Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Drupal ja Wordpress sivustot

post_image

TarjontaCodematella on pitkä historia ja vahvoja referenssejä Drupal ja Wordpress sivustojen toteutuksesta Suomessa ja kansainvälisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä sivustoja yritysten ulkoiseen viestintään. Tämän lisäksi tarjoamme tuki- ja ylläpitopalvelun verkkopalvelun koko elinkaarelle.

Wordpress CMS toteutukset ovat kustannustehokkaita ja kokoluokka yleensä pienestä keskikokoiseen. Google SEO on todettu olevan WP-sivustoilla jokseenkin ylivoimainen. Sisällönhallintatyökalut ovat erinomaiset ja helppokäyttöiset.

Drupal CMS on teknisesti monipuolinen ja mahdollistaa suurienkin verkkopalvelujen rakentamisen, sekä räätälöityjen toiminnallisuuksien tuomisen osaksi sivua.

Kerromme mielellämme lisää verkkosivustojen ja -sovellusten kehittämisestä ja kokemuksistamme yllämainituilla CMS- järjestelmillä.

Pinterest
Codemate logo

Codemate:n tarjonta

Sisällönhallinta

Lisätietoja

Codemate:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Codemate:n tarjontaa

Codemate:n Sisällönhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia