Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIETOJOHTAMISEN ASIANTUNTIJA

post_image

RekryilmoitusKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 2.8.2020 klo 16.00 mennessä

TIETOJOHTAMISEN ASIANTUNTIJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI (tietoverkko tai tietokanta asiantuntija ym)

Tietojohtamisen asiantuntija

  • työskentelee Soite 2.0 – Rakenneuudistus -hankkeen johtamisen ja ohjauksen kehittämisen osa-alueeseen kuuluvassa järjestäjän tietojohtamisen kehittämisen aliprojektissa osana asiantuntijoista koostuvaa tiimiä
  • pääasiallisiin tehtäviin kuuluu vastata sote-tietopakettien käyttöönotosta ja laajentamisesta Soitessa, sote-palveluiden palveluverkkoanalyysin syventäminen sekä muut Soiten tietojohtamisen kehittämiseen liittyvät tehtävät
  • osallistuu kansalliseen yhteistyöhön ja verkostoihin

Arvostamme

  • aiempaa kokemusta tilastojen ja datamassojen hyödyntämisestä
  • SQL-osaamista ja/tai ymmärrystä tietokantarakenteista
  • kokemusta analytiikkatyökalujen (erityisesti PowerBI) käytöstä
  • paikkatietoasiantuntemusta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemusta
  • sosiaali- ja terveydenhuollon tai julkisen sektorin tuntemusta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta sekä itsenäistä työotetta 

Aliprojektin toteuttamiseksi koottavassa asiantuntijatiimissä työnkuvien painotuksia on mahdollista jossain määrin muokata kunkin asiantuntijan vahvuuksiin sopiviksi, joten ethän epäröi hakea tehtävää, vaikka et kokisi täyttäväsi kaikkia hakijaan kohdistettuja toiveita.

Työsuhde alkaa syyskuun 2020 aikana ja jatkuu hankkeen päättymiseen 31.12.2021 saakka. Tehtävä on määräaikainen hankkeen kestoon perustuen, ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määritellään KVTES:n mukaisesti.

Avointa toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. 

Kokkolassa 8.7.2020

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Soiten sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistus-hanke lyhyesti;

Soitessa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanketta ”Soite 2.0” valmistellaan kokonaisuutena, johon kuuluu myös valtakunnallinen Rakenneuudistus-hanke. Rakenneuudistus-hankkeessa keskitytään mm. erilaisten tietoteknisten ja digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja parantamiseen tukemaan toimintatapojen ja -prosessien uudistamista ja yhtenäistämistä Soitessa.

Soite 2.0 – Rakenneuudistus –hanke muodostuu neljästä osa-alueesta. Vapaaehtoinen alueellinen valmistelu ja hankekoordinaatio (1) keskittyy hankekoordinaatioon ja hallintoon sekä sote-rakenneuudistuksen palvelukokonaisuuden järjestämistehtävän valmistelun aloittamiseen kehittämällä Soitea strategisella muutosohjelmalla Soite 2.0:ksi. Johtamisen ja ohjauksen kehittämisen (2) keskeisenä lähtökohtana on, että Keski-Pohjanmaalla toimii maakunnan laajuinen ja hallinnollisilta rakenteiltaan integroitu sote-palvelujärjestäjä. Tavoitteissa korostuvat integraation syventäminen toiminnan ja organisaatiokulttuurin tasolla sekä järjestäjän tietojohtamisen kehittäminen. Toimintatapojen ja –prosessien uudistaminen ja yhtenäistäminen digitaalisten välineiden avulla (3) osa-alueen tavoitteena on luoda teknologioiden ja digitaalisten järjestelmien hallintamalli ja rakenne, erilaisten digityökalujen käyttöönotolla tukea ammattilaisia heidän työssään ja digihoitopolkujen käyttöönotolla siirtää painotusta raskaista palveluista ehkäisevään ja ennakoivaan palveluun. Lisäksi tavoitteena on parantaa Soiten kyberkyvykkyyttä sekä huolehtia Soiten Kanta-palveluiden velvoitteiden mukaisista toimenpiteistä. 

Lisäksi Keski-Pohjanmaan alue on osallistujana mukana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallinnoimassa ”Pohjoisen osaamis- ja tukikeskuksen (OT) jatkovalmistelu” hankkeessa (4).

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 8.7.2020 - 2.8.2020
Sijainti: Kokkola
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/soite/tietojohtamisen-asiantuntija/867728/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä