Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sport ja Wellness sovellusten toteutus

post_image

TarjontaSport & Wellness on yksi kolmesta Codematen liiketoiminta-alueista. Yrityksen avainhenkilöt ovat urheilumiehiä, esimerkkinä toimitusjohtaja Toni Piirainen on Olympiatason uintivalmentaja, mikä selittää keskittymistä urheilupuolen asiakkaisiin.

Urheilu-, hyvinvointi- ja terveyspuolen projekteja ja asiakkaita olemme palvelleet jo 10 vuoden ajan. Codematen ihan ensimmäinenä projektina oli rakentaa 4DSwing golfanalysaattori, joka perustui konenäköön. Tämän jälkeen olemme päässeet toteuttamaan muunmuassa kuntokatsastusportaalin, kehon palautumista mittaavan verkko- ja mobiilipalvelun, uintivalmennuksen sovelluksen ja useita keskeisiä digipalveluita kansainväliselle urheiluteknologian yritykselle.

Pinterest
Codemate logo

Codemate:n tarjonta

Urheilu, viihde ja virkistys

Lisätietoja

Codemate:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Codemate:n tarjontaa

Codemate:n Urheilu, viihde ja virkistys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia