Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedonhallinnan erityisasiantuntija

post_image

RekryilmoitusNurmijärvi – paremman arjen ilmiö 

Haemme

TIEDONHALLINNAN ERITYISASIANTUNTIJAA

vakinaiseen virkaan konsernipalveluihin.

Innostutko tiedonhallinnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä? Löytyykö sinulta näkemystä Suomen suurimman kunnan tiedon- ja asianhallinnan prosessien suunnitteluun ja kehittämiseen? Tule meille Nurmijärven kuntaan tiedonhallinnan erityisasiantuntijaksi!

Tiedonhallinnan erityisasiantuntijana toimit kunnan asiakirjahallintoa johtavana viranhaltijana ja vastaat kunnan pysyvästi säilytettävistä asiakirjatiedoista. Tehtäviisi kuuluu kunnan tiedonhallinnan kehittäminen sisältäen asianhallintajärjestelmän, tiedonohjaussuunnitelman, paperiarkiston, sähköisen arkiston, tiedonhallintamallin ja muutosvaikutusten arvioinnin kehittämisen. Lisäksi toimit kunnan tietosuojavastaavana. 

Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta tiedonhallinnasta ja arkistotoimesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tiedonhallinnan lainsäädännön tuntemusta, kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän tueksi hyvän ja osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tiedonhallinnan tiimiin kuuluvat lisäksesi tiedonhallinnan asiantuntija sekä asianhallintasihteeri. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun erityisosaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Katja Vuorinen, katja.vuorinen@nurmijarvi.fi, p. 040 317 4000.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3903,72 € / kk. Virka on vakituinen ja valinnassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Hakuaika päättyy 5.6.2024 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.5.2024 - 5.6.2024
Sijainti: Nurmijärvi
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/nurmijarven-kunta/tiedonhallinnan-erityisasiantuntija/2876086/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä