Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SJ Gaming - kehittämässä eSport sceneä

ReferenssiCodemate ja SJ Esports Oy – SJ Gaming esports joukkueen taustaorganisaatio – ovat kovaa vauhtia työstämässä yhdessä uudenlaista e-urheilun ympäristöä. I​deana on kehittää perinteisestä urheiluseuratoiminnasta nykyaikainen versio e-urheilua varten. SJ Gamingin tavoitteena on, että yhteistyössä Codematen kanssa voidaan vaikuttaa siihen, että e-urheilun kulttuuri muotoutuu vastuulliseksi ja kehittäväksi.

"Uudenlainen e-urheilun ympäristö mahdollistaa innokkana nuoren kasvun e-urheilijaksi, jolla on terveet elämäntavat, suunta ja lähipiirinsä tuki."

Uuden palvelun kehitys on startannut kattavalla käyttäjätutkimuksella, jolla varmistettiin, että palvelu vastaa kohderyhmän tarpeita ja toiveita. Käyttäjähaastatteluiden ja alustavan käyttäjätestauksen pohjalta, huomioiden myös liiketoiminnalliset näkökulmat, palvelun ominaisuuksien ja toimintojen kehitysjärjestystä on priorisoitu.

SJ Esports Oy:n toimitusjohtaja Jari Karlsson painottaa:

“Kehitämme täysin uudenlaista palvelua nuorille esports-pelaajille. Kohderyhmä on siis diginatiiveja, joiden kiinnostus palvelua kohtaan loppuu välittömästi jos se ei toimi kuin ajatus. Siksi huolellinen palvelumuotoilu ja käyttöliittymäsuunnittelu on enemmän kuin kriittisiä palvelun menestyksen kannalta.”

Syksyllä 2019 SJ Gamingin taustaorganisaatio​ SJ Esports Oy ja Codemate solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus tekee Codematesta SJ Esportsin digipartnerin, joka tuottaa kaikki sen liiketoiminnan tarvitsemat digitaaliset ratkaisut ja palvelumuotoilun.

Suosittelija:

“SJ Gaming haluaa olla vahvasti kehittämässä e-urheilua vastuullisemmaksi, yhteisöllisemmäksi ja kehittävämmäksi. On aivan loistavaa, että saimme mukaan Codematen, jonka porukalla on sekä vahva tekkis- ja design-osaaminen että myös harrastuneisuutta esportsista josta ammentaa”,

Jari Karlsson

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: SJ Gaming
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miika Toljamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Amazon Web Services
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

reactjs
nodejs
AWS
digitaalinen alusta
palveluportaali

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia