Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Esittelyssä tähtirekrytoijamme Heidi Ropponen

BloggausNimesi ja tittelisi?

Olen Ropposen Heidi ja olen IsoSkillsillä IT Talent Specialist, eli käytännössä tämä on vain monimutkaisempi titteli IT-rekrytoijalle. Käytännössä vastaan end-to-end rekrytoinnista IsoSkillsllä, tukena tietenkin meidän ydintiimi. Tehtäviini kuuluu sopivien ehdokkaiden etsiminen ja kontaktointi, sekä kaikki muut tehtävät aina siihen saakka, kunnes asiakkaalta näytetään konsultillemme vihreää valoa. Työnkuvani on erittäin monipuolinen ja itsenäinen.

Kerro vähän itsestäsi!

Olen IT-rekrytoinnin asiantuntija, jolla on noin viiden vuoden kokemus alalta. Aiemmin toimin teknisenä rekrytoijana Ericssonilla Korn Ferry Pron kautta, keskittyen erityisesti teknisiin rekrytointeihin Suomessa sekä muissa pohjoismaissa. Rekrytoijan urani alkoi Alrekry Oy:ssä, jonne päädyin työharjoittelun jälkeen työntekijäksi. Tässä tehtävässä rekrytoin eri alojen asiantuntijoita laidasta laitaan. Olen kehittänyt taitojani teknisen rekrytoinnin saralla vuosien varrella merkittävästi. Fun fact: olen aloittanut IT rekrytoinnin IsoSkillsillä vuonna 2019, kävin hakemassa vauhtia ja kokemusta välillä Ericssonilta ja palasin takaisin syksyllä 2023. Tämä kertoo mielestäni jo jotain yrityksestä ja sen työkulttuurista, meillä todellakin välitetään työntekijöistä.     

Haluatko jakaa jonkin hauskan yksityiskohdan tai kiinnostuksen kohteesi?

Työssäni mielekkäintä on auttaa asiakkaita löytämään paras ehdokas avoimeen toimeksiantoon, sekä tietenkin myös toisinpäin, löytää hakijalle mielekäs toimeksianto. 

Henkilökohtaisessa elämässäni kiinnostuksen kohteisiini kuuluu esimerkiksi eläimet; minulla on Romaniasta adoptoitu rescue-koira Dori ja 12-vuotias maatiaiskissa Nemo. 

Mitkä ovat tärkeimpiä kiinnostuksen kohteitasi digitalisaatiokentässä?

Oikeastaan kiinnostukseni suuntautuu sen ymmärtämiseen, mitkä teknologiat ovat pinnalla milloinkin IT scenessä ja minkä tyyppistä teknistä osaamista asiakkaat etsivät. 

Haluan myös kehittää omaa teknistä ymmärrystäni jatkuvasti, jotta olen kartalla siitä, mitä tehtävät oikeasti pitävät sisällään ja mikä on haettavan asiantuntijan toimenkuva. AI on ollut muuten minulle viimeaikoina hyvä opettaja. Tekoäly ja kuinka se tulee muuttamaan maailmaa ja elämäämme on ehkä suurin kiinnostuksen kohteistani, joka ei liity välttämättä suoraan rekrytointiin.   

Miten päädyit IsoSkillsille töihin?

Itseasiassa aivan sattuman kautta, onnellisen sellaisen. Hain työpaikkaa määräaikaisen sopimukseni loputtua ja toimitusjohtajamme Dan Dinca haastatteli minut. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta IT-rekrytoinneista, mutta lämmin vastaanotto ja rento haastattelu vakuutti minut siitä, että tämä voisi kuin voisikin olla minun työpaikkani. Minut valittiin tehtävään ja esimieheni opetettivat minulle perusasioita IT-rekrytoinnista ja kaikesta siitä, mitä tällaista työtä tehdessä on tiedettävä.

 

Kun toista kertaa päädyin tähän yritykseen jäätyäni työttömäksi YT:iden takia edellisestä työstäni, soitin Jaana Väänäselle ja kerroin, että etsin töitä ja jälleen minut otettiin jälleen avosylin vastaan. Tuntui kuin olisi kotiin palannut. Oikeasti. 

Kerro vähän yrityksenne historiasta!

IsoSkillsin perusti Helsingissä vuonna 2016 kaksi, pitkän kokemuksen IT-konsultoinnin saralta omaavaa romanialaista, Bogdan Papuc ja Dan Dinca. Tytäryhtiö avattiin Bukarestissa Romaniassa vuonna 2017. Nykyään työllistämme Suomessa useita kymmeniä IT-alan ammattilaisia ja kasvamme sekä laajenemme toimintaamme hallitusti. Romaniassa konsultteja on tällä hetkellä jo noin sata henkeä. 

Kuvaile ydinliiketoimintaanne tänä päivänä?

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ohjelmistokehityspalveluita, ulkoistuspalveluita ja IT-konsultointia asiakkaillemme. Romanian Nearshoren konsultit myös palvelevat asiakkaitamme etänä useammassa Euroopan maassa, myös Suomessa. 

Minkälainen yrityskulttuuri ja arvot teillä on? Mikä olisi hyvä esimerkki tästä?

Yrityksen arvoihin kuuluu voimakkaasti yksilön arvostaminen ja kunnioittaminen; olemme kaikki erilaisia ja keskenään yhdenvertaisia. Meille on tärkeää, että jokainen tulee hyväksytyksi omana itsenään. Tätä periaatetta kun noudattaa, niin saa muodostettua hyviä ja innovatiivisia tiimejä. Joustavuus ja ymmärrys on vahvasti sellaisia arvoja, joita johtotiimimme on tuonut vuosien varrella vahvasta esiin. Kaikesta voi aina keskustella ja asiat ovat useimmiten vain järjestelykysymyksiä. Pyrimme siihen, että tiimimme olisi yhtenäinen ja tästä syystä järjestämme tapaamisia ja kokoonnumme yhteen säännöllisin väliajoin tekemään jotain mukavaa yhdessä. Pidämme yhteyttä konsultteihimme säännöllisesti, haluamme auttaa tarpeen vaatiessa ja pitää huolta siitä, että kaikilla heillä on kaikki hyvin asiakastoimeksiannossa. Olemme aina vain puhelinsoiton päässä. Esimiehiltämme löytyy erittäin pitkä konsulttikokemus, joten he pystyvät tukemaan henkilöstöämme hyvin erilaisissa konsultin tehtävään liittyvissä asioissa, kun taas minä ja pitkän uran HR/rekrytointi puolella tehnyt kollegani keskitymme enemmän työnhyvinvointiin ja vastaaviin asioihin. 

Meille on erittäin tärkeää olla luotettava ja reilu toimija kaikille, kaikissa asioissa.  

Minkälaisia tavoitteita teillä on tulevaisuudessa?

Kuten varmaan jokaisella yrityksellä, tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä sekä pysyä muutoksen tuulissa mukana. Digitalisaatio tuo mukanaan muutoksia ja uusia haasteita ja tulevaisuudessa tarve osaaville IT-alan ammattilaisille vain kasvaa. Onneksi IT-ala on edelleenkin hyvin houkutteleva uramahdollisuus monelle nuorelle ja uskon että pystymme tulevaisuudessakin vastaamaan asiakastarpeisiin vähintään yhtä laadukkaasti ja ketterästi kuin nykypäivänä.

Muuta mielenkiintoista kerrottavaa?

Tosiaan, jos etsit partneria, joka pystyy tarjoamaan asiantuntijoita yrityksesi tarpeisiisi, meiltä löydät etsimäsi kilpailukykyisillä hinnoilla ja joustavalla yhteistyömallilla. Tarjoamme toimeksiantoonne parhaat asiantuntijat joko Suomesta tai etänä Romaniasta. Pingaile Jaana Väänästä näistä asioista.

 

Terveiset lukijoille?

IT-alan asiantuntija, verkostoidutaan! Ota yhteyttä LinkedInissä, sähköpostitse tai puhelimitse. Jutellaan tarkemmin yhteistyömahdollisuuksista IsoSkillsillä. 

Tutustu Heidiin myös LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/heidi-ropponen-aa9326223/

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili IsoSkills kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
IoT
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Testaus ja laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
HubSpot
Microsoft
Open source
Oracle
Salesforce
SAP
Android
iOS
Windows Phone
Angular
Django
Flutter
Grails
Laravel
Node.js
React
React Native
Ruby on Rails
Symfony
C
C#
C++
Clojure
Java
Javascript
Objective-C
PHP
Python
Ruby
Scala
Swift
Drupal
Episerver
Sharepoint
Facebook
LinkedIn

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

isoskills
nearshoring
recruitment
sourcing
IT-rekrytointi
it project manager
ittalent
newjob

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IsoSkills - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IsoSkills - Muita referenssejä

IsoSkills - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia