Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näytelmät.fi verkkosivusto

ReferenssiNäytelmät.fi on Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n ylläpitämä sähköinen noin 6000 näytelmän luettelo ja näytelmien lataamis-, tulostamis- ja monistusoikeuspalvelu.

Aiemmalla sivustolla ongelmana oli asiakaspalvelua kuormittavat ja käyttäjissä tyytymättömyyttä aiheuttavat usein epäonnistuneet käyttäjäkirjautumiset ja järjestelmän satunnaisesti lähettämät automaattiviestit. Sivuston Drupal-alustalla vanhentunut tekniikka oli myös lisännyt tietoturvariskejä. Lisäksi sivuston visuaalinen ilme kaipasi kehitystä.

Yhteistyö käynnistettiin määrittelemällä tekninen toteutus, suunnittelemalla uusi käyttöliittymä ja visuaalinen ilme. Uudistus toteutettiin WordPress-alustalle ja toteutettiin pitkän elinkaaren mahdollistavalla tavalla hyödyntäen Gutenberg-editoria. Eri custom sisältötyyppejä käytetään kattavasti, mahdollistaen yksityiskohtaiset hakutoiminnot, listaukset, suodatukset ja ristiinlinkitykset.

Kattavaa näytelmähaku tehtiin omana räätälöitynä lisäosanaan, sillä valmista ratkaisua suodattamien kera ei ollut järkevää tehtävään sovittaa. 

Käyttäjähallintaa kehitettiin siten, että myös kirjautumattomat käyttäjät voivat selata tarjontaa, mutta vain kirjautuneet käyttäjät ladattua käsikirjoituksen. Sivuston näytelmähakua monipuolistettiin erilaisilla tulosten suodatus- ja järjestelymahdollisuuksilla. Näytelmä- ja kirjailijahaut eriytettiin omiksi osioikseen.

Näytelmät-sivuston visualinen ilme kohentui miellyttäväksi, käytettävyys parantui kaikilla päätelaitteilla ja hakukonenäkyvyys kasvoi. Tulokset näkyvät selkeästi myös sivuston analytiikassa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valve logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antero Muranen / antero.muranen@valve.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valve kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
Integraatiot

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Valve kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valve - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valve - Muita referenssejä

Valve - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-84000188-1