Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme konsernin Tietohallintoyksikköön Tampereelle

Tietoturva-asiantuntijaa

Tietoturvallisuuden laadunvarmistajan roolissa tehtävänäsi on varmistaa yhdessä tietohallinnon ja liiketoimintojen kanssa, että täytämme Patrialle asetetut viranomais- ja asiakasvaatimukset kansainvälisessä liiketoiminnassa. Osallistut Patrian hankkeiden ja sisäisten tietoturvallisuusmääräysten kehittämiseen, dokumentointiin, tietoturvallisuusriskien ja – poikkeamien hallintaan, projektien tietoturvallisuussuunnitteluun, auditointeihin sekä sidosryhmä raportointiin. 

Ensisijainen tehtävä liittyy Patrian F-35 hankkeen turvallisuustehtäviin, jossa toimit toisena IT:n ja tietoturvan laadunvarmistajana, (ISSO, Information System Security Officer). Toisena laajana kokonaisuutena on hankkeiden turvallisuus, joihin osallistut tietoturvallisuuden asiantuntijana ja toiminnan kehittäjänä.

Tehtäväkenttä mahdollistaa sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntijana erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta kokeneiden ammattilaistemme parissa. Pääset osaksi n. 70 hengen rentoa, hyvä henkistä ja laaja-alaista Tietohallintoa.

Millaista osaajaa etsimme?

Olet jo ehtinyt kartuttamaan työelämässä kokemusta ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ilmailu- ja puolustusteollisuustoimialalle!

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Kokemusta työskentelystä viranomaisten kanssa.
  • Käytännössä saavutettua hyvää laatu- ja tietoturvakriteeristöjen hallintaa (esim. KATAKRI, NIST, ISO).
  • Hyvää osaamista hallinnollisesta tietoturvasta sekä erityisesti halua toimia tällä yritysturvallisuuden osa-alueella.
  • Tietohallintoon, turvallisuuteen tai laatuun liittyvää koulutustaustaa. Perusymmärrys tietotekniikasta on kuitenkin edellytys, jotta keskustelu sidosryhmien kanssa onnistuu.
  • Projektitoiminnan turvallisuus tuntemus varsinkin toimitusprojektien osalta.
  • Tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja ymmärrystä toimia sovittujen toimintatapojen mukaan.
  • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta.
  • Tehtävä edellyttää sertifikaattia CISSP (tai CISM), jonka voi hankkia myös tehtävää hoitaessa.

Lisäksi arvostamme hyvää dokumentointitaitoa, auditointikokemusta, päätöksentekokykyä, uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä.

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tässä tehtävässä on 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 31.5.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalleedistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutatPatriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpääntee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukkameillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.5.2024 - 31.5.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/tietoturva-asiantuntija/2880649/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä