logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Enfon blogi: Suomen parasta IT-palvelua

BloggausGlobaalit markkinavoimat muokkaavat digitalisoitumisen kautta liiketoimintarakenteita, mikä heijastuu voimakkaasti Suomessa toimiviin yrityksiin. Kaikkialla tehostetaan toimintaa ja pyritään säästämään – toisaalta keskeisin ongelma on kuitenkin, mistä syntyisi uutta liiketoimintaa ja kasvua.

IT-alalla laitteiden valmistaminen ei ole ollut kestävä toimintamalli Suomelle, volyymimarkkinoilla pärjääminen on osoittautunut vaikeaksi. Sen sijaan ohjelmisto-osaaminen on ollut keskeinen menestystekijä monelle yritykselle ja siihen on syytä panostaa. Mutta erityisen tärkeänä näen olemassa olevien laitteiden, ohjelmistojen ja teknologian päälle rakennettujen palvelujen kehittämisen niin, että suomalaisilla yrityksillä on kotimaasta saatavilla parhaat IT-palvelukokonaisuudet.

Globaalissa markkinataloudessa hyödykkeet valmistetaan siellä, missä ne voidaan tuottaa taloudellisimmin ja tehokkaimmin. Menestyminen edellyttääkin kykyä hyödyntää globaaleja verkostoja ja olemassa olevia ratkaisuja ja tuotteita niin, että ne palvelevat yritysten liiketoimintamallien uudistamisessa ja kehittämisessä. Globaalien toimijoiden valmistamat tuotteet eivät kuitenkaan sellaisenaan riitä palvelemaan yrityksiä. Tarvitaan luotettava palvelutoimittaja, joka ottaa kokonaisvastuun ratkaisun hallinnasta ja kehittämisestä. Ja jolta saa tehokasta ja hyvää palvelua.

Hyvän IT-palvelun uusi määritelmä

Tehokkaan IT:n edellytyksiä ovat toimivat tietojärjestelmät ja hyvät palvelut. Hyvät palvelut tarkoittavat sitä, että asiakkaan ja palvelutoimittajan välisessä yhteistyössä fokus on kehittämisessä, ei operatiivisen toiminnan seurannassa. Teknisiä asiantuntijoita ja teknologiaan pohjautuvaa osaamista tarvitaan edelleen. Sen lisäksi tarvitaan ymmärrystä teknologian soveltamisesta ja tehokkaasta hyödyntämisestä.

Keskustelimme Marketvision kanssa hyvästä palvelusta heidän tekemiensä tutkimusten pohjalta. Näyttää siltä, että suomalaisille hyvä palvelu tarkoittaa ensisijaisesti nopeutta ja helppoutta. Nopeus liittyy usein reagointinopeuteen ja asiakkaan ajan tasalla pitämiseen. Helppous linkittyy sujuvaan yhteistyöhön ja joustavuuteen. Tekniset haasteet tuskin tulevat häviämään. Sen sijaan monimutkaiset ja vaikeat, aikaa vievät asiat annetaan mielellään palvelutoimittajien hoidettavaksi.

Meille Enfossa on tärkeintä, että autamme asiakkaitamme keskittymään omien liiketoimintaprosessiensa tehostamiseen. Tietotekniikan tehokas hyödyntäminen on kriittinen menestystekijä yrityksen kilpailukyvyn tehostamisessa. Hyvä palvelu ei tarkoita vain teknologiaosaamista ja asiakkaan valitsemaan teknologiaan kytkeytyvää palvelutarvetta, liittyipä se hallintaan, ylläpitoon tai kehitykseen. Hyvä palvelu tarkoittaa liiketoiminnan ymmärtämistä, hyvää kommunikointia ja palvelukokonaisuuden kehittämistä liiketoiminnan ehdoilla. Lupaamme tarjota Suomen parasta IT-palvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Osmo Wilska, Executive Vice President, Outsourcing
Kirjoittaja johtaa Enfolla IT-ulkoistuksia ja -palveluja sekä Suomessa että Pohjoismaissa.

Pinterest
Enfo Oyj

Lisätietoja

Enfo Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

asiakaspalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Enfo Oyj kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enfo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enfo - Muita referenssejä

Enfo - Muita bloggauksia

Siirry Enfo Oyj kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia