Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä uutta versio 14 toi Odooseen?

BloggausOdoo on varsin kattava “one-for-all” yritysohjelmisto, jonka avulla PK-yrityksen on mahdollista hoitaa laaja-alaisesti lähes kaikki liiketoimintaprosessit, mitä kannattavan ja kasvavan yrityksen johtamiseen tarvitaan. Koska yritysten tarpeet luonnollisesti muuttuvat ja kasvavat nopeasti, Odoon toimintoja kehitetään jatkuvasti globaalisti kerättävän asiakaspalautteen mukaan. 

Uusissa versiojulkaisuissa Odooseen lanseerataan usein täysin uusia toiminnallisuuksia. Edellisessä versiossa (13) tuli muun muassa vuokraustoiminto, kenttähuolto, eLearning sekä rekrytointi- ja suosittelutyökalu.  

Tänä vuonna lanseeratussa Odoo 14:ssä esiteltiin hieman yllättäin vain yksi täysin uusi moduuli Data Cleaning App. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Odoo junnaisi paikallaan. Kaikkiin vanhoihin jo olemassa oleviin moduuleihin on tullut valtava määrä lisää uusia toiminnallisuuksia sekä työtä tehostavaa käytettävyyttä lisää.

SprintIT:n asiantuntijat perehtyivät Odoo 14 uudistuksiin ja poimivat niistä parhaimmat ja suomalaisia yrityksiä eniten hyödyttävät palat.

Lue blogista lisää ja katso asiantuntijavideot. 

Pinterest
SprintIT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Open source

Omat tagit

Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia