Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilmainen ERP-webinaari: Forbesin maailman parhaaksi valitseman liiketoimintaohjelmiston, Business Centralin, esittely ja demo

29.05.2024 Webinaari

TapahtumaSeminaari on tarkoitettu ensisijaisesti keski- ja ylemmän tason johtajille avaamaan teknologian ja digitalisaation aiheita sekä keskisuurten ja suurten yritysten mahdollisuuksia, mutta tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat tietää, mitä Microsoft tarjoaa ja millainen on ERP:n arkkitehtuuri.

Liiketoimintaohjelmistot ovat nykyään menestyvän yrityksen perusratkaisu, joka oikeilla valinnoilla varmistaa kyvyn kehittää ja digitalisoida liiketoimintaa kilpailukykyisesti.

Tämänkertaisessa seminaarissa keskitymme Microsoftin yleisimpään ja yhä suositumpaan liiketoimintaohjelmistoon Dynamics 365 Business Centraliin.

Aikakauslehti Forbes valitsi Business Centralin maailman parhaaksi liiketoimintaohjelmistoksi vuonna 2023. Seminaarissa yritämme vastata kysymykseen ”miksi”, ja BCS Iteran myyntipäällikkö Leho Hermann esittelee myös ratkaisun mahdollisuuksia.

Microsoft on tehnyt merkittäviä investointeja Business Centralin kehittämiseen tarjoamalla nykyaikaisinta ERP:tä integroinneilla, tekoälyominaisuuksilla ja raportoinnilla.

OHJELMA

  • Yleinen esittely
  • Käyttöliittymä ja käyttömukavuus
  • Integraatiot Microsoftin ratkaisuihin
  • Raportointimahdollisuudet
  • Toimintojen laajuus

Webinaarin kieli on englanti.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.05.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.4.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä