Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efima Oyj

Efima Oyj tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus.

Efima Oyj - Yritysesittely

Efima Oyj tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus. Vuonna 2021 työntekijöitä oli Efiman kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Tampereella 300.

Erikoistumme sinuun. Ja siihen, että teknologia palvelee ihmisiä ja yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla.
Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat meistä arvostavan ja kehittävän kumppanin, joka haastaa parhaisiin ratkaisuihin ja haluaa aidosti ymmärtää liiketoimintaasi.

Kanssamme muodostuu näkemys siitä, miten teknologioiden kehityksestä voi parhaiten hyötyä.
Työntekijöitä 300
Y-tunnus 2250123-6
Perustettu 2009
Www www.efima.com
Puh +358 10 470 5450
E-mail info@efima.com
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
(3)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Valmistava teollisuus
(3)
Asiantuntijapalvelut
(2)
Julkishallinto
(2)
Kiinteistöala
(2)
Kauppa
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
IT
(0)
Media
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Microsoft
(9)
Azure
(1)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(15)
Konsultointi
(12)
Tuki- ja ylläpitotyö
(12)
Valmisohjelmisto
(5)

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365
Power BI
Unit4 Business World
Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform

Efima - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Fimlab: Tarkkaan mietityt taloushallintoprosessit vakuuttivat Suomen suurimman terveydenhuollon laboratorioyrityksen

"Palvelukäynnistys oli erittäin hienosti läpiviety – meillä oli tiukka aikataulu ja kaikki hoitui silti ajallaan. Kilpailutusvaiheessa meidät vakuuttaneet parhaat käytännöt ja kokemus niin projektinhallinnasta, dokumentaatiosta kuin asiakasyhteistyöstäkin muuttuivat sanoista teoiksi – ja se oli meille suuri helpotus. Olemme olleet palveluun erittäin tyytyväisiä, ja.."

-- Teija Vehmas, talousjohtaja, Fimlab

Näytä referenssi

ReferenssiCase Motiva: Lisäkäsiä kirjanpitoon järjestelmän tuntevalta kumppanilta

"Efiman tekemisestä välittyy ammattimainen ote. Asioita tehdään nykyään vähemmän ad hocina, ja saamme jatkuvasti hyviä ehdotuksia prosessiemme kehittämiseksi. Olemme saaneet näkemyksiä muun muassa konsernimme kirjanpitoprosessien yhtenäistämiseen, ja esimerkiksi kehitystyö vuodenvaihteen rutiineissa näkyi heti pienempinä tuntisaldoina."

-- Minna Malkki, talousjohtaja, ja Klaus Lindfors, Business Controller, Motiva

Näytä referenssi

ReferenssiCase Mehiläinen: Automaatiota inventointiprosessiin Microsoft Power Appsilla

"Olemme tehneet ketterää kehittämistä aiemminkin, mutta tämä oli kyllä kaikkein ketterin projekti tähän mennessä. Yhteistyö Efiman kanssa meni erittäin hyvin. Mukana oli asiantuntevia ihmisiä ja töitä tehtiin mukavassa ilmapiirissä. Tämänlainen ketterä kehittäminen vaatii myös tekijöiltä ketterää mielenlaatua: ollaan koko ajan valmiita viemään projektia sinne suuntaan,.."

-- Roope Rauhalinna, Kehityspäällikkö (Talousprosessit), Mehiläinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Diakonissalaitos: Ohjelmistorobotiikka oli satsaus työn mielekkyyteen ja merkityksellisyyteen

"Palvelukäynnistyksen lisäksi myös jatkuvien palvelujen osalta olemme olleet hyvin tyytyväisiä Efimaan."

-- Sointu Niinikoski-Perä, kirjanpitopäällikkö, ja Susanna Korhonen, IT-projektipäällikkö, Diakonissalaitos

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Efima - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Taloushallinnon ohjelmistot Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Se edellyttää toimivia, oikein suunniteltuja liiketoimintaprosesseja ja toimintamalleja sekä järjestelmiä, jotka automatisoivat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjauksen pilvirintamassa Nykyisin toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ja yrityksen muuttuvien tarpeiden mukana skaalautuva kokonaisuus. Me Efimalla autamme yritystäsi löytämään juuri teille sopivan ja tarkoituksenmukaisen ERP-ratkaisun, joka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla laadukasta, yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Kaikki yrityksesi käyttämät tietojärjestelmät eivät kuitenkaan aina ole..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Täsmäratkaisuja liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin Kun etsit ratkaisua yrityksesi yksilölliseen liiketoiminnan tarpeeseen taikka ongelmaan, asiantuntevat liiketoimintaosaajamme ovat apunasi. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Automatisoi rutiinisi ohjelmistorobotiikalla Ohjelmistorobotiikka (RPA) on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka toimii tiimisi luottokumppanina,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina tarkoituksenmukainen ratkaisu juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin. Toiminnanohjauksen ja taloushallinnon osalta valikoimistamme löytyvät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Kiidä tekoälyn aikakaudelle Tekoäly päihittää ihmisen jo monessa tehtävässä – ja siksi siihen liittyy valtavasti potentiaalia. Koneoppimisen hyödyntäminen ihmisten tarpeiden ja tunteiden tunnistamisessa sekä oman palvelun tai tuotteen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Efima - Referenssit

Efima - Bloggaukset

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Rekryilmoitukset

 

Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku