Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testauspalvelu projektitoimituksiin ja oman tiimin tueksi

post_image

TarjontaCodematella on dedikoitu laadunvarmistustiimi, joka hoitaa testauksen projektitoimituksissamme ja osallistuu asiakkaidemme tuotekehitysprojekteihin tarpeen mukaan.

Ammattitestaajiemme tiheään bugikampaan tai automaatiotestaukseen jäävät kiinni järjestelmän lastentaudit jo ennen julkaisua. Testaamme sovelluksen yhteensopivuuden useilla laitteilla ja käyttöjärjestelmän versiolla. Lisäksi testaamme performanssia ja käytettävyyttä, jota kehittäjillä on vaikea itse hahmottaa osana lopputuotetta.

Taustajärjestelmässä tärkeää on integraatiotestaus ja kuormituskyvyn mittaus. Teemme tietoturvaskannausta kehitysprojektin aikana, jotta mahdolliset aukot saadaan esille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Käyttäjillä tämä näkyy laatuna.

Pinterest
Codemate logo

Codemate:n tarjonta

Laadunvarmistus

Lisätietoja

Codemate:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Codemate:n tarjontaa

Codemate:n Laadunvarmistus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia