Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wihurin Tekninen Kauppa: Integration Specialist

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: Kokoaikatyö, määräaikainen positio (2 vuotta)

Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01530 Vantaa

Positioluokka: IT architecture / IT-arkkitehtuuri

Haku-DL: 10.8.2021

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Etsimme Wihurin Tekniselle Kaupalle innostunutta asiantuntijaa digitaalisten- ja integraatioratkaisujen pariin! Integration Specialistina työskentelet osana Teknisen Kaupan IT- ja kehitystiimiä eri järjestelmien integraatioiden toteuttamisessa. Tehtävässä on pääpaino uusien integraatioiden luomisessa ja kehittämisessä DevOps-mallilla. Vastuullasi on kehitystyö, mutta osallistut myös järjestelmien ylläpitoon ja virhetilanteiden selvitykseen sekä ratkaisuun. Ratkaisuarkkitehtuuriimme kuuluvat mm. SAP S/4 HANA, SAP C4C, SAP Field Service Management, SAP Solman testausjärjestelmä, Azure ja integraatioissa käytössämme ovat Frends ja SAP CDP. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja soveltuvaa kokemusta integraatiotyöskentelyn parista. Toivomme, että olet teknisesti orientoitunut henkilö soveltuvalla opintotaustalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tehtävässä onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi. Tehtävä on kahden vuoden virkavapaan sijaisuus.

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle: 

 • Vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä
 • Aidosti kehittämiseen keskittyvän position monipuolisten ja nykyaikaisten järjestelmien parissa
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti integraatioiden, projektinhallinnan, liiketoiminnallisen ymmärryksen ja yhteistyötaitojen parissa
 • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi AMK tai DI-tutkintoa   
 • Ymmärrys API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista
 • Vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä
 • Oppimishaluista ja innostunutta asennetta 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa   

  

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus mobiiliteknologian mahdollisuuksiin
 • Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä

  

 

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi tai Linkedin-profiilisi, sekä vapaaehtoinen hakemuskirje viimeistään 10.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/90681/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän sekä mahdollinen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.). Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää odottelemaan hakemista!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(ät)atalent.fi). 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Wihurin Tekniselle Kaupalle. 

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 26.7.2021 - 10.8.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://atalent.fi/open-position/integration-specialist

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä