Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Milesight UR32L Lite Series teollisuusreititin hintaan 115,00€!

BloggausUR32L on kustannustehokas teollinen mobiilireititin sisäänrakennetuilla älykkäillä reititin ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu toimimaan monenlaisissa M2M/IoT-sovelluksissa. Maailmanlaajuisesti tuetut WCDMA ja 4G LTE verkot sekä helppo ”drop-in” tyyppinen asennus maksimoivat käytettävyyden missä ja milloin tahansa. UR32L reitittimessä on kaksi Fast Ethernet-porttia (1×WAN + 1×LAN tai 2×LAN), jotka tarjoavat käyttäjille keskeytymättömän Internet-yhteyden. Optiona saatavilla myös PoE-versio.

UR32L sisältää integroidun vahtikoiran ja multi-link failover/failback -ominaisuuden mahdollistaen jatkuvan ja keskeytymättömän tiedonsiirron. Yhdistämällä DeviceHub:in ja MilesightVPN:n UR32L auttaa hallitsemaan verkkoa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Pieni koko (108 x 90 x 26mm), laaja käyttölämpötila (-40°C ... 70°C), helppo käyttöönotto ja kattava etälaitteiden hallinta tekevät UR32L teollisuusreitittimestä monipuolisen sekä edullisen ratkaisun useimmissa IoT/M2M-sovelluksissa.

Pyydä tarjous (kari.ruhanen@timeless.fi) tai tilaa suoraan verkkokaupastamme: https://kauppa.timeless.fi/products/Milesight-UR32L-Lite-Series-teollisuusreititin-p427156796

Lue lisää valmistajan sivuilla: https://www.milesight.com/iot/product/cellular/ur32l

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

Milesight
4g reititin
UR32L teollisuusreititin

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia