Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Efima on taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen digikumppani suurille ja keskisuurille yrityksille.

Efima Oy

Yritysesittely

Asiakkaamme ostavat meiltä muutosta​.

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.​

Tunnemme asiakkaiden tarpeet ja vastaamme niihin tarkoituksenmukaisilla ratkaisuilla. Uskallamme haastaa ja kyseenalaistaa. Meillä on isot korvat, osaamme alamme ja saamme kehuja asenteestamme. Kaikkea tätä tarvitaan kumppanuudessa, kun lähdemme yhdessä muuttamaan ja kehittämään liiketoimintaasi. Yhden lupaamme: Erikoistumme sinuun.​
Työntekijöitä 110
Y-tunnus 2250123-6
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh +358 10 470 5450
E-mail info@efima.com

Toimipaikat     Helsinki, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Azure, Microsoft

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Efima, Qlikview, Dynamics 365, Microsoft Dynamics 365, Dynamics AX, Microsoft Dynamics AX, Power BI, Qlik Sense, Adaptive Insights, Unit4 Business World

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Efima - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Senaatti: Oman ajan ja fokuksen panostus ERP-projektiin kannatti

"Senaatti käyttää paljon kumppaneita, ja heidän pitää tuoda osaamista pöytään. Me haluamme tietää, mitä kumppani tekisi toisin. ERP-projektimme aikana kysyimme usein Efimalta, onko muutospyyntö järkevä, vai ammummeko itseämme jalkaan, jos vaadimme räätälöintiä. Saimme matkan varrella paljon apua prosessien kehittämiseen."

-- Mikko Ahola, talousjohtaja, Senaatti-kiinteistöt

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kymppivoima: Joustava ulkoistuspalvelu tukee muuttuvaa energiayhtiötä

"On elintärkeää, että prosessit ja laskutusketjut toimivat, ja isot rahamäärät liikkuvat suunnitellusti. Normiyhtiöihin verrattuna meillä on vähemmän tapahtumia, mutta tapahtumat ovat sitäkin merkittävämpiä. Olen tyytyväinen kumppanuuteen Efiman kanssa, kommunikointi on alusta lähtien ollut sulavaa ja palvelu luotettavaa."

-- Anders Renvall, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Cabonline: ”Taivas on rajana sille, mitä kaikkea ymmärrystä voimme datasta saada.”

"Kumppanuus on toiminut hyvin ja kommunikointi on ollut helppoa, välitöntä ja epäformaalia. Efiman tiimi on tavallaan osa meitä ja homma on toiminut hyvin. Kun saamme lisää dataa käyttöön, voimme kehittää Power BI:n potenssiin kaksi ja avata sen myös henkilöstölle. Taivas on vain rajana sille, mitä kaikkea ymmärrystä voimme datastamme saada."

-- Petri Pellonmaa, CFO, Cabonline Finland

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kotkamills: Teot ratkaisevat

"Tärkeintä toiminnanohjauksessa on, että järjestelmä toimii, kuten se on suunniteltu ja kuvattu. Olennaista Kotkamillsin kohdalla on ollut, että ERP tukee siellä prosessiteollisuutta, minkä oivaltaminen on lopputuloksen kannalta tärkeää. Käyttäjäkunta on laaja – varaston- ja kunnossapidon hoitajista tuotannon asiantuntijoihin ja johtoon. Olen erittäin iloinen siitä, että osana.."

-- Petri Hirvonen, CFO, Kotkamills

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Efima - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Prosessien ja järjestelmien toimivuus näkyy viime kädessä siinä, miten tuotettua tietoa pystytään..

Toiminnanohjaus ERP

Tehokkaaseen päätöksentekoon ja sähköisiin palvelukonsepteihin vaaditaan ajantasaista ja yksityiskohtaista tietoa. Kaiken perustaksi tarvitaan vahva ja moderni alusta, joka huolehtii siitä, että toiminnanohjaukseen..

Taloushallinto

Efima tarjoaa ohjelmistoja toiminnanohjaukseen, taloushallinnon prosesseihin, budjetointiin ja raportointiin. Taloushallinnon ulkoistuspalvelumme kattaa taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon...

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Ohjelmistorobotti on ohjelma, joka käyttää toisia ohjelmia käyttöliittymän kautta aivan kuten..

Pilvipalvelut / SaaS

Efima tarjoaa markkinoiden johtavat pilvipalveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan joko erillisinä ratkaisuina tai integroituna kokonaisuutena. Ohjelmistomme toimivat niin Efima Finance -kokonaisuuden osana kuin omina,..

Efima - Referenssit

Efima - Bloggaukset

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Suomen halatuin työpaikka

Efima voi muuttaa (työ)elämäsi


Se on paljon luvattu, mutta totta. Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.


Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.


Tsekkaa avoimet paikkamme tästä!


Efilis-pikatesti


Jos alla olevat jutut kolahtavat, saatat sopia efilis-tartunnan saaneiden joukkoon.


Isot korvat auttavat. Meistä kuuntelu on tärkeää. Asiakkaan, työkaverin, oman itsensä. Asiakas saa parempaa jälkeä, työkaverin kanssa asiat sujuvat ja itsekin voit hyvin.


Standardiratkaisuja ei ole. Asiakas tarvitsee tarkoituksenmukaisen ratkaisun. Aina se ei ole edes se, mitä me myymme. Sekin pitää sanoa. Vanha tapa kannattaa aika ajoin kyseenalaistaa. Niin syntyy parempia tapoja. Vaikka lähdetään tekemään jotain uutta, lähdetään onnistumaan.


Oma apu ja toisen apu. Meikäläiset osaavat paljon erilaisia asioita. Työkaveri voi kuitenkin osata jotain, mitä sinä et osaa. Meillä pyydetään ja saadaan apua. Omasta työstä kannetaan vastuu, ja yhdessä 


Efima - Rekryilmoitukset

 

Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku