Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Enfo Oyj

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen.

Enfo Oyj - Yritysesittely

Enfo - Datavetoisen liiketoimintamuutoksen puolesta​

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta.

Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa.

Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.​
Työntekijöitä 900
Y-tunnus 2081212-9
Perustettu 1964
Www www.enfo.fi
Puh
E-mail enfomarkkinointi@enfo.fi
Toimipaikat Espoo, Kuopio, Lahti, Tampere
Jäsenyydet
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(11)
BI ja raportointi
(3)
Taloushallinto
(2)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
Raaka-aineet ja energia
(2)
IT
(1)
Kauppa
(1)
Rakentaminen
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Julkishallinto
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kiinteistöala
(0)
Koulutusala
(0)
Media
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Amazon Web Services
(1)
Microsoft
(1)
IBM
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(1)
Toteutustyö
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

IT-ulkoistus
Taloushallinnon ulkoistus
Talousprosessipalvelut

Enfo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Enfo - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Me autamme sinua ymmärtämään: poraudumme syvälle dataasi, muutamme sen käyttäjäystävälliseen muotoon ja luomme siitä uutta tietoa. Pohjoismaiden johtavien asiantuntijatiimien lisäksi tarjoamme sinulle kokonaiskuvan täyden palvelun IT-talon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Datan muuttaminen tiedoksi ja edelleen näkemykseksi sekä aidoiksi liiketoimintahyödyiksi vaatii yhdistelyä, jalostusta ja analysointia. 900 asiantuntijallamme on erinomaiset lähtökohdat auttaa sinua puristamaan datastasi kaiken irti. Tuntuuko tutulta:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Jos työhösi liittyy tietoa, integraatiot tuottavat sinulle arvoa. Teknologiset siilot ja integraatio itsenäisenä palvelualana tulevat katoamaan seuraavan vuosikymmenen aikana, ja integraatioista tulee jokaisen ratkaisun sisäänrakennettu osa. Se on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Enfon työpaikkapalvelut mahdollistavat sujuvan ja tuottavan työn asiakkaillemme. Me suunnittelemme palvelut yksilöllisesti käyttäjälle: sinulle. Yhdistämällä loppukäyttäjän, laitteiden, turvallisuuden, yhteistyön ja sovellusten näkökulmat Enfo..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Autamme 900 asiantuntijamme voimin asiakkaitamme valitsemaan ja rakentamaan oikeat alustat riippumatta siitä, missä heidän datansa tällä hetkellä sijaitsee tai mihin se halutaan viedä.  Tarjoamme liiketoimintamuutoksen kestäviä alustapalveluita ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Oman, Kuopiossa sijaitsevan nykyaikaisen konesalinsa ansiosta Enfolla on vankat on-premise-prosessit ja -osaaminen. Tarjoamme perinteistä kapasiteettia kustannustehokkaasti ja turvallisesti, ja konesalipalveluihimme kuuluvat myös ylläpito, virtuaalinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Moderni yritys tarvitsee digitaalisten identiteettien liiketoimintakeskeistä hallintaa. Miten taata yksilöllinen asiakaskokemus, pitää huolta vaatimustenmukaisuudesta ja siirtyä samalla täyttä vauhtia pilveen? Kuinka laitteiden ja ihmisten identiteettejä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Master Data MDM

Analyyttisten masterdataratkaisujen rakentaminen on osa Enfon DNA:ta, ja huomioimme sen alusta alkaen jokaisessa asiakkuudessa. Lähestymme masterdatan hallintaa asiakkaan tarpeesta käsin. Ensin panemme kriittiset peruselementit kuntoon, jonka jälkeen uusia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Haluatko ottaa digitalisaatiosta kaikki hyödyt irti? Kiinnostaisiko ohjelmistokehityksen nopeuttaminen ja läpivientiaikojen lyhentäminen? Silloin tarvitset kumppanin, joka ymmärtää aidosti liiketoimintaasi ja kehittyy mukanasi. Kehittäjämme maksimoivat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka on kuin digitaalinen henkilökohtainen avustaja, joka hoitaa manuaaliset työt ja vapauttaa sinut luomaan arvoa omalla asiantuntijuudellasi. Valtaosa manuaalisista prosesseista, kuten tietojen siirtäminen järjestelmästä, laskentataulukosta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Autamme asiakkaitamme valitsemaan ja rakentamaan oikeat alustat riippumatta siitä, missä heidän datansa tällä hetkellä sijaitsee tai mihin se halutaan viedä.  Tarjoamme liiketoimintamuutoksen kestäviä alustapalveluita ja turvalliset tilat asiakkaidemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Pilven edut ovat hinta, skaalautuvuus, nopeus ja automaatio, mutta sen todellinen arvo on liiketoiminnan ja työtapojen muutoksissa. Pilvi voi parantaa toimintasi tehokkuutta erittäin merkittävästi. Se mahdollistaa lisäarvoa tuottavaa uutta liiketoimintaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Sujuvat lähiverkkopalvelut ovat nykyään kaiken liiketoiminnan edellytys. Sisäisissä verkoissa siirretään liiketoimintakriittistä tietoa, jonka avulla hallinnoidaan valtavaa määrää eri laitteita. Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen edellyttää toimivaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Mitä digitaalisempi arkemme on, sitä suuremmaksi turvallisuuden tarve kasvaa. Siksi yrityksen digitaalisen jalanjäljen jatkuva turvaaminen edellyttää liiketoiminnan tarpeisiin ja rooleihin räätälöityä ympärivuorokautista tietoturvaa. Nykyään on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Enfo - Referenssit

Enfo - Bloggaukset

Enfo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Enfo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku