Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Codemate

Codemate on luova teknologiatoimisto. Autamme yrityksiä etenemään tärkeissä digihankkeissa. Toimitamme merkityksellisiä ja käyttäjälähtöisiä sovelluksia ja verkkopalveluita ketterien monialaisten tiimien avulla. Go Forward.

Codemate - Yritysesittely

Codemate on luovan teknologian taitaja, jolla on syvät juuret Suomessa.

Me autamme asiakkaitamme uudistamaan heidän liiketoimintaansa, parantamaan asiakaskokemusta ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia räätälöidyillä digitaalisilla ratkaisuilla.

Meille tämä on enemmän kuin vain teknologiaa. Luomme asiakkaiden rinnalla kestävää arvoa, joka auttaa menestymään alati muuttuvilla markkinoilla. Olemme tehneet bisneskriittisiä digitaalisia palveluita vuodesta 2007 lähtien. Se tarkoittaa yli 700 projektia ja useita pitkäaikaisia asiakkuuksia.

Codematella työskentelee yli 80 kokenutta osaajaa:
Designereita, koodareita, softa-arkkitehtejä, testaus- ja DevOps-experttejä ja projektiliidejä palveluksessasi.
Työntekijöitä 80 Www codemate.com
Y-tunnus 2119400-0 Puh Call our sales: +358 20 755 1056 General phone: +358 20 755 1050
Perustettu 2007 E-mail sales@codemate.com
Toimipaikat Helsinki, Oulu
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Amazon Web Services
(7)
Javascript
(6)
Flutter
(5)
Node.js
(3)
Open source
(3)
Android
(2)
Angular
(2)
Ruby on Rails
(2)
iOS
(2)
Django
(1)
Python
(1)
React
(1)
Swift
(1)
C#
(0)
Django CMS
(0)
Drupal
(0)
Grails
(0)
Java
(0)
Julkaisujärjestelmä CMS
(0)
Laravel
(0)
Linux
(0)
Mac OS
(0)
Objective-C
(0)
PHP
(0)
React Native
(0)
Ruby
(0)
Scala
(0)
WooCommerce
(0)
WordPress
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(16)
Konsultointi
(10)
Valmisohjelmisto
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

palvelumuotoilu
Digitaaliset palvelut
digitaalinen liiketoiminta
suunnittelu
Konseptien kehittäminen
Web palvelut
Mobiilipalvelut
pilvipalvelut
IoT
Internet of Things
Agile
Ketterä kehitys
Ohjelmistopalvelut
Javascript
TypeScript
Kubernetes
Docker
amazon web services
AWS
Google Cloud Platform
Frontend
html5
CSS 3
Bootstrap
reactjs
vuejs
Angular
Backend
nodejs
Java
python
golang
GO
Ruby
PHP
WordPress
Drupal
REST API
PostgreSQL
MySQL
MongoDB
ulkoistaminen
Toiminnanohjaus
Oulu
Helsinki
JSON
nginx
Tomcat
Hybridi
Electron
Kotlin
elm
Flutter

Codemate - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Codemate:lla on 13 suosittelijaa.

ReferenssiEdita Prima – Digitaalisen aineistonhallinnan palvelun jatkuva kehittäminen

"Codemate on ollut Edita Priman strateginen digitalisaation kumppani jo pitkään. Olemme tänä aikana luoneet hedelmällisen ja kokonaisvaltaisen yhteistyön digitaalisten kehityshankkeiden ympärillä."

-- Jussi Naumanen, Head of Digital Services, Edita Prima Oy

Näytä referenssi

ReferenssiJutel – radiojärjestelmätuotteen uudistus ketterillä menetelmillä

"Minulla on pelkästään hyvää kerrottavaa Codematesta. Asiantuntijat ottivat asiat rauhallisesti ja pala kerrallaan. He ratkoivat haasteet ja formalisoivat prosessiamme. Lisäksi kerrottiin aina laajasti, mistä on kyse. Jokainen meillä Jutelilla ymmärsi, miksi teemme näitä asioita."

-- Olli-Pekka Lukkarinen, COO, Jutel

Näytä referenssi

ReferenssiGoogle Devtools UX – Google Flutter kehittäjäkokemus

"I was impressed by Codemate’s flexibility, responsiveness, and professionalism. The developers and the designer at Codemate worked hand-in-hand to ensure a well-executed project."

-- Tao Dong, Head of User Experience for Flutter, Google

Näytä referenssi

ReferenssiNetflix Metaflow UI – graafinen käyttöliittymä datatieteilijöiden tarpeisiin

"I’d like to give a really big thanks and shout-out to Codemate. They’ve been an amazing partner. The design work was excellent and through several development iterations they really delivered an excellent product. "

-- Brett Rose, Manager of ML infrastructure at Netflix

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Codemate - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Kokemusta laiva-, kumipyörä- ja raidelogistiikan digiratkaisuista sekä sisäpaikannuksesta. Codemate on verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja IoT järjestelmiä suunnitteleva palveluyritys. Olemme toteuttaneet useita logistiikkaan liittyviä ohjelmistoja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Codemate on toteuttanut useita näyttäviä markkinoinnillisia sovelluksia asiakasyritysten myynnin tueksi. Sovelluksella on helppo esitellä monimutkaisemmatkin tuotteet ja palvelut, sekä havainnollistaa niiden tuoma hyöty. Yrityksesi tarpeisiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Codemate on toteuttanut useita myyntiä tukevia sovelluksia eri toimialoille. Tarjoamme tehokasta kehityspalvelua juuri teidän yrityksenne myyntiin sopivan työkalun toteuttamiseksi. Myynnin työkalut keskittyvät yleisimmin kolmeen osa-alueeseen: CRM:ssä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Toteutamme taloushallinnon asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat kirjanpitoaineiston lähetystä ja asiakaskommunikaatiota. Aiemmat projektimme ovat keskittyneet kuittien digitaaliseen lähetykseen matkapuhelimella, matkalaskujen tekemiseen, sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Teollisuuden ohjelmistojen ei tarvitse olla rumia ja kankeita! Codemate on teollisen internetin moderni palveluntarjoaja. Osaamistamme ovat IoT järjestelmät, datan tallennus ja käsittely pilvessä, sekä käyttöliittymät eri päätelaitteille. Autamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Codemate on keskittynyt vaativien mobiilisovellusten ja verkkopalveluiden kehittämiseen ammattimaisesti. Olemme kumppanina asiakkaidemme tuotekehityksessä, tekemässä yhdessä konseptointia, käyttökokemuksen suunnittelua, toteutusta ja testausta. Olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Komeat websivut ja vaativat verkkoportaalit hyvällä meiningillä ja ammattimaisesti. Codemate on premium-luokan sivustojen toteuttajakumppani. Teemme määrittelyt ja käyttökokemuksen suunnittelun yhdessä Asiakkaamme kanssa. Toteutus kokeneiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Rajapintojen määrittely ja toteutus, sekä erilaisten integraatioiden tekeminen ovat web arkkitehtiemme peruskauraa. Uuden ohjelmiston tarpeet rajapinnan suhteen on hyvä määritellä ihan ensimmäiseksi. Tähän tarjoamme konsultointiapua tai sisällytämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Codemate on teollisen internetin moderni palveluntarjoaja. Osaamistamme ovat IoT järjestelmät, datan tallennus ja käsittely pilvessä, sekä käyttöliittymät eri päätelaitteille. Autamme asiakkaitamme rakentamaan toimivia ja kustannustehokkaita datan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Ketterät menetelmät ovat elinehto menestyksekkäälle ohjelmistoprojektille. Jokaisella ohjelmistoyrityksellä on hieman omanlaisensa kehitysprosessi, joka on muotoutunut vuosien aikana enemmän tai vähemmän suunnitelmallisesti. Codematella olemme tottuneet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

UI-suunnittelu on tasapainottelua käyttäjien halujen, liiketoiminnan tarpeiden ja toteutettavuuden välimaastossa. Tämän vuoksi kaikki käyttöliittymäsuunnittelijamme ovat front-end koodaustaitoisia, läheisessä kommunikaatiossa asiakkaan tiimin kanssa,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Testaus ja laadunvarmistus

Codematella on dedikoitu laadunvarmistustiimi, joka hoitaa testauksen projektitoimituksissamme ja osallistuu asiakkaidemme tuotekehitysprojekteihin tarpeen mukaan. Ammattitestaajiemme tiheään bugikampaan tai automaatiotestaukseen jäävät kiinni järjestelmän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset suunnittelupöydältä markettiin ja käyttäjien mobiililaitteisiin. Codematen kanssa toteutat visiosi mobiilisovelluksesta, joka tuo bisnestä pöytään ja tekee käyttäjien elämästä helpompaa. Meillä on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Codematen ykkösjuttu on digitaalisten palveluiden kehittäminen. Tunnemme läpikotaisesti web-palveluiden ja mobiilisovellusten luomiseen liittyvät kommervenkit. Voit kehittää tarpeidesi mukaisen palvelun alusta saakka kanssamme, pyytää koodareitamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Codemate on AWS Partner ja toteuttanut satoja projekteja Amazonin pilvi-infrastruktuurin päälle. Pystymme varmistamaan asiakkaamme järjestelmän saatavuuden ja suorituskyvyn kaikissa maanosissa hosting kustannuksia optimoiden. Olemme kehittäneet erittäin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Codematella on pitkä historia ja vahvoja referenssejä Drupal ja Wordpress sivustojen toteutuksesta Suomessa ja kansainvälisesti. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä sivustoja yritysten ulkoiseen viestintään. Tämän lisäksi tarjoamme tuki- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Codemate tarjoaa palveluna tietoturvatestausta, sisäänrakennetun tietoturvan varmistusta, sekä olemassa olevien järjestelmien tietoturva-auditointia. Suoritamme tietoturvaskannaukset kehityssprinttien aikana sen hetkiselle toteutukselle sekä suoritamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

50 web-kehittäjää palveluksessanne. Front-end ja back-end toteutukset avoimen lähdekoodin teknologioilla, sekä syvä osaaminen AWS pilvestä. Codemate on toteuttanut yli 300 erilaista verkkopalvelua viimeisen 10 vuoden aikana. Asiakkaat, toimialat ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Toimimme asiantuntijayritysten ohjelmistokehityskumppanina, sekä heidän projektitoimitustensa resursoinnissa, että tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja, joilla palveluliiketoimintaa voidaan kehittää. Yhdessä kehitettävät räätälöidyt sovellukset voivat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Hotelli- ja ravintolaketjujen uusien palvelukonseptien kehittäminen vaatii digitaalisten palveluiden suunnittelua ja kehittämistä. Olemme auttaneet ravintolaketjuja mobiilitilauksessa, -maksamisessa, sekä verkkosivujen kehittämisessä. Hotelliketjun kanssa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IT

Asiakkainamme on useita IT-alan yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkaalleen palveluita liittyen perusinfraan, digitalisaatioon ja IT asiantuntijapalveluihin. Pääasiallinen tarjontamme ovat räätälöidyt sovellukset. Autamme yrityksiä esimerkiksi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Digitaalisilla palveluilla on valtava potentiaali parantaa asiakaskokemusta kivijalkamyymälöissä, sekä tietysti verkossa. Olemme päässeet toteuttamaan erittäin mielenkiintoisia hankkeita vähittäiskaupan alalle, joissa kuluttajille tarjotaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Codematella on kertynyt kokemusta laiva-, kumipyörä- ja raidelogistiikan digiratkaisuista sekä sisäpaikannuksesta. Codemate on verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja IoT järjestelmiä suunnitteleva palveluyritys. Olemme toteuttaneet useita logistiikkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Raaka-aineet ja energia

Energiatehokkuuden seuraaminen ja energian käytön optimointi vaativat digitaalisia ratkaisuja, joiden kehittämisessä Codemate voi auttaa. Olemme toteuttaneet muunmuassa kiinteistön energiamuotojen optimointiin tarkoitetun sovelluksen Gasumin kanssa,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Sport & Wellness on yksi kolmesta Codematen liiketoiminta-alueista. Yrityksen avainhenkilöt ovat urheilumiehiä, esimerkkinä toimitusjohtaja Toni Piirainen on Olympiatason uintivalmentaja, mikä selittää keskittymistä urheilupuolen asiakkaisiin. Urheilu-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Tarjoamme valmistavan teollisuuden yrityksille paremman kyvykkyyden kehittää fyysistä tuotetta tukevia digitaalisia palveluita.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Codemate - Referenssit

Codemate - Bloggaukset

Codemate - Rekryilmoitukset

 

Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku