Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Centralin lisäarvoratkaisut tehostavat Domicetin liiketoimintaa

Referenssi

Asiakastarina: Domicet

Vuonna 1978 Kaarinassa perustettu Domicet tuo maahan kaihdinkomponentteja ja kehittää, valmistaa ja jakelee komponentteja ja tekstiilejä aurinkosuojaustuotteiden valmistajille Suomessa ja ympäri maailmaa. Domicet on Suomen johtava jousimekanismien valmistaja.

Vuonna 2021 Domicet siirtyi yrityskaupan myötä osaksi Mzuri Group -konsernia, johon kuuluu yhteensä 12 yritystä.

Uuden emoyhtiön ERP-ratkaisu ei sopinut Domicetin tarpeisiin

Yrityskauppa tiesi uuden omistajan lisäksi uutta ERP-järjestelmää. Emoyhtiössä käytössä ollutta Microsoft Dynamics NAV2009 -ratkaisua ei kuitenkaan ollut lokalisoitu Suomeen Domicetin tarpeisiin, mikä aiheutti haasteita käyttöönotolle ja siten suomalaisyrityksen liiketoiminnalle. Tarve uudelle ERP-järjestelmälle oli ilmeinen, sillä tehokas asiakaspalvelu edellyttää muun muassa materiaalivarastojen, kokoonpanon ja toimitusten reaaliaikaista hallintaa.

Uutta järjestelmää alettiin kartoittaa yhdessä Innofactorin kanssa, ja Domicetin tarpeisiin sopivimmaksi ratkaisuksi osoittautui lopulta Dynamics 365 Business Central Cloud. Domicetilla pidettiin erittäin tärkeänä, että käytössä on aina uusin versio ohjelmistosta, mikä puolsi nimenomaan pilvipohjaisen ratkaisun käyttöönottoa.

Dynamics 365 Business Centralin lisäarvoratkaisut sujuvoittavat liiketoimintaa

Yhteistyön myötä Domicet otti käyttöön Business Centralin pilviversion seuraavilla liiketoimintaa sujuvoittavilla lisäarvoratkaisuilla:

  • ExFlow-ostolaskuratkaisu tehostaa ostotilausten ja ostolaskujen käsittelyä ja vähentää manuaalisen työn tarvetta.
  • Innofactorin Finvoice-lisäarvoratkaisun avulla sähköinen myyntilaskuaineisto voidaan muodostaa suoraan Business Centralista.
  • Consilia Bank Pro -maksuliikenneratkaisu mahdollistaa suoran yhteyden Business Centralin ja suomalaisten pankkien välillä tietojen vaihtamiseksi.

Pilvipohjaiseen toiminnanohjausjärjestelmään siirtyminen osoittaa, kuinka Domicet pyrkii moderneja digitaalisia työkaluja hyödyntämällä toimittamaan laadukkaita aurinkosuojatuotteita asiakkailleen mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi pilvi helpottaa esimerkiksi suunnittelutyötä ja tarjoaa kustannussäästöjä.

Kumppanin toimialakokemus auttoi oikean ratkaisun löytämisessä

Innofactor on tehnyt laajasti yhteistyötä tukkukauppojen ja valmistavaa teollisuutta edustavien yritysten kanssa, minkä myötä alan toimijoiden tarpeet ovat tulleet tutuiksi. Tämä helpotti yhteistyötä myös Domicetin kanssa.

"Pilvialustalle toteutettu ERP-järjestelmä sopii meidän tarpeisiimme parhaiten. Business Centraliin integroitu ostolasku- ja muut lisäarvoratkaisut helpottavat yhteistyötä omien asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, mikä oli meille tärkeä kriteeri uudessa järjestelmässä. Yhteistyö Innofactorin kanssa sujui hyvin, sillä heidän asiantuntijoidensa osaaminen oli loistavaa ja työskentely oli asiakasta kuuntelevaa, tehokasta ja joustavaa", sanoo CFO Taru Vitala Domicetilta.

Näin se tehtiin

Muun muassa seuraavat ratkaisut ja palvelut ovat osa Domicetille toteutettua kokonaisuutta:

Suosittelija:

"Pilvialustalle toteutettu ERP-järjestelmä sopii meidän tarpeisiimme parhaiten. Business Centraliin integroitu ostolasku- ja muut lisäarvoratkaisut helpottavat yhteistyötä omien asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, mikä oli meille tärkeä kriteeri uudessa järjestelmässä. Yhteistyö Innofactorin kanssa sujui hyvin, sillä heidän asiantuntijoidensa osaaminen oli loistavaa ja työskentely oli asiakasta kuuntelevaa, tehokasta ja joustavaa."

Taru Vitala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Domicet

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Valmistava teollisuus ERP
ERP
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia