Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Käyttökokemuksen suunnittelu joka täyttää liiketoiminnan tarpeet

post_image

TarjontaUI-suunnittelu on tasapainottelua käyttäjien halujen, liiketoiminnan tarpeiden ja toteutettavuuden välimaastossa. Tämän vuoksi kaikki käyttöliittymäsuunnittelijamme ovat front-end koodaustaitoisia, läheisessä kommunikaatiossa asiakkaan tiimin kanssa, sekä testaamassa suunnitelmia loppukäyttäjillä.

Tarjoamme palveluna verkko- ja mobiilipalveluiden konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelua, käytettävyyden arviointia ja kevyttä käyttäjätutkimusta. Suunnitteluvaiheessa toteutamme rautalankamalleja ja klikkailtavia protoja, joiden avulla lopputulos voidaan hahmottaa ja käyttöliittymän ominaisuuden konkretisoida. Kehitysprojektin aikana suunnittelijamme tuottavat yksityiskohtaiset UI layout kuvat kehitystiimille.

Codemate tarjoaa UI-suunnittelupalvelun ympärille myös teknisen suunnittelu, vaatimusmäärittelyn ja projektisuunnittelun, kun kyseessä on uuden digipalvelun toteutusprojekti.

Pinterest
Codemate

Codemate:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Codemate:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Codemate:n tarjontaa

Codemate:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digitalisaatioon perehtyneet tutkijat tarjoavat ilmaisia Skype-keskusteluja helmikuussa järjestettävällä Kysy tutkijalta -viikolla
Nopeat verkkoyhteydet kiinteistöihin olemassa olevaa kupariverkkoa käyttäen – Uusin G.Fast -teknologia säästää kalliilta valokuituremonteilta
Suosituimmat tietokonepelit vuonna 2019

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia