logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Codemate on erikoistunut verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja IoT -järjestelmien kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme vahvemman kyvyn toteuttaa digitaalisia palveluita.

Codemate

Yritysesittely

Codemate on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen täydellinen kumppani digitaalisten palveluiden tuottamiseen.

Palvelumme kattaa ohjelmistokehityksen kaikki vaiheet, lähtien ammattimaisesta suunnittelusta ja konseptoinnista toteutukseen, testaukseen ja aina ylläpitoon saakka.

Osaamisemme keskittyy erityisesti mobiilisovelluksiin, verkkopalveluihin ja IoT-järjestelmiin. Teknologioissa avoimen lähdekoodin painotus. Toimialakokemusta hyvin laajasti.

Suurimmat toimistomme ovat Oulu, Helsinki ja Bangkok.
Työntekijöitä 80
Y-tunnus 2119400-0
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh 0207551056
E-mail sales@codemate.com

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Taloushallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Django, Grails, Laravel, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Symfony, C, C#, C++, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift, Django CMS, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Codemate, Ohjelmistopalvelut, Kubernetes, Docker, AWS, GO, Mobiilipalvelut, suunnittelu, Konseptien kehittäminen, digitaalinen liiketoiminta, ulkoistus, ulkoistaminen, Agile, Zend, PHP, nodejs, Java, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, Backend, Frontend, html5, Javascript, angularjs, Toiminnanohjaus, Ruby, Bootstrap, Oulu, Helsinki, JSON, nginx, Sinatra, Rest, Tomcat, Drupal, Hybridi, Electron, Ionic, cordova, Kotlin, golang, elm, Flutter

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Codemate - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCumulus.fi

"Codemate on osoittanut virkistävää ammattiylpeyttä Restelin projekteissa, siinä miten vaikeatkin ongelmat on ratkaistu ja aikatauluissa pysytty. Lopputulos on aina ensiluokkaista!" Erno Onatsu Tietohallintojohtaja | CIO"

-- Erno Onatsu

Näytä referenssi

ReferenssiPlanray - älykäs sähkölämmitys

"Halusimme valmistautua teollisen internetin vallankumoukseen. Askel seuraavalle teknologiselle tasolle teollisen sähkölämmityksen valvonnassa vaati laajaa osaamista, lähtien kenttälaitteiden käyttöliittymistä aina pilviympäristöihin saakka. Codemate otti haasteen vastaan ja toimitti projektin ammattimaisesti!"

-- Toni Piirainen

Näytä referenssi

ReferenssiRAY - Raha-automaatti yhdistys

"Tämä yhteistyö lähti kitkatta liikkeelle. Päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen siitä mitä me tavoitellaan ja millä tavalla siihen päästään käsiksi. Kommunikaatio sujui oikein mainiosti. Sanoisin että "Keep on the good work!". Hyvät systeemit ja menetelmät heillä on hallussa. Ja osaamista!"

-- Kimmo Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiUkko.fi verkkopalvelu

"Meidän tapauksen pohjalta sanoisin että nopea ja ketterä toimija. Siellä ei aikaa tuhlata vääriin asioihin. Me Ukko.fi:ssä voidaan kyllä suositella Codematea mielihyvin."

-- Ukko Kumpulainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Codemate - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Codemate on keskittynyt vaativien mobiilisovellusten ja verkkopalveluiden kehittämiseen ammattimaisesti. Olemme kumppanina asiakkaidemme tuotekehityksessä, tekemässä yhdessä konseptointia, käyttökokemuksen suunnittelua,..

Codemate - Referenssit

Codemate - Bloggaukset

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 7 asiantuntijaa.

Codemate - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Codemate - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku