Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digipalveluiden tuotekehitystä ja suunnittelua ammattimaisesti

post_image

TarjontaCodemate on keskittynyt vaativien mobiilisovellusten ja verkkopalveluiden kehittämiseen ammattimaisesti. Olemme kumppanina asiakkaidemme tuotekehityksessä, tekemässä yhdessä konseptointia, käyttökokemuksen suunnittelua, toteutusta ja testausta.

Olemme toimittaneet asiakkaillemme 10 vuoden aikana noin 450 erilaista tuotekehitysprojektia ja tukeneet asiakkaidemme tiimejä tarvittavilla asiantuntijoilla. Toimimme ketterillä menetelmillä ja aina kyseiseen tarpeeseen sopivimpia teknologioita hyödyntäen.

Erotumme monista kilpailijoistamme palveluidemme laajuudella, sillä Codematella on designereiden ja koodareiden lisäksi ammattimaiset ohjelmistotestaajat ja ylläpito- ja tukipalvelu.

Pinterest
Codemate logo

Codemate:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Codemate:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Codemate:n tarjontaa

Codemate:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiCost-effective and high-quality wireless condition monitoring

The Schaeffler Group has been driving forward groundbreaking inventions and developments in the field of motion technology for Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaGraafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Flutter, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Flutter, Rebel App Studio, ketterä ohjelmistokehitys, mobiilikehityksen konsultointi, ketterä kehittäminen, Codemate

Premium

ReferenssiEdita Prima – Digitaalisen aineistonhallinnan palvelun jatkuva kehittäminen

Strateginen digikumppanuus Edita Priman kanssa on kestänyt jo vuosikymmenen ajan. Pitkän yhteistyön aikana Codemate on ollut Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, +9 muutaIt-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, digitaalinen liiketoiminta, Digitaaliset palvelut

Premium

ReferenssiNetflix Metaflow UI – graafinen käyttöliittymä datatieteilijöiden tarpeisiin

Data auttaa Netflixiä ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia ja haasteita, joita olisi lähes mahdotonta selvittää ilman suuria Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +5 muutaAmazon Web Services, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, suunnittelu, AWS

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia