Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laura

Laura kirkastaa rekrytointinäkymäsi yhdistämällä rekrytointijärjestelmän, rekrytointimarkkinoinnin ja osaajien tavoittamisen sujuvaksi kokonaisuudeksi. Anna Lauran näyttää ratkaisut rekrytointiin.

Laura - Yritysesittely

Laura kirkastaa rekrytointisi. Anna Lauran näyttää sinulle uudet tähtityöntekijäsi! Lauran avulla avoin työpaikkasi tavoittaa oikeat osaajat, ja Osaajapankista löydät parhaat tekijät entistä tehokkaammin. Laura Rekrytointijärjestelmämme tarjoaa kattavat työkalut yrityksesi koko rekrytointiprosessin hoitamiseen.

Laura tekee hyvää työnhaku- ja rekrytointimarkkinoilla ja on luottokumppanisi sujuvammassa työnhaussa ja rekrytoinnissa. Yhdistämme parhaat tekijät parhaisiin työmahdollisuuksiin.

Lauran tarina sai alkunsa jo yli 25 vuotta sitten ja se on tuonut meille pitkäaikaista kokemusta ja näkemystä digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijana. Yrityksemme taustalla on Suomen johtavat mediatalot ja alan kovimmat ammattilaiset. Olemme aidosti kotimainen yritys ja ylpeitä siitä.
Työntekijöitä 27 Www laura.fi
Y-tunnus 1478557-4 Puh +358 44 7700 560
Perustettu 1998 E-mail info@laura.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(0)
Markkinointi
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Media
(0)

Omat tagit

IT-rekrytointi
rekrytointijärjestelmä
rekrytointi
Sähköinen rekrytointi
kansainvälinen rekrytointi
digitaalinen rekrytointi

Laura - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Laura - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Laura - Referenssit

Laura - Bloggaukset

Laura - Rekryilmoitukset

 

Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku