Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efima Oyj

Efima Oyj tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus.

Efima Oyj - Yritysesittely

Efima Oyj tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus. Vuonna 2021 työntekijöitä oli Efiman kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Tampereella 300.

Erikoistumme sinuun. Ja siihen, että teknologia palvelee ihmisiä ja yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla.
Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat meistä arvostavan ja kehittävän kumppanin, joka haastaa parhaisiin ratkaisuihin ja haluaa aidosti ymmärtää liiketoimintaasi.

Kanssamme muodostuu näkemys siitä, miten teknologioiden kehityksestä voi parhaiten hyötyä.
Työntekijöitä 300 Www www.efima.com
Y-tunnus 2250123-6 Puh +358 10 470 5450
Perustettu 2009 E-mail info@efima.com
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut
(4)
Raaka-aineet ja energia
(3)
Valmistava teollisuus
(3)
Asiantuntijapalvelut
(2)
Julkishallinto
(2)
Kauppa
(2)
Kiinteistöala
(2)
Media
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
IT
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Microsoft
(12)
Azure
(1)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(19)
Tuki- ja ylläpitotyö
(17)
Konsultointi
(15)
Valmisohjelmisto
(8)

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365
Power BI
Unit4 Business World
Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform

Efima - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Efima:lla on 22 suosittelijaa.

ReferenssiCase Sanoma Media Finland: Taloushallinnon mittava muutoshanke palkitsi: Suomen suurin kaupallinen mediayhtiö siirtyi SAP:stä Dynamics 365:een

"Se on ollut meille todella tärkeää, että meillä on ollut juuri meidän järjestelmämme, toimintatapamme ja prosessimme tunteva konsultti alusta alkaen mukana. Heidi tuntee meidän järjestelmämme kuin omat taskunsa ja osaa haastaa meitä ja tuoda uusia ideoita. Olemme pitäneet todella paljon siitä, että Efima viestii meille versiopäivitysten sisällöstä ja kertoo, mistä juuri me.."

-- Veera Roti, talouspäällikkö, Sanoma Media Finland

Näytä referenssi

ReferenssiCase SOK: Efima tekstiÄly vauhdittaa tuhansien palvelupyyntöjen käsittelyä SOK:n palvelukeskuksessa

"Ei kovin montaa projektia pyöritetä kolmessa kuukaudessa tuotantoon. Kyllä siinä näki, ettei Efima ollut ihan ensimmäistä kertaa liikkeellä ja että heillä on selvät sapluunat siihen, miten projekteissa edetään."

-- Aki Okkonen, Head of Shared Service Center, SOK

Näytä referenssi

ReferenssiCase Inlook: Taskussa kulkeva ERP tehostaa sisärakentamisen mestarien arkea sekä kentällä että konttorilla

"Päädyimme Efimaan hyvien aiempien kokemusten kautta. Olemme onnistuneet yhdessä aiemminkin – pienemmissä ja suuremmissa projekteissa – ja sillä on ihan mielettömän iso merkitys. Heillä on osaamista ja ihmisiä, joihin voimme luottaa"

-- Sanna Leskinen, konsernipalveluiden päällikkö, ja Antti Metsola, hankintajohtaja, Inlook

Näytä referenssi

ReferenssiCase Keskisuomalainen: Mediakonserni Keskisuomalainen luottaa taloushallinnon kumppaniin, jolla on kasvot ja kehittävä ote

"Asiakasta ei jätetä yksin järjestelmän kanssa. Meillä on säännöllisesti prosessiin kuuluvia katselmointeja ja yhteistyöpalavereita, joissa seurataan, että asiat pysyvät kunnossa ja käydään läpi kehitysasioita. Arvostamme sitä, että Efima järjestää siihen aikaa ja resursseja ja voimme asiakkaana luottaa siihen, että homma on meillä molemmilla hanskassa."

-- Tiina Happonen, talouspäällikkö, ja Heikki Linnavirta, talousjohtaja, Keskisuomalainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Efima - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Taloushallinnon ohjelmistot Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Se edellyttää toimivia, oikein suunniteltuja liiketoimintaprosesseja ja toimintamalleja sekä järjestelmiä, jotka automatisoivat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjauksen pilvirintamassa Nykyisin toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ja yrityksen muuttuvien tarpeiden mukana skaalautuva kokonaisuus. Me Efimalla autamme yritystäsi löytämään juuri teille sopivan ja tarkoituksenmukaisen ERP-ratkaisun, joka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Täsmäratkaisuja liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin Kun etsit ratkaisua yrityksesi yksilölliseen liiketoiminnan tarpeeseen taikka ongelmaan, asiantuntevat liiketoimintaosaajamme ovat apunasi. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Analytiikka

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla laadukasta, yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Kaikki yrityksesi käyttämät tietojärjestelmät eivät kuitenkaan aina ole..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Automatisoi rutiinisi ohjelmistorobotiikalla Ohjelmistorobotiikka (RPA) on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka toimii tiimisi luottokumppanina,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Kiidä tekoälyn aikakaudelle Tekoäly päihittää ihmisen jo monessa tehtävässä – ja siksi siihen liittyy valtavasti potentiaalia. Koneoppimisen hyödyntäminen ihmisten tarpeiden ja tunteiden tunnistamisessa sekä oman palvelun tai tuotteen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina tarkoituksenmukainen ratkaisu juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin. Toiminnanohjauksen ja taloushallinnon osalta valikoimistamme löytyvät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Efima - Referenssit

Efima - Bloggaukset

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

 

Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku