Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Network Specialist

RekryilmoitusVahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

 

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy. 

Seuraava mahdollisuutesi

Cygaten asiantuntijapalveluissa vastaat osaltasi WLAN ja LAN -palveluidemme teknisestä toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä ratkaisutoimitusten määrittelystä, suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaillemme. Toimit usein osana laaja-alaista osaamista edustavassa projektitiimissä oman alueesi huippuosaajana ja WLAN / LAN teknologioiden asiantuntijana. Olet aktiivisesti päivittäin mukana asiakastyössä ja ymmärrät hyvin markkinoilla olevat tarpeet korkeankäytettävyyden verkkoarkkitehtuureista, trendeistä sekä erityisesti liiketoimintakriittisten teknisten ympäristöjen transformaatioista ja uusien teknologioiden hallitusta käyttöönotosta.

Tehtävien hoitaminen edellyttää osaamista ja ymmärrystä erilasisista verkkoteknologioista ja arkkitehtuureista sekä edustamistamme ratkaisuista. Sinulla tulee olla kyky tarjota asiakkaille heidän ympäristöönsä sopivia ratkaisumalleja ja saavuttaa asiakkaan luottamus hyvällä asiakaspalveluotteella ja monipuolisella teknisellä ongelmanratkaisukyvyllä. Tarvitset siis hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä työskennellä tiimissä. Toivomme lisäksi, että etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Asiakastiloissa ja -ympäristöissä työskentely on sinulle luontevaa ja se myös edellyttää valmiutta liikkumiseen (välillä vaaditaan joustavuutta työskennellä asiakastiloissa myös virka-aikojen ulkopuolella).

Mitä voit odottaa

Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena ja huippuosaajana. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja aina alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet.

Cygaten asiantuntijoita vie eteenpäin intohimo erilaisia teknologioita ja teknistä kehitystä kohtaan ja niihin liittyvät vaativat haasteet, joita joudumme ja pääsemme ratkaisemaan. Toimimme useiden valmistajien kanssa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja lisäksi asiakkaamme edustavat Suomen vaativinta asiakaskuntaa ja ammattitaitoisinta osaamista. Ihan huippu projekteja ja haasteita on siis tarjolla!

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • syvällinen, sertifikaatein esim. Cisco Systems (CCNP, CCIE), Aruba Networks (ACMP, ACMX), CWNP (CWNP,CWNE) tai vastaavat ja asiakasreferenssein todennettavaa osaaminen WLAN / LAN -ratkaisuista
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
  • kokemusta vastaavanlaisessa tehtävässä toimimisesta

Eduksi katsotaan tekninen osaaminen esim. verkkotietoturvasta, pääsynhallintatoteutuksista, PKI-ratkaisuista, IoT-ratkaisuista, päätelaitetietoturvasta, sekä näytöt ja referenssit asiakasprojekteista, ratkaisujen käyttöönottamisesta ja hyödyntämisestä. Tärkeää kuitenkin on, että olet innokas, oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme vapaa-ajan harrastuneisuuttasi alan parissa.

Vauhti on kova ja vaatimukset myös, mutta työskentely erittäin ammattitaitoisten sidosryhmien kanssa on palkitsevaa. Cygaten asiantuntijana toimiessasi varmaa on, että kollegoidesi laaja-alainen osaaminen on alamme kärjestä etkä jää haastavimmissakaan tilanteissa yksin. Tarjoamme sinulle paikan erittäin osaavassa tiimissä laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen ja yhteiskuntamme jatkuvuuden ja toiminnan turvaamiseen.

Joko sinä olet jo nyt huippuosaaja tai sitten sinusta tulee sellainen Cygatessa työskentelysi aikana!

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa telia.fi/career mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Lehtonen (040 735 2999), antti.lehtonen@cygate.fi ja Toni Kivivuori (040 715 4398), toni.kivivuori@cygate.fi.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut.

Pinterest
Telia

Tietoja

Hakuaika: 14.12.2018 - 31.12.2018
Linkki: www.cygate.fi
Yhteydenotto: antti.lehtonen@cygate.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen