Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Kotkamills: Teot ratkaisevat

ReferenssiKotkamills ja Efima – ketterät kumppanukset


Kotkamillsin ihmiset ovat ylpeitä ketteryydestään. Yritys on viime vuosina pyöräyttänyt isoja muutosprojekteja, joissa markkinan muutos on käännetty mahdollisuudeksi. Niistä merkittävin on ollut uuden pakkauskartonkikoneen käyttöönotto. Efima on ollut matkassa mukana toimittamalla Microsoft Dynamics AX -järjestelmän materiaalinhallinnan, kunnossapidon ja taloushallinnon tarpeisiin. CFO Petri Hirvonen kuvaa yhteistyötä: ”Meidän nopeissa liikkeissämme toimittajalta vaaditaan paljon. Tietojärjestelmätoimittajistamme Efiman reagointikyky on ollut paras ja ketteryys ihailtavaa.”

Prosessin jatkuva kehittäminen

Hirvonen kertoo tärkeintä toiminnanohjauksessa olevan, että järjestelmä toimii, kuten se on suunniteltu ja kuvattu. ”Luotettavuus ja toiminnallisuus eivät voi olla vain sinne päin”, hän sanoo. Olennaista Kotkamillsin kohdalla on ollut, että ERP tukee siellä prosessiteollisuutta, minkä oivaltaminen on lopputuloksen kannalta tärkeää. Käyttäjäkunta on laaja – varaston- ja kunnossapidon hoitajista tuotannon asiantuntijoihin ja johtoon. Hankinnasta maksuun -prosessin kehittäminen on jatkuvasti työn alla. ”Olen erittäin iloinen siitä, että osana päivittäistä työtä on pystytty tekemään prosessin kehitystä. Vaikka asiat ovat pieniä, ne ovat prosessille merkittäviä. Efima on sitoutunut tähän kehittämiseen, ja meillä on hyvää yhteistyötä tekevät työparit tätä tekemässä”, Hirvonen kuvaa.

Liiketoimintaa tukeva kumppanuus

Järjestelmähankkeet ovat Kotkamillsillä olennainen osa liiketoiminnan nopeaa kehittämistä. Kumppanuudessa Hirvoselle teot ratkaisevat. ”Tekojen kautta saavutetaan luottamus. Se on uskoa siihen, että kumppanilla on aito halu ja osaaminen tehdä asioita. Nopeissa muutoksissa luo turvaa, että kumppani pystyy reagoimaan niihin”, Hirvonen toteaa. Toisena merkittävänä asiana hän pitää ihmisiä. Johdon keskusteluissa rakennetaan suhteen perusta. Hirvonen kuitenkin korostaa, että asiantuntijoina tarvitaan oikeat ihmiset paikallaan, jotta asiat sujuvat. Jatkossa Hirvosen mukaan myös ohjelmistorobotti voi olla osa tuota työporukkaa.

Suosittelija:

Tärkeintä toiminnanohjauksessa on, että järjestelmä toimii, kuten se on suunniteltu ja kuvattu. Olennaista Kotkamillsin kohdalla on ollut, että ERP tukee siellä prosessiteollisuutta, minkä oivaltaminen on lopputuloksen kannalta tärkeää. Käyttäjäkunta on laaja – varaston- ja kunnossapidon hoitajista tuotannon asiantuntijoihin ja johtoon. Olen erittäin iloinen siitä, että osana päivittäistä työtä on pystytty tekemään prosessin kehitystä. Vaikka asiat ovat pieniä, ne ovat prosessille merkittäviä. Efima on sitoutunut tähän kehittämiseen, ja meillä on hyvää yhteistyötä tekevät työparit tätä tekemässä.

Petri Hirvonen, CFO, Kotkamills

Pinterest
Referenssin infoboxi
Efima Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kotkamills

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics AX
Efima Finance
M2
Efima Outsourcing

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia