Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotikatu365 - Uusi tapa asua

ReferenssiKaupunkiasuminen on murroksessa. Kotikatu365-asumiskonsepti on kehitetty suomalaisten asumistutkimusten ja kansainvälisten kokemusten perusteella vastaamaan murrokseen. Kotikatu365 yhdistää elementit, jotka tarjoavat puitteet hyvinvoivalle, aktiiviselle elämälle ja mukavalle yhdessäololle naapureiden kanssa.

Cor Group:iin kuuluvan Health City Finlandin Kotikatu365 tarjoaa uudenlaisen uniikin kaupunkiasumisen mallin. Ensimmäinen konseptin asuinalue on rakentunut Oulun Lipporantaan 2018-2019. Seuraavaksi uusia kohteita on luvassa ainakin Kuusamoon, Kuopioon ja Vantaalle.

Kaikissa Kotikatu365 kohteissa asukkaiden arjen palvelut ovat helposti saavutettavissa digitaalisen palveluportaalin kautta. Codemate toteutti Kotikadun digitaaliset ratkaisut asukkaille, palveluoperaattorille ja palvelukumppaneille.

Yhteisöllisyys oli tärkeässä osassa palveluportaalin muotoilussa ja testauksessa. Lipporannan ensimmäiset asukkaat olivat innolla mukana käyttäjätesteissä. Näin asukkaat saatiin mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan palvelun sisältöön jo kehitysvaiheessa.

Kotikatu365 palveluportaali julkaistiin asukkaiden käyttöön syksyllä 2018. Codemate on innolla mukana kehittämässä uutta, modernia asumistapaa ja jatkaa Kotikatu365 jatkokehitys- ja ylläpitokumppanina.

Suosittelija:

"Hyvinvoinnin ja asumisen operaattorina meille tärkeintä on tarjota parhaat ratkaisut asukkaiden sujuvaan arkeen ja palvelukumppaneidemme laadukkaaseen toimintaan. Codemate ymmärsi tämän kokonaisuuden jo heti suunnitteluvaiheessa ja toteutti Kotikadun digitaaliset palvelut vahvalla ammattitaidolla."

Jari-Pekka Kelhä, toimitusjohtaja, Health City Finland

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Health City Finland
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa-Matti Suorsa

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Amazon Web Services
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkopalvelu
palveluportaali
käytettävyyssuunnittelu
käytettävyystestaus
amazon web services
reactjs
golang
PostgreSQL

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia