Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moi Mobiili

ReferenssiMoi Mobiili – osa DNA:ta – on yksi Codematen mobiiliasiakkuuksista. Moi Mobiili on toiminut vuodesta 2016 DNA:n matkapuhelinverkossa.

Moi Mobiilin tavoitteet – olla rento ja rehellinen operaattori, joka keskittyy asiakkaiden kohtaamiseen – istuu enemmän kuin hyvin Codematen henkeen.

Yhdessä Moi Mobiilin kanssa lähdettiin jatkokehittämään heidän Mun Moi -mobiiliappia. Apin avulla operaattorin asiakas voi seurata kaikkien simmiensä datan kulutusta ja muokata palvelujaan ihan itse yhden, helppokäyttöisen palvelukanavan kautta.

Tavoitteeksi asetettiin tehdä niin hyvä appi, ettei asiakkailla ole mitään syytä soittaa asiakaspalveluun.

Selkeä tavoite ja tiukka aikataulu pisti projektitiimiin vipinää. Aluksi otimme tehtäväksemme luoda Mun Moi -sovellus Moi:n uusille asiakkaille. Suoriuduimme tästä tehtävästä tehokkaasti ja nopeasti, joten päätimme yhdessä vielä samaan hengenvetoon kehittää uuden apin toimimaan myös Moi:n vanhoille asiakkaille.

Codemate ja Moi Mobiili ovat tottuneet toimimaan ketterän kehitysmallin mukaisesti, ja tämän pohjalta oli helppo lähteä toteuttamaan uutta mobiilisovellusta. Ketterän kehitysmallin mukaisesti Moi Mobiilin tiimi pääsi testaamaan kahden viikon välein pidetyissä katselmoinneissa toimivaa sovellusta. Näin koko kehitystiimi sekä asiakas olivat kokoajan tietoisia missä mennään, ja Moi:n tiimille jäi vapaus valita apin lanseeraushetki täysin omien liiketoiminnallisten lähtökohtien pohjalta.

Codematen kehitystiimi on ollut tästä projektista todella innostuneita. Teknologiaksi valittiin Flutter. Taidettiin taas myös itsekin vähän yllättyä miten nopeasti Flutter-teknologialla saadaan näyttävä ja helppokäyttöinen mobiiliappi pystyyn samanaikaisesti sekä iOS:lle että Androidille.

Uusi Mun Moi -mobiilisovellus julkaistiin vaiheittain kesäkuun 2019 aikana. Käyttäjien antama välitön palaute puhukoon puolestamme:

”Paljon helpompi käyttää viimeisimmän päivityksen jälkeen.”

”Viimeisin päivitys paransi toiminnallisuutta merkittävästi.”

”Nyt appi toimii hyvin iPhone XS:llä. Kiva kun päivititte appiksen.”

Suosittelija:

“Aluksi vähän jännitti kun projekti lähti liikkeelle niin vauhdilla – itseasiassa kahdessa päivässä. Mutta luotimme Codemateen ja projekti sujui oikein hyvin.”

Kalle Vuoristo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Moi Mobiili
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jukka Koskinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Flutter
Alustariippumaton kehitys
sovelluskehitys
Ketterä kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia