Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiantuntijuuden vahvistaminen referenssi­tarinoilla

ReferenssiAdvance Team on yrityskauppojen asiantuntija, joka halusi tuoda nettisivuillaan laajemmin esiin omaa palveluvalikoimaansa ja erityisosaamistaan. Ammattitaidon syvemmän esittelyn keinoksi valittiin referenssitarinat, eli asiakkaiden aidot kokemukset onnistuneista yrityskaupoista. 

Tyytyväiset asiakkaat ovat Advance Teamin palveluiden parhaita markkinoijia. Samalla he vinkkaavat yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville, mitä itse oppivat prosessin aikana ja mikä oli yritysvälittäjän asiantuntijapalveluiden tuoma hyöty kauppojen toteutumisessa.

Asiakaskokemukset palveluiden markkinoinnin tukena

Teemme Advance Teamille tarinallisia yrityskauppajuttuja avaimet käteen -periaatteella, eli sisällöntuotannon palvelumme kattaa kaiken henkilöhaastatteluista valmiiden referenssitarinoiden kirjoittamiseen. Olemme yhteydessä yritysten myyjiin ja ostajiin, sovimme ja teemme haastattelut, kirjoitamme jutut ja huolehdimme tekstien hyväksytysprosesseista ja stilisoinnista julkaisukuntoon.

Yksittäiset yrityskauppatarinat ovat referenssijuttuja, jossa avataan Advance Teamin asiantuntemusta, yrityskauppaprosessia sekä yrittäjien oppeja yrityksen myyntiin tai ostoon liittyen.

Jutut vaihtelevat joko pelkän myyjän tai ostajan haastattelusta molempien osapuolten kokemusten esittelyyn. Toimialat ovat vaihdelleet rakennusalan yrityksistä logistiikkayrityksiin ja asunnonvälityksestä hoiva-alaan. Reilun viiden vuoden aikana olemme haastatelleet referenssijuttuihin jo lähes 40 yritystä.

B2B-uutiskirjeen sisällöntuotanto

Advance Team julkaisee kvartaaleittain yritysasiakkaille suunnattua uutiskirjettä, jossa kerrotaan yrityskauppojen ajankohtaisista teemoista, markkinatilanteesta ja alan trendeistä. Teemme etukäteen sovitun sisältösuunnitelman mukaisesti teema-artikkeleita AT-News uutiskirjeeseen eri asiantuntijoiden haastatteluiden pohjalta. 

Uutiskirjeen artikkeleiden aiheet ovat käsitelleet esimerkiksi holding-yhtiörakennetta, yritysrahoituksen hakemista, pääomasijoitusyhtiöitä ja yritysoston haltuunottoprosessia. Haastatellut ovat olleet toimitusjohtajia, asiakkuusjohtajia, hallitusammattilaisia, sijoittajia ja rahoittajia. 

Muina sisällöntuotannon palveluina olemme stilisoineet tekstejä Advance Teamin digitaaliseen ostajan oppaaseen, jota voi tilata heidän nettisivuiltaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Advance Team
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hanna Piiparinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

asiantuntijahaastattelu
uutiskirjeet
Sisällöntuotanto

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia