Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Apotek 1 tarjoaa innovatiivisia palveluja Azure Kubernetes -ratkaisun avulla

Referenssi

Asiakastarina: Apotek 1

Suureen norjalaiseen Apotek 1 -apteekkiketjuun kuuluu noin 400 apteekkia. Verkosto on laajentunut jatkuvasti vuosien varrella. Kasvava ja toimintaansa määrätietoisesti tehostava Apotek 1 halusi sovittaa tärkeät yritysjärjestelmänsä vastaamaan nykyaikaisen liiketoimintaympäristön vaatimuksiin.

Muutoksella alkoi olla jo kiire, joten Apotek 1 otti yhteyttä pitkäaikaiseen IT-kumppaniinsa Innofactoriin, joka tunnetaan sekä pilvi-infrastruktuurin että sovelluskehityksen asiantuntijana. Yhteistyön päätavoite oli selvä: varmistaa tasokas asiakaspalvelu, josta Apotek 1 laajalti tunnetaan.

Azure Kubernetes parantaa asiakaskokemusta ja tehokkuutta

Apotek 1:n toiminnan tehostamiseksi Innofactor ehdotti pilviarkkitehtuurin muuttamista siten, että yrityssovellukset toteutettaisiin jatkossa mikropalveluina Azure Servicesiin perustuvan ratkaisun sijaan. Mikropalveluiden avulla sovelluksista saadaan nopeampia ja skaalautuvampia, minkä lisäksi niiden käyttöönotto ja hallinta helpottuvat. Siirtyminen Azure Kubernetes Service (AKS) -alustaan toisi myös huomattavia kustannushyötyjä, sillä koko AKS-klusteri toimii paljon taloudellisemmin kuin useat Azure-sovelluspalvelut.

Apotek 1:n tekniset asiantuntijat näyttivät suunnitelmalle vihreää valoa. Yhtiöllä oli alusta alkaen ollut selkeä visio tavoitteista, ja nyt sillä oli toimintasuunnitelma niiden saavuttamiseksi.

Mikropalvelumallin ansiosta sovellukset olivat käytettävissä koko testausprosessin ajan

Modernisointihanke aloitettiin PoC- eli soveltuvuusselvityksellä, jonka aikana Innofactorin asiantuntijat auttoivat siirtymään monoliittisesta arkkitehtuurista mikropalveluarkkitehtuuriin.

Kun sovelluspohja oli otettu käyttöön, Apotek 1:n loppukäyttäjät pystyivät heti aloittamaan testaamisen, ehdottamaan uusia ominaisuuksia ja raportoimaan virheistä. Mikropalvelumallin ansiosta Apotek 1:n liiketoiminta jatkui katkeamatta, sillä vanhat sovellukset olivat käytettävissä koko testausprosessin ajan.

Kaiken kaikkiaan siirtyminen mikropalveluihin perustuvaan malliin virtaviivaisti testausta, helpotti uusien ominaisuuksien nopeaa kehittämistä ja varmisti siten niiden nopean käyttöönoton.

Turvallinen ja joustava pilvi-infrastruktuuri tärkeille yrityssovelluksille

Onnistuneen siirtymisen myötä Apotek 1:n tärkeimmät yrityssovellukset toimivat nyt turvallisessa ja joustavassa pilviarkkitehtuurissa, mikä mahdollistaa nopeammat päivitykset, parantaa käytettävyyttä ja tarjoaa entistä tehokkaammat vianmääritysmekanismit. Mahdolliset ongelmat pystytään tunnistamaan ja ratkaisemaan ennen kuin ne vaikuttavat tuotantoon, joten Apotek 1 voi tarjota asiakkailleen uusia palveluja ja parannettuja ominaisuuksia palvelun luotettavuudesta tinkimättä.

Apotek 1:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen jatkuvasti turvallisia ja luotettavia palveluita, ja tässä Microsoft Azure pilvialustan monipuoliset ominaisuudet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi. Apteekkiketju on erittäin tyytyväinen Microsoft-kumppaninsa asiantuntemukseen ja uuteen arkkitehtuuriin.

Uusien apteekkien onnistunut mukaanotto uuteen ratkaisuun on oiva todiste strategisen pilvimigraation tuomista hyödyistä. Innofactor-kumppanuus on esimerkki kattavasta muutoksesta, joka edistää merkittävästi Apotek 1:n jatkuvaa digitaalista kehitystä.

"Innofactorin konsulteilla on asiantuntemusta sekä ohjelmistokehityksestä että modernista pilvi-infrastruktuurista. He ovat auttaneet tiimiämme luomaan parempia ratkaisuja asiakkaillemme", Apotek 1:n pilvialustatiimin johtaja Wilhelm Marius Castberg sanoo.

Näin se tehtiin

Muun muassa seuraavat ratkaisut ja palvelut ovat osa Apotek 1:lle toteutettua kokonaisuutta:

Suosittelija:

"Innofactorin konsulteilla on asiantuntemusta sekä ohjelmistokehityksestä että modernista pilvi-infrastruktuurista. He ovat auttaneet tiimiämme luomaan parempia ratkaisuja asiakkaillemme."

Wilhelm Marius Castberg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Apotek 1

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Azure
Pilvi
Kubernetes
mikropalvelut
pilvimigraatio
pilvi-infrastruktuuri
pilvitransformaatio

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia