Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilmainen BI ja ERP-webinaari: Paradigman muutos

23.05.2024 Webinaari
Tapahtuma

Ilmainen BI ja ERP-webinaari: Paradigman muutos: Pilvipohjainen tietovarasto Microsoft ERP:lle

AIKA: 23.05, TORSTAI, KLO 15:00- 16:00 (NOIN 50 MIN)

Webinaarin kieli on englanti.

Rekisteröidy

BI4Dynamicsin toimitusjohtaja Mladen Gvozdenovi? esittelee BI4Dynamicsin automatisoidun tietovaraston, joka integroi MS Fabric -teknologian Microsoft Dynamics ERP -ratkaisuihin.

BI4Dynamicsin toimitusjohtaja Mladen Gvozdenovi? perusti Adrianmeren alueen ensimmäisen Navision-ratkaisukeskuksen vuonna 1996. Hän kasvatti keskuksen koon yli 100 työntekijään ja myi keskuksen menestyksekkäästi vuonna 2011. Hän tunnisti Dynamics-kumppaneiden BI-alalla kohtaamat haasteet ja perusti BI4Dynamicsin, jonka tehtävänä on yksinkertaistaa BI-ratkaisuprosesseja.

Ratkaisu tarjoaa Power BI- ja Excel-pohjaisen raportoinnin Microsoftin liiketoimintaohjelmistoille, kuten Dynamics NAV, 365 Business Central, AX ja 365 F&O. BI4Dynamics voi tarjota täydellisen liiketoiminta-analyysiratkaisun muutamassa päivässä riippumatta yrityksesi koosta, toimialasta tai monimutkaisuudesta. BI4Dynamics tukee kaikkia Microsoft Dynamicsin versioita ja käyttöönottoja sekä pilvessä sekä yrityksesi infrastruktuurissa.

 

OHJELMA

  • Vaivaton tietojen muuntaminen
  • Monipuoliset datan hyödyntämismenetelmät
  • Tehokkuus projektin toteutuksessa
  • Maailmanlaajuisten järjestöjen tukeminen
  • Omatoiminen BI

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.05.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.5.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä