaatti: Ohjelmistorobotiikalla parempaa laatua ja uusia työskentelytapoja

"Teimme aluksi pilottiprojektin ja ohjelmistorobotiikan kartoituksen, jonka seurauksena löytyi yli 200 soveltamiskohdetta robotiikalle. Tämän jälkeen Efima voitti kilpailutuksen, ja saimme osaavan kumppanin mukaan projektiin. Asiakkaan tarpeiden ennakointi ja haastaminen ovat tärkeitä. Efimalla osataan arvioida kehitysideoita kriittisesti ja ehdottaa uusia asioita. "

-- Esapekka Kuikka, kehitysryhmän päällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Näytä referenssi

ReferenssiCase Senaatti: Oman ajan ja fokuksen panostus ERP-projektiin kannatti

"Senaatti käyttää paljon kumppaneita, ja heidän pitää tuoda osaamista pöytään. Me haluamme tietää, mitä kumppani tekisi toisin. ERP-projektimme aikana kysyimme usein Efimalta, onko muutospyyntö järkevä, vai ammummeko itseämme jalkaan, jos vaadimme räätälöintiä. Saimme matkan varrella paljon apua prosessien kehittämiseen."

-- Mikko Ahola, talousjohtaja, Senaatti-kiinteistöt

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kymppivoima: Joustava ulkoistuspalvelu tukee muuttuvaa energiayhtiötä

"On elintärkeää, että prosessit ja laskutusketjut toimivat, ja isot rahamäärät liikkuvat suunnitellusti. Normiyhtiöihin verrattuna meillä on vähemmän tapahtumia, mutta tapahtumat ovat sitäkin merkittävämpiä. Olen tyytyväinen kumppanuuteen Efiman kanssa, kommunikointi on alusta lähtien ollut sulavaa ja palvelu luotettavaa."

-- Anders Renvall, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Cabonline: ”Taivas on rajana sille, mitä kaikkea ymmärrystä voimme datasta saada.”

"Kumppanuus on toiminut hyvin ja kommunikointi on ollut helppoa, välitöntä ja epäformaalia. Efiman tiimi on tavallaan osa meitä ja homma on toiminut hyvin. Kun saamme lisää dataa käyttöön, voimme kehittää Power BI:n potenssiin kaksi ja avata sen myös henkilöstölle. Taivas on vain rajana sille, mitä kaikkea ymmärrystä voimme datastamme saada."

-- Petri Pellonmaa, CFO, Cabonline Finland

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kotkamills: Teot ratkaisevat

"Tärkeintä toiminnanohjauksessa on, että järjestelmä toimii, kuten se on suunniteltu ja kuvattu. Olennaista Kotkamillsin kohdalla on ollut, että ERP tukee siellä prosessiteollisuutta, minkä oivaltaminen on lopputuloksen kannalta tärkeää. Käyttäjäkunta on laaja – varaston- ja kunnossapidon hoitajista tuotannon asiantuntijoihin ja johtoon. Olen erittäin iloinen siitä, että osana.."

-- Petri Hirvonen, CFO, Kotkamills

Näytä referenssi

ReferenssiCase Borenius: Keskusteluja kumppanuudesta

"Arvot ovat tärkeitä toiminnassamme. Odotamme myös kumppanimme toimivan arvojemme mukaan. Efima noudattaa myös meidän arvojamme. Hyvä kumppanuus tuo käyttöömme osaamista ja asiantuntemusta, jota meidän ei kannata ylläpitää. Emme voi maksattaa sisäistä tehottomuutta asiakkaillamme – siksi käytämme osaavia kumppaneita. Mielestämme Efima on kiinnostunut asiakkaan palautteesta,.."

-- Anne-Mari Patteri, CFO, Borenius

Näytä referenssi

ReferenssiCase MPY: Samaan suuntaan soudetaan

"MPY on ulkoistanut taloushallinnon prosessejaan Efimalle. Efima vastaa myös prosessien jatkuvasta kehittämisestä. Homma hoituu niin kuin pitää, ja voimme luottaa siihen. On hienoa päästä lomalle huolettomin mielin, kun tiedämme Efiman tiimin hoitavan prosessit. Tiimi Efimalla on vähän kuin omaa porukkaa. Samaan suuntaan soudetaan."

-- Sami Pulkkinen, talouspäällikkö, MPY Palvelut

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima Oy:n referenssit

Efima Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia