Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusSC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö jo vuodesta 2014. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita.

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

Etsimme Tietoturva-asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia tietoturvallisuustilanteen ja tietoturvariskien seurannasta sekä sisäisestä tiedottamisesta ja henkilöstön tietoturvakoulutuksesta. Toimit yhtiön tietoturvavastaavana. Perustehtäviisi kuuluvat yhtiön tietoturvan hallinnan kehittäminen, haavoittuvuuksien hallinta, arvioinnit ja poikkeamien käsittely. Työtehtävät tarkentuvat tehtävään valitun henkilön kompetenssien mukaan.

Toivomme sinulta kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä, ylläpitotehtävistä, palvelualustoista sekä ohjelmistokehityksen menetelmistä. Arvostamme tietoturvakokemusta, -koulutuksia sekä alan sertifiointeja. Omaat asiakas- ja ratkaisukeskeisen asenteen ja hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyöskentelytaidot. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Kasvavassa yrityksessä työlläsi on suuri merkitys. Voit olla mukana rakentamassa yritystä ja omaa rooliasi, tuoden näkemystäsi yrityksen ja sen toimintatapojen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle kaikki edellytykset menestyä ja kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan. Talostamme löytyy sparraajia ja vankkaa osaamista, ja tehtävässäsi sinua tukevat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Toimipaikaksi voit valita Espoon, Tampereen, Jyväskylän tai Kuopion. Mahtavan työporukan lisäksi SC Softwarella on joustavat työajat, mahdollisuus etätyöhön, erinomaiset työsuhde-edut ja yhteisaktiviteetit. Eritysetuna sinulla on mahdollisuus päästä osaksi henkilöstörahastoamme.

Hae tehtävää 7.10.2022 mennessä ja liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja?täytämme paikan heti?sopivan hakijan löydyttyä.

Pinterest
SC Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.9.2022 - 7.10.2022
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimistot Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Joustavat etätyömahdollisuudet.
Linkki: https://jobs.sc.software/jobs/2071442-tietoturva-asiantuntija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SC Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

scsoftware
bettersoftware
avoimet työpaikat
Työpaikat
IT-rekrytointi
rekry
rekrytointi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä