Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vuoden Urheilija -äänestys

ReferenssiVuoden Urheilija -äänestyksellä on pitkät perinteet. Pitkä matka on kuljettu myös vuoden 1946 takaisesta valintakokouksesta tähän päivään, kun äänestäminen siirtyy digiloikalla modernille äänestysalustalle. Urheilutoimittajain Liiton digiyhteistyökumppanina aloittanut Codemate on luonut vuoden 2019 äänestykselle hienot ja ajantasaiset puitteet.

Vuoden urheilija -brändin uudistus

Näkyvänä osana kokonaisuutta Codemate on suunnitellut ja toteuttanut Vuoden Urheilija -brändille tunnistettavan uuden visuaalisen konseptin. Uudistettu ilme tulee näkymään vuodenurheilija.fi-sivuston lisäksi vahvasti Urheilutoimittajain Liiton viestinnässä myös muissa digitaalisissa kanavissa ja printissä.

Vuoden Urheilija - äänestyksen uudistaminen

Lähtötelineisiin asettautuminen tarkoitti tarttumista palvelun muotoiluun toden teolla. Pureuduimme yhdessä Urheilutoimittajain Liiton kanssa äänestyksen nykytilaan ja toivottuihin parannuksiin. Käyttäjäprofiilina pääkohderyhmänä ovat äänestävät urheilutoimittajat, mutta samalla otettiin huomioon myös suuri penkkiurheiluyleisö. Palvelumuotoiluvaiheen aikana myös äänestysmalliin saatiin toivottua selkeyttä. Jatkossa Vuoden Urheilija valitaan liiton Vuoden Urheilija -valiokunnan muodostamalta TOP25-listalta.

Palvelumuotoilun pohjalta syntyi ehdotus täysin uudesta vuodenurheilija.fi-verkkopalvelusta. Arvokkaalle brändille haluttiin uusi koti verkossa. Vuodenurheilija.fi tarjoaa helppokäyttöisen online-äänestyksen liiton jäsenille sekä antaa suurelle yleisölle tiedot ehdokkaista, saavutuksista ja avaa tarinoita tulosten takaa.

Teknisessä toteutuksessa erityisen huomion alle otettiin äänestyksen luotettavuus, palvelun toimivuus ja käytettävyys kaikilla päätelaitteilla, tietoturva sekä palvelun kuormituksen kesto. Valmiille kokonaisuudelle toteutimme kattavat tietoturva- ja kuormitustestit ennen palvelun julkaisua.

Digikumppanuus

Palvelun julkistamisesta matka kuitenkin vasta alkaa. Codemate on sopinut yhteistyöstä Urheilutoimittajain Liiton kanssa pitkällä sopimuksella. Tulevaisuus tuo siis varmuudella mukanaan lisää uudistuksia, joita päästään jatkossa räätälöimään palvelun analytiikkaan pohjautuen.

Suosittelija:

“Liiton oli helppo lyödä ”hynttyyt yhteen” teknologiayrityksen kanssa, jolle myös urheilu on lähellä sydäntä. Kiinnostus on yhteinen ja tavoitteet korkealla. Ensimmäiset askeleet on nyt otettu ja kehitys on ollut melkoinen. Odotan innolla, miten yhteistyöllä kehitämme palvelua tulevina vuosina eteenpäin”

Kari Linna, Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Urheilutoimittajain Liitto
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa-Matti Suorsa

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

digitaalinen alusta
digipalvelukumppani
Javascript
AWS
palvelumuotoilu
digitaalinen palvelumuotoilu
nettiäänestys
Äänestys

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia