Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dynamics 365 SCM Projektikonsultti

RekryilmoitusToimintamme vauhdikkaan kasvun myötä tiimimme etsii nyt lisävahvistusta osaavasta Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management projektikonsultista. Tiimimme on alansa huippua ja kanssamme pääset kehittymään niissä asioissa, jotka ovat sinun urakehityksellesi tärkeitä. Mikäli siis uudet haasteet Dynamics 365 toiminnanohjauksen sekä toimitusketjun hallinnan parissa kuulostavat seuraavilta askeliltasi urallasi, on meillä paikka juuri sinua varten!

Mitä tekee Microsoft Dynamics 365 SCM Projektikonsultti?

Tulevassa roolissasi toimit osana ykköstiimiämme, jonka tehtävänä on auttaa asiakasyrityksiämme menestymään huippuluokan kansainvälisissä transformaatio- ja toiminnanohjaushankkeissa. Täältä voit lukea lisää Microsoft Dynamics 365 palveluistamme.

Uudessa roolissasi pääset heti alkuvaiheessa mukaan kansainväliseen hienoon hankkeeseemme, ja toimimaan vastuullisissa mutta sitäkin mielenkiintoisemmissa tehtävissä. Monipuolisessa tehtävänkuvassasi pääasiallisena vastuunasi on yhdistää asiakkaan projektiliiketoiminnan liiketoimintavaatimuksia saumattomasti Microsoft Dynamics 365 liiketoimintasovelluksiin, sekä erityisesti Supply Chain Management –appiin. Tulet kuvaamaan liiketoimintaprosesseja, toimimaan asiantuntijana, toiminnallisena määrittelijänä/suunnittelijana sekä muissa toimitusprojektin tehtävissä. Lisäksi olet mukana tuotekehityksessä miettimässä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Tehtäviin tulee kuulumaan toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien integraatioiden konsultointia sekä asiakkaan liiketoimintaprosessien sovittamista järjestelmäkokonaisuuteen.

Työskentely kanssamme on joustavaa ja työtä voit tehdä kaikista CGI-kaupungeistamme. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta, sillä tulevassa tehtävässäsi pääset matkustustamaan Suomen rajojen sisällä sekä tarvittaessa myös ulkomaille.

Entäpä mitä me toivomme sinun jo osaavan?

Energiseen tiimiimme sopii parhaiten vuorovaikutustaitoinen osaaja, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, emmekä pane pahitteeksi, mikäli olet jo kerryttänyt kokemusta kansainvälisissä projekteissa toimimisesta. Vuorovaikutustaitojesi ohella aktiivinen ja oma-aloitteinen asenteesi sekä matkustusvalmiutesi toimivat valttikortteinasi uudessa tehtävässäsi.

Lisäksi odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista seuraavilta osa-alueilta:

• Tehtävänmukaista työkokemusta vähintään 5 vuotta

• Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteista vastuullisessa roolissa (asiakkaan tai toimittajan puolella)

• Vahvaa osaamista Dynamics AX ja Dynamics 365 Supply Chain Management –järjestelmistä

Lisäksi arvostamme seuraavaa:

• Vahvaa kansainvälistä kokemusta ja osaamista projektiliiketoiminnan operatiivisesta puolesta

• Teollisuuden toimialatuntemusta

• Microsoft 365 –tuottavuustyökalujen tuntemus

Mitä me tarjoamme sinulle?

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan.

Kiinnostuitko?

Hienoa, nyt me haluamme kuulla lisää sinusta! Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, antaa Henna Wikström mielellään lisätietoa tehtävästä. Hennan tavoitat numerosta +358 40 8492207.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 17.10.2021. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien hakijoiden hakiessa paikkaa.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.9.2021 - 17.10.2021
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Pori, Rauma, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Työtä voi tehdä kaikilta Suomen CGI-paikkakunnilta.
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0621-3598&BRID=832809&lang=1
Yhteydenotto: rekrytointi.fi@cgi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics AX

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä