Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, Digital Front Office Platform

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Kehityspäällikkö, Digital Front Office Platform

Veikkaus.fi on Suomen suurimpia verkkokauppoja ja globaali edelläkävijä digitaalisen pelikokemuksen tuottamisessa. Käynnistämme digitaalisen kanavan tuotteistuksen, jonka osana kehitämme asiakaskokemusta vastuullisen ja viihdyttävän pelipalvelun tuottamisessa. 

Etsimmekin tiimiimme vahvistusta kehittämään Digital Front Office Platform -kokonaisuuteen sisältyviä personoinnin, sisällönhallinnan (CMS) ja digitaalisen asiakaskokemuksen hallinnan (DXP) työkaluja ja järjestelmiä. 

Jos sinulla on näkemystä ja kokemusta edistyksellisen digitaalisen asiakaskokemuksen järjestelmäkokonaisuuden kehittämisestä, olet innostunut AI-ratkaisujen hyödyntämisestä käytännössä, ja haluat että kättesi jäljet menevät miljoonien asiakkaiden käyttöön, lue eteenpäin! 

Haemme Veikkauksen teknologiatoimintoon kehityspäällikköä kehittämään Veikkauksen sisällön- ja digitaalisen asiakaskokemuksen hallintajärjestelmän sekä tekoälyyn perustuvan personointi- ja suositteluteknologian muodostamaa kokonaisuutta. Olemme aloittamassa kokonaisuuteen liittyvän laajan tuotteistuksen, jossa tätä edistyksellistä kokonaisuutta viedään seuraavalle tasolle. Järjestelmä on ydinroolissa Veikkauksen verkko- ja mobiilipalveluiden asiakaskokemuksessa, ja tulevaisuudessa tätä modernia ja tehokasta tekoälyä hyödyntävää kokonaisuutta käytetään Veikkauksen kansainvälisessä liiketoiminnassa osana laajempaa tuotelinjaa. 

Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu tehdä tiiviistä yhteistyötä liiketoiminnan, tuotehallinnan ja Veikkauksen teknologiajohdon kanssa ja kehittää kokonaisuutta yhtiön strategian mukaisesti. Kehityspäällikkönä toimit teknisen kokonaisuuden tuoteomistajana vastaten järjestelmäkokonaisuudesta ja sen tuotteistamisesta pitkäjänteisesti: muodostat ja priorisoit tähän liittyvien kehitystiimien kehitysroadmappia ja backlogeja sekä varmistat, että monipuoliset, kanavarajat ylittävä tuotekehitys menee ansiokkaasti maaliin. 

Kuulostaako tehtävä sinun jutultasi? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää! Nyt on erinomainen aika hypätä mukaan luotettavan ja vaatimusten mukaisen nykykokonaisuuden tuotteistukseen sekä uusien kyvykkyyksien mahdollistamiseen laatua ja luotettavuutta unohtamatta. 

Odotamme sinulta:

 • Kykyä ohjata huippuammattilaisista koostuvaa kehitystiimiä, joka hyödyntää ketteriä toimintamalleja työssään 
 • Kykyä tunnistaa kehitystarpeita ja -mahdollisuuksia, muodostaa niistä priorisoitu kehityspolku yhdessä liiketoiminnan ja tuotehallinnan asiantuntijoiden kanssa ja johtaa kehitystyötä tavoitteiden mukaisesti
 • Kokemusta sidosryhmätyöskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja 
 • Kokemusta työskentelystä johtavassa roolissa ohjelmistokehityksessä 
 • Ymmärrystä tuote-/palvelumuotoilusta ja käyttökokemussuunnittelusta 
 • Rentoa mutta tavoitteellista tekemisen meininkiä 
 • Hyvää suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa 

Eduksi tehtävässä menestymiseen on kokemus tekoälyteknologioiden (erit. ML) parissa työskentelystä, esihenkilö- tai muu johtamiskokemus, kokemus teknisen tuotehallinnan parissa työskentelystä, työkokemus dataohjautuvasta kehittämisestä sekä ohjelmointi- ja muu ohjelmistokehityskokemus. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen sisällönhallinta- ja DXP-järjestelmistä sekä niiden käyttöönotosta. Rahapelaamisen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta voi helpottaa mm. asiakastarpeiden ymmärtämistä. 

Tarjoamme sinulle: 

 • Kiinnostavan työn Suomen suurimpiin kuuluvien kuluttajapalveluiden ja kansainvälisestikin ainutlaatuisen tuotetarjoaman parissa 
 • Erinomaisen tilaisuuden kasvattaa omaa osaamistasi 
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön 
 • Rennon mutta aikaansaavan työyhteisön 

Työskentely tapahtuu Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa, mutta Veikkauslaisilla on myös erinomaiset ja joustavat mahdollisuudet etätöihin. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää tehtävästä, tai laittaa suoraan hakemuksen sisään. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään sunnuntaina 5.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Mika Vänskä. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, tekstiviestillä (puh. 09 4370 4794 / 050 441 4794) tai sähköpostilla (mika.vanska@veikkaus.fi).  

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.4.2024 - 5.5.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-digital-front-office-platform/2834902/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä