Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Network Specialist

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com 

Etsimme Tampereen toimistolle vakituiseen työsuhteeseen

Network Specialist

Työssäsi vastaat tietoliikenneverkkojen kehittämisestä ja osallistut ympäristöjen vikatilanteiden ratkaisemiseen. Osallistuminen säännöllisiin auditointeihin kuuluu myös työnkuvaan. Työtehtävät ovat monipuolisia ja kiinnostavia ja pääset palvelemaan työssäsi pääsääntöisesti Patrian sisäisiä asiakkaita. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. Työkenttä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen, edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Voit olla kokenut asiantuntija tai työurasi alkuvaiheessa oleva oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä. Pääset tekemään töitä inspiroivassa työympäristössä osana rentoa, huumorintajuista ja ammattitaitoista tiimiä.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään esim.:

 • Erilaisten verkkoympäristöjen kehitys, ylläpito ja valvonta
 • Monipuoliset suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtävät
 • Patrian korkean turvatason tietojärjestelmäympäristöjen kehittäminen ja ylläpito

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on käytännön kokemusta verkkoympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Valitulla henkilöllä tulee olla:

 • Kokemusta kytkinten konfiguroinnista ja hallinnasta
 • Kokemusta palomuurien konfiguroinnista ja ylläpidosta
 • Tietämys reitityksen tekniikoiden perusteista
 • Kokemus langattomien verkkojen konfiguroinnista ja ylläpidosta
 • Matkustusvalmius Suomessa ja ulkomailla tarvittaessa toimipisteissämme
 • Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
 • Oma-aloitteinen ja ohjeita noudattava asenne
 • Kykyä tehdä ongelmanselvitystä paineen alle

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

 • Tuntemusta laitetunnustuksesta (802.1x)
 • Kokemusta Load balancer ylläpidosta
 • Kokemusta VMwaren ja Linux perusteista
 • Tietämystä erilaisista vaatimuksista (Katakri, ITAR ja NIST 800-171)
 • Yleinen ymmärrys IT-infrastruktuurista, laitteista ja virtualisoinnista

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tässä tehtävässä on 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 31.5.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalleedistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutatPatriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpääntee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukkameillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.5.2024 - 31.5.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/network-specialist/2876743/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä