Codemate on erikoistunut verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja IoT -järjestelmien kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme vahvemman kyvyn toteuttaa digitaalisia palveluita.

Codemate

Yritysesittely

Codemate on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen täydellinen kumppani digitaalisten palveluiden tuottamiseen.

Palvelumme kattaa ohjelmistokehityksen kaikki vaiheet, lähtien ammattimaisesta suunnittelusta ja konseptoinnista toteutukseen, testaukseen ja aina ylläpitoon saakka.

Osaamisemme keskittyy erityisesti mobiilisovelluksiin, verkkopalveluihin ja IoT-järjestelmiin. Teknologioissa avoimen lähdekoodin painotus. Toimialakokemusta hyvin laajasti.

Suurimmat toimistomme ovat Oulu, Helsinki ja Bangkok.
Työntekijöitä 80
Y-tunnus 2119400-0
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh 0207551056
E-mail sales@codemate.com

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Taloushallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Django, Grails, Laravel, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Symfony, C, C#, C++, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift, Django CMS, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Codemate, Ohjelmistopalvelut, Kubernetes, Docker, AWS, GO, Mobiilipalvelut, suunnittelu, Konseptien kehittäminen, digitaalinen liiketoiminta, ulkoistus, ulkoistaminen, Agile, Zend, PHP, nodejs, Java, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, Backend, Frontend, html5, Javascript, angularjs, Toiminnanohjaus, Ruby, Bootstrap, Oulu, Helsinki, JSON, nginx, Sinatra, Rest, Tomcat, Drupal, Hybridi, Electron, Ionic, cordova, Kotlin, golang, elm, Flutter

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Codemate - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCumulus.fi

"Codemate on osoittanut virkistävää ammattiylpeyttä Restelin projekteissa, siinä miten vaikeatkin ongelmat on ratkaistu ja aikatauluissa pysytty. Lopputulos on aina ensiluokkaista!" Erno Onatsu Tietohallintojohtaja | CIO"

-- Erno Onatsu

Näytä referenssi

ReferenssiPlanray - älykäs sähkölämmitys

"Halusimme valmistautua teollisen internetin vallankumoukseen. Askel seuraavalle teknologiselle tasolle teollisen sähkölämmityksen valvonnassa vaati laajaa osaamista, lähtien kenttälaitteiden käyttöliittymistä aina pilviympäristöihin saakka. Codemate otti haasteen vastaan ja toimitti projektin ammattimaisesti!"

-- Toni Piirainen

Näytä referenssi

ReferenssiRAY - Raha-automaatti yhdistys

"Tämä yhteistyö lähti kitkatta liikkeelle. Päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen siitä mitä me tavoitellaan ja millä tavalla siihen päästään käsiksi. Kommunikaatio sujui oikein mainiosti. Sanoisin että "Keep on the good work!". Hyvät systeemit ja menetelmät heillä on hallussa. Ja osaamista!"

-- Kimmo Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiUkko.fi verkkopalvelu

"Meidän tapauksen pohjalta sanoisin että nopea ja ketterä toimija. Siellä ei aikaa tuhlata vääriin asioihin. Me Ukko.fi:ssä voidaan kyllä suositella Codematea mielihyvin."

-- Ukko Kumpulainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Codemate - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Kokemusta laiva-, kumipyörä- ja raidelogistiikan digiratkaisuista sekä sisäpaikannuksesta. Codemate on verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja IoT järjestelmiä suunnitteleva palveluyritys. Olemme toteuttaneet useita..

Myynti

Codemate on toteuttanut useita myyntiä tukevia sovelluksia eri toimialoille. Tarjoamme tehokasta kehityspalvelua juuri teidän yrityksenne myyntiin sopivan työkalun toteuttamiseksi.

Myynnin työkalut keskittyvät..

Tuotanto

Teollisuuden ohjelmistojen ei tarvitse olla rumia ja kankeita!

Codemate on teollisen internetin moderni palveluntarjoaja.

Osaamistamme ovat IoT järjestelmät, datan tallennus ja käsittely pilvessä, sekä..

Viestintä

Komeat websivut ja vaativat verkkoportaalit hyvällä meiningillä ja ammattimaisesti. Codemate on premium-luokan sivustojen toteuttajakumppani.

Teemme määrittelyt ja käyttökokemuksen suunnittelun yhdessä..

Markkinointi

Codemate on toteuttanut useita näyttäviä markkinoinnillisia sovelluksia asiakasyritysten myynnin tueksi. Sovelluksella on helppo esitellä monimutkaisemmatkin tuotteet ja palvelut, sekä havainnollistaa niiden tuoma hyöty. ..

Taloushallinto

Toteutamme taloushallinnon asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat kirjanpitoaineiston lähetystä ja asiakaskommunikaatiota. Aiemmat projektimme ovat keskittyneet kuittien digitaaliseen lähetykseen matkapuhelimella,..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Codemate on keskittynyt vaativien mobiilisovellusten ja verkkopalveluiden kehittämiseen ammattimaisesti. Olemme kumppanina asiakkaidemme tuotekehityksessä, tekemässä yhdessä konseptointia, käyttökokemuksen suunnittelua,..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Rajapintojen määrittely ja toteutus, sekä erilaisten integraatioiden tekeminen ovat web arkkitehtiemme peruskauraa. Uuden ohjelmiston tarpeet rajapinnan suhteen on hyvä määritellä ihan ensimmäiseksi. Tähän tarjoamme..

Ketterät menetelmät

Ketterät menetelmät ovat elinehto menestyksekkäälle ohjelmistoprojektille. Jokaisella ohjelmistoyrityksellä on hieman omanlaisensa kehitysprosessi, joka on muotoutunut vuosien aikana enemmän tai vähemmän..

Laadunvarmistus

Codematella on dedikoitu laadunvarmistustiimi, joka hoitaa testauksen projektitoimituksissamme ja osallistuu asiakkaidemme tuotekehitysprojekteihin tarpeen mukaan.

Ammattitestaajiemme tiheään bugikampaan tai..

Ohjelmistokehitys

Codematen ykkösjuttu on digitaalisten palveluiden kehittäminen. Tunnemme läpikotaisesti web-palveluiden ja mobiilisovellusten luomiseen liittyvät kommervenkit. Voit kehittää tarpeidesi mukaisen palvelun alusta saakka..

Sisällönhallinta

Codematella on pitkä historia ja vahvoja referenssejä Drupal ja Wordpress sivustojen toteutuksesta Suomessa ja kansainvälisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä sivustoja yritysten ulkoiseen viestintään...

Webkehitys

50 web-kehittäjää palveluksessanne. Front-end ja back-end toteutukset avoimen lähdekoodin teknologioilla, sekä syvä osaaminen AWS pilvestä. Codemate on toteuttanut yli 300 erilaista verkkopalvelua viimeisen 10 vuoden..

IoT

Codemate on teollisen internetin moderni palveluntarjoaja.

Osaamistamme ovat IoT järjestelmät, datan tallennus ja käsittely pilvessä, sekä käyttöliittymät eri päätelaitteille.

Autamme asiakkaitamme..

Käyttöliittymäsuunnittelu

UI-suunnittelu on tasapainottelua käyttäjien halujen, liiketoiminnan tarpeiden ja toteutettavuuden välimaastossa. Tämän vuoksi kaikki käyttöliittymäsuunnittelijamme ovat front-end koodaustaitoisia, läheisessä..

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset suunnittelupöydältä markettiin ja käyttäjien mobiililaitteisiin. Codematen kanssa toteutat visiosi mobiilisovelluksesta, joka tuo bisnestä pöytään ja tekee käyttäjien elämästä helpompaa. Meillä..

Pilvipalvelut / SaaS

Codemate on AWS Partner ja toteuttanut satoja projekteja Amazonin pilvi-infrastruktuurin päälle. Pystymme varmistamaan asiakkaamme järjestelmän saatavuuden ja suorituskyvyn kaikissa maanosissa hosting kustannuksia optimoiden...

Tietoturva

Codemate tarjoaa palveluna tietoturvatestausta, sisäänrakennetun tietoturvan varmistusta, sekä olemassa olevien järjestelmien tietoturva-auditointia.

Suoritamme tietoturvaskannaukset kehityssprinttien aikana sen..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Toimimme asiantuntijayritysten ohjelmistokehityskumppanina, sekä heidän projektitoimitustensa resursoinnissa, että tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja, joilla palveluliiketoimintaa voidaan kehittää. Yhdessä kehitettävät..

IT

Asiakkainamme on useita IT-alan yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkaalleen palveluita liittyen perusinfraan, digitalisaatioon ja IT asiantuntijapalveluihin. Pääasiallinen tarjontamme ovat räätälöidyt sovellukset. Autamme..

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Codematella on kertynyt kokemusta laiva-, kumipyörä- ja raidelogistiikan digiratkaisuista sekä sisäpaikannuksesta. Codemate on verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja IoT järjestelmiä suunnitteleva palveluyritys. Olemme..

Urheilu, viihde ja virkistys

Sport & Wellness on yksi kolmesta Codematen liiketoiminta-alueista. Yrityksen avainhenkilöt ovat urheilumiehiä, esimerkkinä toimitusjohtaja Toni Piirainen on Olympiatason uintivalmentaja, mikä selittää keskittymistä..

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Hotelli- ja ravintolaketjujen uusien palvelukonseptien kehittäminen vaatii digitaalisten palveluiden suunnittelua ja kehittämistä. Olemme auttaneet ravintolaketjuja mobiilitilauksessa, -maksamisessa, sekä verkkosivujen..

Kauppa

Digitaalisilla palveluilla on valtava potentiaali parantaa asiakaskokemusta kivijalkamyymälöissä, sekä tietysti verkossa. Olemme päässeet toteuttamaan erittäin mielenkiintoisia hankkeita vähittäiskaupan alalle, joissa..

Raaka-aineet ja energia

Energiatehokkuuden seuraaminen ja energian käytön optimointi vaativat digitaalisia ratkaisuja, joiden kehittämisessä Codemate voi auttaa. Olemme toteuttaneet muunmuassa kiinteistön energiamuotojen optimointiin tarkoitetun..

Valmistava teollisuus

Tarjoamme valmistavan teollisuuden yrityksille paremman kyvykkyyden kehittää fyysistä tuotetta tukevia digitaalisia palveluita.

Codemate - Referenssit

Codemate - Julkaisut

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Tämä työyhteisö pitää kokea


Meidän mielestä hyvä työpaikka syntyy mieluisista & haastavista työtehtävistä ja viihtyisästä työympäristöstä

  • Meillä ei ole tiukasti määriteltyjä ennakkovaatimuksia (esim. teknologiaosaamisen ja työhistorian suhteen) uusille työntekijöille ja lopulliset työtehtävät/rooli lähdetään rakentamaan uuden työntekijän tavoitteiden ja osaamisen mukaan.
  • Teemme töitä lähinnä omalta toimistolta käsin, joten meille on tärkeää, että puitteet ovat kunnossa!


Tämä video kertoo hyvin millainen työantaja Codemate on:

https://www.youtube.com/watch?v=8aA9zZ7LgXY


Uutta oppien

  • Teknologiastäkkimme laajenee työntekijöiden mielenkiinnon ja osaamisen mukana - opittuja asioita pääsee hyödyntämään myös käytännössä.
  • Uuden oppiminen yksin voi olla tylsää, me teemme sitä yhdessä. Autamme toinen toisiamme ja uskallamme myös pyytää apua.


Vastuu+Vapaus

  • Emme tarvitse suuria päätöksentekokoneistoja. Arjessa työntekijöihin luotetaan ja heille annetaan sekä vapauksia että vastuuta oman työnsä suhteen. Esimerkiksi teknologia-asioissa päätöksen tekevät he, joilla on tähän tarvittava tietotaito, eli meidän devaajat.


Osaavat pärjää

  • Emme ole mitään puuhastelijoita, vaan jokainen Codematelainen on äärimmäisen ammattitaitoinen ja projekteissa toteutamme asiakkaille mitä mielenkiintoisempia digipalveluita moderneilla teknologioilla.


Random-faktoja

  • Keski-ikä on ~35 vuotta
  • Työkieli on englanti, tätä taalataan kukin tyylillään


Rekrytoimme tällä hetkellä useita kehittäjiä& UX/UI suunnittelijoita Ouluun, Helsinkiin ja Bangkokiin.

Codemate - Rekryilmoitukset

 

Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku